13 september 2015

Ser det här ut som en flyktingkris?

De här “flyktingarna” i Ungern låter inte särskilt tacksamma.  Efter att de kastat maten ropar de i kör  F-you och Allahu Akbar.Detta är precis vad de traditionella media inte vill att vi ska se när de muslimska invandrarna strömmar in i Europa. Tidningar och TV har bestämt att de alla är söta små barn och tacksamma kvinnor och äldre män.

5 Kommentarer:

Christer sa...

Om de vill smyga in och ta över Europa, varför gör inte det på ett mindre frånstötande sätt?
Den här stilen kanske går hem i deras hemländer, men här väcker den mycket anstöt.
Inte mig emot,fortsätt bära er illa åt. Desto fortare vaknar folket upp.

Anonym sa...

CBN TV i Södertälje: Kristna flyktingar undrar Är någon plats säker?" Youtube (3:01):
https://www.youtube.com/watch?v=drKCBLDuVR8

Och sedan: "Dansk TV frågar ut migranterna. 'Vi vill ha svensk välfärd'". Och, säger man, få hit sin familj snabbt. Inte behöva vänta ett år eller mer som i Danmark. (1:41)
https://www.youtube.com/watch?v=JHhOOPSwnMA

/ SD

Unknown sa...

Ja herre djävlar vilka "pensionsräddare". Jag kan känna "kompetensregnet" ända hit. ;)

Knute sa...

Det senaste ”satsningen” från vår sk statsminister innebär att man lägger ytterligare 1800 miljoner på den vanvettiga migrationspolitiken. Samtidigt skär man ner anslagen till olika myndigheter. Tidigare har man bla kapat bort 133 miljoner från Kustbevakningen och 50 miljoner från Rättsmedicinalverket.

Konsekvenserna är att Kustbevakningen måste skära ner sin redan minimala organisation ytterligare och man är nu på gränsen till att överhuvudtaget kunna fungera. Samtidigt har vi tydligen möjlighet att skicka ett av Kustbevakningens störta fartyg till Medelhavet för att hjälpa till där.

Rättsmedicinalverket kan inte längre har rättsläkarna i jour över helgerna och vad det betyder för rättssäkerheten när det tex sker ett mord är inte särskilt svårt att räkna ut.

Så kommer nu nästa steg i nedrustningen av välfärden. MSB, Myndigheten för Samhällsskydd och Beredskap ska reducera sin budget med 50 miljoner kronor. Det innebär bla att myndigheten sänker sitt stöd till regionala räddningstjänster, vilket i sin tur innebär organisationsneddragningar av brandkårer mm. Vad det kommer att innebära för utryckningstiderna när det brinner är det ingen som kan säga, men de lär väl knappast bli kortare.

http://petterssonsblogg.se/2015/09/13/annu-ett-exempel/

Anonym sa...

Tiden för tjafs har sedan länge överskridits. Det finns bara en sak för majoritetsbefolkningarna att göra om invällningen skall upphöra och vändas i sin motsats...

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.