26 augusti 2015

Varför?


I sin artikel i Gatestone säger Ingrid Carlqvist:
Den mest relevanta frågan är varför regering efter regering valt att satsa svenskarnas skattepengar på andra länders medborgare?
---------------------
Jag undrar:
Detta sker samtidigt som Sveriges skola har blivit generellt sämre på alla områden, enligt Pisa-undersökningen. Inget annat land har försämrats mer sedan förra undersökningen 2009.
 Nivån ligger 2012 under genomsnittet – inget annat land har en så stor försämring som Sverige.

60% av välfärdsbidragen går till invandrare som utgör ca 15% av befolkningen. Sjukvården och andra sociala tjänster har försämrats, enligt många svenskar, medan våld ökar exponentiellt.
När fler och fler svenskar känner att de blir illa behandlade i sitt eget land, har politikerna skapat en krutdurk som är färdig att explodera när som helst.
Varför?

Jag tror att det finns en önskan att man inte vill vara “som man varit förut”. Alla vill tro att de är smartare och mer civiliserade än de tidigare “barbariska” generationerna.  Det man får är i stället hat, förakt och mord från den islamistiska sidan vilket inte ens besvaras av en blek kristendom.

Medan idioter, lögnare och hatare bestämmer vad som får sägas och skrivas i dessa dagar, kan en nation bevittna sin egen undergång från infiltratörer samtidigt som man beklagar sina egna tillkortakommanden när det gäller mångfald och mångkulturalism.

Det finns människor som vill att hela världen ska vara EN plats, oavsett ras, nationer, kulturella eller andra skillnader. De (CFR, Bilderberg, etc.) tror verkligen att om vi alla är en enhet,  kan vi lättare ”hanteras" för att skapa en bättre värld.

Tanken att vi alla är "samma" är en uppenbar lögn, vilket har bevisats av historien.

11 Kommentarer:

Anonym sa...

Det judiska inflytande är faktiskt betydligt troligare. Särskilt när du tittar på vem som äger media och har obegränsat med pengar. För ärligt talat, folk bjuder inte in kolonisatörer till sitt eget territorium. Medans det är en favorit-taktik för att krossa andra folk.

Berit sa...

Missförstår jag dig eller???? Är du en sån’ som skyller allt på judarna???Varför skulle judar vilja krossa Sverige och öka islams inflytande?

ɱØяñιηg$ʇðя ©™ sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
Anonym sa...

Ack ja, det var judarna som låg bakom the Holocaust...
Här ska vi nog inte skriva mer... Inte på lång tid...
/ SD

Berit sa...

Judehat har uppenbarligen varit ett pågående tema i hela världen i århundraden.
Många konspirationsteoretiker går mycket längre, dock, och ser en dold hand bakom allt allvarligt som sker i världen. Medan vissa av teorierna nog har ett korn av sanning i sig, är konspirationsteorier omöjliga att motbevisa eftersom de som verkligen tror på dem kommer att hitta något sätt att rationalisera bort bevis som motsäger deras tro.

Jag blir misstänksam när det passar för en politisk agenda att återuppväcka judehat och smyga det på oss.

Argus sa...

Robin Shadowes har rätt såtillvida att "judar" inte är en homogen grupp. Det är både en trosuppfattning och en etnicitet samtidigt och oberoende. Att khazarerna konverterade till judendomen är ett historiskt faktum. Kopplingen till de ursprungliga judarna eller de semitiska judarna verkar vara obefintlig. De kom sedermera att kallas ashkenazer (Tysklands judar) och är i majoritet bland judar i Öst- och Centraleuropa samt i USA. Det är huvudsakligen bland dessa som de 158 (om inte mitt minne sviker mig) nobelprisen är fördelade.

Den tredje gruppen är de sefardiska judarna som fördrevs från Spanien av Ferdinand II av Aragonien och Isabella I av Kastilien efter segern över den muslimska invasionen på grund av deras samröre med de muslimska ockupanterna då de fick välja mellan att konvertera eller lämna landet. Den spanska inkvisitionen var ett instrument att säkerställa att konverteringen var allvarligt menad.

De semitiska och sefardiska judarna synes ha en direkt koppling till östra Medelhavet i motsats till de ashkenasiska

Var och en får därför bilda sig sin egen uppfattning-

Knute sa...

Jag tog bort Robin Shadowes kommentar.

Knute sa...

De verkliga globalisterna, som Reinfeldt och Löfven, har inte tänkt sig att finansiera invandringen. Men det finns ingen missionerande kollekt att hämta pengar ifrån. De får vänja sig vid lite mindre skryt, och torka av det nedlåtande hånflinet.

https://www.document.no/2015/08/norsk-folkehjelp-mener-at-flyktningekrisen-er-helt-handterbar/#comment-2219948629

Knute sa...

The Western country most prone to national suicide is possibly waking up from its stupor. If this change can take place in Sweden, the “North Korea of Scandinavia,” it can, and likely will, occur anywhere in Europe.

http://snaphanen.dk/2015/08/26/swedens-past-success-has-led-to-current-failure/#more-183931

Knute sa...

När handgranater används mot polisbilar har invandrarkriminaliteten eskalerat till något som kan liknas vid inbördeskrig.

http://avpixlat.info/2015/08/26/polisen-bekraftar-det-var-skarp-handgranat-som-kastades-mot-polisbil/#more-153451

Knute sa...

Mental härdsmälta i Stockholms stadshus.

“Sverige har i praktiken blivit ett land med regelrätt särlagstiftning. Tiggande romer ges inte bara betald sexualundervisning, de tillåts därtill förhållandevis ostört ägna sig åt markockupationer och nedskräpning av ett slag som för hade försatt någon med ljusare hudfärg i allvarligt klammeri med rättvisan. Samtidigt som vanliga medborgare riskerar att bötfällas eller släpas inför domstol då de urinerar offentligt, ges andra frikort att utföra sina behov på offentlig plats. Om de därtill skulle ockupera en parklek gör myndigheterna snabbt klart att det är barnfamiljerna som måste flytta på sig.

Parallellt med detta åtalas rullstolsbundna i behov av smärtlindring för att ha använt cannabis, samtidigt som andra i praktiken fått samhällets välsignelse att ostört ägna sig åt öppen försäljning av droger. Ännu ett skrämmande exempel på hur särlagstiftningen breder ut sig är lagen om hets mot folkgrup. Hetslagstiftningen innebär inte bara per definition olikhet inför lagen, den har därtill i allt högre utsträckning kommit att tillämpas som en regelrätt (men ytterst selektiv) blasfemilagstiftning.

Det är inget fel med politiska skiljelinjer, tvärtom. Vad som skiljer de svenska politikerna från en bred majoritet av väljarna är emellertid inte längre normala åsiktsskillnader, det är en ständigt djupare avgrund. För en påfallande stor och växande andel av väljarna framstår politikerna i Stockholms stadshus inte längre som människor med en annan åsikt än den egna, de framstår som pårökta varelser från en annan planet."

http://fnordspotting.blogspot.se/2015/08/mental-hardsmalta-i-stockholms-stadshus.html

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.