05 oktober 2015

Bakom kulisserna


Ni som regelbundet läser den här bloggen vet redan att jag inte har mycket till övers för karriärpolitiker, de har ingen verklig substans. Det enda de är bra på är att strö intränade floskler omkring sig och le vänligt.  De är ingenting annat än skådespelare och vem som helst med en halv hjärna vet att politikern som vi ser på scenen är en helt annan person bakom kulissen  Detta faktum gäller Hillary Clinton mer än någon annan presidentkandidat.

Enligt “The First Family Detail”, en bok som behandlar livet som Secret Service-agent, är Hillary Clinton förmodligen den otrevligaste, mest otidiga personen i amerikansk politik idag. Hon rackar ner på alla som arbetar för henne och får vredesutbrott vid minsta provokation.
Hon svär ofta åt chaufförer om de kör i ett gupp,  röt och skrek åt en elektriker för att han bytte en glödlampa i hennes närvaro och avskedade en vaktmästare för att han kommunicerade med Barbara Bush. Secret Service-agenter försöker faktiskt gömma sig för henne och de som får order att arbeta för henne ser det som en form av bestraffning.

Men hon har tydligen lyckats dölja sitt förakt för den genomsnittlige amerikanen.  En gång när hon reste genom Upstate New York, såg hon kor och bönder och vände sig till en av de anställda och sade:  "Vad f - - - kommer vi hit för? Det finns inga pengar här. "

Enligt en agent, verkar Hillary också avsky allt som har med det militära att göra, och låter inte militära medhjälpare bära uniform i hennes närvaro.
"Hon var verkligen oförskämd mot nästan alla. Hon agerade som om hon inte ville ha dig där, som om du var mindre värd. “
Bokens författare, Ronald Kessler uttrycker det träffande:” Ingen skulle anställa en sådan person för att arbeta på  McDonalds, och ändå betraktar man henne som en lämplig president i USA."

2 Kommentarer:

Anonym sa...

Otroligt!!!
Måste köpa den boken! Tack för tips. Ska kolla om den går att få tag i här i Sverige. Skulle också vilja att en väninna som bor i USA ska läsa den. En svenska.....
Anna

Berit sa...

Den finns på Amazon
http://www.amazon.com/gp/product/080413961X?*Version*=1&*entries*=0

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.