06 september 2015

Det är en invasion


Sluta kalla dem flyktingar, invandrare eller asylsökande. Detta är en invasionsstyrka.
Det är 80% + män i militär ålder.  De flyr inte från förtryck, de för med sig förtryck. De flyr inte från våld, de tillför våld. De kommer till de socialistiska välfärdsstaterna och söker välfärd. De vill ha fri bostad. Fria bilar. Gratis kläder. Gratis pengar. Gratis mat. De vill ha allt som det tagit tusentals år för våra förfäder att skapa. De vill att vi viker undan. Och tack vare generationer av  hjärntvätt och vänsterpropaganda, möter de så gott som inget motstånd i Europa.

Västvärldens regeringar kan inte vara så dumma att det tror att man kan importera hundratusentals människor utan att det skapar massiva sociala, politiska och ekonomiska problem? Människor från tredje världen som inte tycks ha några medborgerliga skyldigheter mot sina egna hemländer och säkerligen inte har någon känsla av medborgerlig skyldighet till det land som de kräver inträde till. Tänk på det: Kräver inträde till!

Hur kan vetskapen om handgranatattacker  i Malmö - något som aldrig tidigare skådats i svenska historia - undgå våra ledare?
Känner de inte till att 751 "känsliga stadsområden" i Frankrike är fyllda med muslimer och afrikaner som sjuder av förbittring mot det franska folket?
Det finns oändliga exempel och frågor.

Är det ondska som gör att våra ledare vägrar att vidta lämpliga defensiva åtgärder?


13 Kommentarer:

Anonym sa...

Nej Berit, det är en illasinnad socialistisk beräkning. Pol Pot och de röda Khmererna har vi redan glömt!
Mao's kultur revolution och till sist, obamacare är snart också accepterat tack vare ett materiellt och totaldegenererat tillstånd!
SU

Knute sa...

Jag råkade sätta på TV:n och hamnade i Aktuellt, ett nyhetsprogram jag försöker undvika. Invandringspropagandan var massiv, statsminister Löfven talade vid var en demonstration med 20.000 hjärntvättade deltagare som krävde ökad invandring. Det var på Medborgarplatsen på Södermalm i Stockholm, Sveriges mest politiskt korrekta område, det var outhärdligt, jag var tvungen att stänga av TV:n.

Martin sa...

Hear! Hear!

Cello Jr sa...

Invasion är verkligen ett mer passande ord än invandring, massinvandring och "flyktingvåg". För det är vad det är. Det här är folkvandringarna på 400-talet igen och förverkligandet av profetian i Jean Raspails "Camp of the Saints" från 1973. Wikipedia

Oprahfication, ethnomasochism and the preventable death of Aylan Kurdi

Murder of elderly couple in Sicily fuels Italy's growing anti-immigrant sentiment

Kattsand sa...

Risken är väl att det ses som ett lyckat sätt att ta sig in i Europa, och att det här bara är början på vad som komma skall i så fall.

Anonym sa...

Treåringen som drunknade på väg till Grekland (och har fyllt aftonlövens förstasidor) dog därför att hans far ville ha nya tänder. Och det får man bara i Sverige! Gratis, alltså, om man är flykting.
(Familjen hade bott de tre sista åren i en turkisk stad.)
http://www.barenakedislam.com/2015/09/06/the-little-syrian-boy-drowned-because-his-father-wanted-to-get-a-full-set-of-teeth-implants-for-free-in-europe/

Och nu ställer statsministern upp på Medis inför 15,000 åskådare. Eller i alla fall 3,000. Ja, lite mer än 1,000 i alla fall.
/ SD

Berit sa...

Det beteende som belönas får man mer av

Ann-Marie sa...

Jag håller med om att den här invasionen är som tagen från The Camp of Saints. Skrämmande!
Och PK-folket är så korkade att dom inte fattar något förrän det är försent.....

Anonym sa...

Påve F har sagt att "Vatikanen ska ge skydd åt två flykting-familjer som flyr undan döden genom krig eller hunger"! Två! Då förstår ni ju att allt nog reder sig.
http://news.yahoo.com/pope-vatican-shelter-2-families-fleeing-war-hunger-113629489.html
/ SD

Anonym sa...

ISIS tog sista större oljefältet som syriska regimen [president Assad] hade; Jazal-fältet öster om Homs.
Så nu blir det ännu fler som behöver fly...
http://www.nationalreview.com/corner/423641/isis-containment-update-andrew-stuttaford
/ SD

Anonym sa...

PK-folket har totalt tappat huvudet. De kan inte tänka och all självbevarelsedrift är borta.
När IS kommer blir det även en fysisk realitet...
Hur ska ett land som går under kunna hjälpa andra?
Vi kommer att få massor av våldtäkter, mord, överfall, rån redan inom en kort tid efter denna invasion.
De trojanska hästarna kommer in i stad efter stad.
Våra ledare Reinfeldt och Löfven må ha haft olika bevekelsegrunder för detta förräderi mot den egna befolkningen, men resultatet, krossandet av Sverige, blir likväl en avskräckande skildring i framtidens historieböcker...
Hur kan en hel befolkning genom lögner och falskhet luras till underkastelse?

Knute sa...

Vi sjunker ner mot Somalias status som “failed state” om inte makthavarna förstår att detta är verklighet och inte en lekstuga för inkompetenta politruker.

Vad ska vi göra åt statsförfallet i EU där alla regelverk kollapsar så fort de möter verkligheten? Det tycker jag vore ett mer produktivt tema än hejarop om att vara emot allt ont.

http://erixon.com/blogg/2015/09/nar-godheten-bedrar-fornuftet/

Anonym sa...

Det är 9/11 idag (i USA). 14 år sedan 9/11 2001 då 3000 dog. Bare Naked Islam minns. Bilder. Youtube. Muslimskt jubel. (Osama Bin Laden; fast BNI har inte med honom.)
Jag orkar inte titta närmare på det här. Det skulle ta så lång tid. Och jag vet ju ändå vad som hände. Jag har inte glömt.

http://www.barenakedislam.com/2015/09/11/911-we-will-never-forget-we-will-never-forgive/

/ SD

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.