15 september 2015

Självgoda

Bilden är från Tyskland, men kunde lika gärna vara från Sverige. Psykopatiska politiker som Angela Merkel och Reinfeldt/Löfven har uppenbart lyckats med sin hjärntvätt av folket.

Återstår att se om narcissisten Obama på andra sidan av Atlanterhavet lyckats med sin hjärntvätt. Om inte, är det kanske dags för Amerika att gripa in för att rädda Europa för tredje gången. Men fan tro det, islam har infiltrerat överallt. Unga kvinnor borde verkligen begripa bättre vad som väntar.

13 Kommentarer:

Martin sa...

Gripa in för att rädda europa för tredje gången?!?! Det enda USA har gjort är att skapa en anglosaxisk dominans av Europa, vilket har gynnat USA och ingen annan. Samt lämnat över halva Europa till det mest människofientliga system som världen någonsin skådat. Räddat? Pyttsan.

Anonym sa...

Männen i Europa behöver inte längre rusa till kvinnans försvar!
SU

Christer sa...

Finns det en enda blondin som är vaccinerad mot invandringen?

Knute sa...

Hellre anglosaxisk dominans av Europa än tysk eller rysk i nazistisk eller kommunistisk tappning. Ronald Reagan var bra, men en sådan president är väl en omöjlighet idag. England och USA är försvarslösa mot Arabiens oljepengar och islampropaganda.

Anonym sa...

Men kan USA sluta att “sprida demokrati”!?!?

Det är galopperande vansinne att lägga sig i det muslimska inbördeskriget som pågått sedan 600-talet och alla de övriga konflikterna mellan stammar och etniciteter i MENA.

Låt “länderna” falla i bitar och låt befolkningen själv reda sin framtid. Och under tiden så stannar de hemma, de skall inte förgifta Europa.

Erik

Knute sa...

Blonde Danish teenager, 15, murdered her mother with a kitchen knife after watching ISIS videos of the beheading of British hostages online

Lisa Borch became obsessed with Islam after going out with older Muslims
Spent hours on YouTube watching the savage decapitations of David Haines and Alan Henning with 29-year-old boyfriend Bakhtiar Mohammed Abdulla
Pair hatched a plan to brutally kill Tina Römer Holtegaard at her Kvissel home
They stabbed her at least 20 times, with Borch casually waiting for the police

http://www.dailymail.co.uk/news/article-3235062/Blonde-Danish-teenager-15-murdered-mother-kitchen-knife-watching-ISIS-videos-beheading-British-hostages-online.html

http://snaphanen.dk/2015/09/15/lisa-borchs-jihad-mord-i-kvissel/

Evot sa...

Halshugga och våldta är den religionens trosbekännelse.

Anonym sa...

Nu är det ju USA och deras ombud i mellanöstern som sett till att en flyktingkris finns i Europa, så den "hjälpen" kan vi nog betacka oss för. Men så går det när en smygislamist som Obama och Neocons agenda sammanfaller i en ohelig allians. Kapitalet och islam gör stora framsteg medan demokratin närmast kan ses som dödförklarad.

Benny

Martin sa...

Knute, säg det till polackerna. Säg det till rumänerna. Säg det till ryssarna. Säg det till de miljoner tyskar som massakrerades efter kriget. USA och imperiet räddade inte någon under andra världskriget.
Imperiet förklarade krig mot Nazityskland med USAs stöd när Nazityskland invaderade Polen. Men det förklarade inte krig mot USSR som också invaderade Polen. Och 1939 så hade USSR mördat miljoner människor. Medans Nazitysklands brott var extremt blygsamma i jämförelse.
USA stödde Imperiets krig mot Tyskland i syfte att bevara det anglosaxiska världsherraväldet. Fine. Klart de ser om sitt eget hus, det är vad utrikespolitik går ut på. Men dessa ständiga krav på "tacksamhet" för att de har sett om sitt eget hus är faktiskt löjliga.

Anonym sa...

Knute: Blond Danish teenager, 15... härovan.
Press i Danmark förstås, och Norge, UK, US, Tyskland, Polen, Israel... etc etc har artiklar. Jag söker i Google News på Lisa Borch.
Men inte Sverige! Söker också på Kvissel. Holtegaard. Tittar lite allmänt...
Det här ska vi inte nämna i Sverige? Att hon och hennes pojkvän (fick 13 år) hade ideal från mu... från isl... Eh...
Nej natu'tvis inte. Det här är ju Sverige. 2015.
/ SD

Anonym sa...

Dotterns Lisa Borch mord på sin mor kom också på Breitbart News igår. Fortfarande hittar jag ingen svensk tidning som skrivit om detta. Men ni får upp mycket om ni söker på 'Lisa Borch' på news.google.se. Turkiet t.ex.: "Danimarka’da IŞİD videolarına özenen Lisa Borch annesini öldürdü" [Sözcü...]

http://www.breitbart.com/national-security/2015/09/15/isis-inspired-danish-teenager-stabs-mother-death/
/ SD

Anonym sa...

Av storstadstidningarna minskar DN 11,6% vardagar. Sydsvenskan 17,5%. Aftonbladet 15,2%. Expressen 9,6%. (Siffror för 2015, jämfört med 2014.)
GP, med ny ledarchef (Alice Teodorescu), bara 5,2%,
http://www.dagensmedia.se/nyheter/print/dagspress/article3930833.ece
(Länk till Orvesto pdf finns där.)
/ SD

Anonym sa...

Oh, NOES! Illegal alien Muslim invaders protest their less than ideal living conditions in Sweden
FILTHY INGRATES. Daily scenes of Muslim so-called “refugees” who are angry because the quality of the housing, food, area to live in, and services offered them are not good enough.
Youtube (1:00) via BareNakedIslam.com:
https://youtu.be/05TXz8AUQVY
/ SD

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.