01 september 2015

Jag undrar om den islamiska staten Sverige kommer att kräva hans Nobelpris tillbaka, det skulle inte förvåna mig.

Den 85-årige Nobelpristagaren Imre Kertész, som vid 15 års ålder internerades i Auschwitz, kritiserar det liberala försöket att ersätta den europeiska kulturen med massinvandring från muslimska kulturer i den tredje världen:

"Europa kommer snart att gå under på grund av sin förutvarande liberalism som har visat sig barnslig och självmördande. Europa har alstrat Hitler, och efter Hitler står kontinenten där utan argument: portarna står vidöppna för islam, man vågar inte längre tala om ras och religion, samtidigt som islam bara känner hatets språk gentemot främmande raser och religioner."

"Jag borde säga några ord om politiken också. Då skulle jag tala om hur muslimerna översvämmar, ockuperar, förstör Europa; om hur Europa förhåller sig till detta, om den självmördande liberalismen och den stupida demokratin. Det slutar alltid likadant: civilisationen når ett stadium av övermognad där den inte bara är ur stånd att försvara sig, utan där den på ett till synes obegripligt sätt dyrkar sin egen fiende."

Citerat efter Nydahl, Frie Ord, Uriasposten med flera

2 Kommentarer:

Knute sa...

När man trodde att Expressen inte kunde sjunka lägre, lyckas de ändå. Uthängningen (med namn och bild) av den 70-åriga hjärtsjuka och pensionerade Julia Caesar blev ett nytt lågvattenmärke.

”Ok, våra glansdagar är över, vi lever på lånad tid, alla våra medier är på utdöende, men låt oss åtminstone vara elaka, jävliga och förstöra så mycket vi hinner medan vi fortfarande kan”.

Detta är vad vi ser idag, i och med den smaklösa uthängningen av en opinionsbildare med goda skäl att vara anonym, från samma tidning som gör sitt yttersta för att dölja grova våldtäktsmäns och mördares identiteter, för att inte tala om de orsaker som ligger bakom deras brott.

http://www.motpol.nu/danielfriberg/2015/09/02/desperation-om-expressens-senaste-overtramp/

http://gatesofvienna.net/2015/09/the-digital-assassination-of-julia-caesar/

Knute sa...

”Europa bönfaller islam om nåd, hickar och vrider sig i undergivenhet... Detta skådespel äcklar mig; det som förgör Europa är fegheten, den moraliska fegheten, oförmågan att försvara sig, samt den uppenbara moraliska dypöl som kontinenten inte förmått ta sig ur alltsedan Auschwitz.”

Imre Kertész kopplar samman den nazistiska massmordsmaskinen Auschwitz med islams utbredning i dagens Europa.

http://nydahlsoccident.blogspot.se/2015/09/imre-kertesz-igen-om-forintelsen.html

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.