25 oktober 2015

Helomvändning i den svenska politiken? Eller det vanliga hyckleriet?

Sveriges Television, Dagens Nyheter och Aftonbladet är hopplösa fall av miljöpartistisk verklighetsförnekelse. De kommer aldrig att medge att de är medskyldiga till Sveriges nervsammanbrott. Däremot börjar tidningar som Göteborgs-Posten och Svenska Dagbladet att vakna ur den politiskt korrekta mass-hypnosen. I den senare kan man i dag läsa följande:

”Så sent som i april, när Stefan Löfven fick frågan om det finns något tak för hur många Sverige klarar att ta emot, svarade han att 'nej, det finns ingen gräns'. Nu säger Löfven: 'En sån stor mängd människor som söker asyl i Sverige, det är inte hållbart'. Alltså motsatsen till vad han sade bara för ett halvår sedan.

Nu väntar vi på besked från Aftonbladets ledarsida om den anser att den rödgröna regeringen har blivit sverigedemokrater och bör avgå. Att byta fot på så kort tid betyder att man förut antingen ljög för att vinna politiska poänger eller att man var okunnig. Oavsett vilket, är det illa.” 180 grader senare

Tyskland står inför samma dilemma som Sverige. Ska man överge öppna-era-hjärtan-politiken eller fortsätta att trycka ner alla protester? När Merkel gjorde likadant som Reinfeldt och bjöd in hela världen, satte hon igång en invasion av muslimer. Willkommenskultur är en masspsykos, så till att börja med fick hon applåder. Men när tyskarna upptäckte vad hon ställt till med blev hon tvungen att öppna klinik:


       

       Dr. Angela Merkel. Mirakel-healer. Specialitet: Mass-hypnos.

"Medan en stor del av den tyska befolkningen lugnas med fjärr-healing av Merkel, störtas de återstående in i förtvivlan över att landet ligger i ruiner." Psycho-Germany

10 Kommentarer:

Lejeune sa...

Observera att denna attitydförändring hos SVD & GP är isolerad till ledarsidorna, de vanliga journalisterna är lika skogstokiga som tidigare!

Arlav sa...

Kanske är ändå “masspsykos” det rätta ordet att använda?
Garnerat med en del andra som förnekelse, faktaresistens, halvsanningar?
Man kan ha åsikter, man kan tycka, men man kan aldrig komma ifrån fakta!
Även om våra politiker ger mig intrycket av att försöka göra det och då inte bara en gång..
Det som nu pågår i Sverige (och EU) är en inte en "kris", en enstaka händelse, det är något som kommer att påverka oss i Sverige i generationer framåt, och då inte till det bättre.
Allt våra förfäder byggt upp kommer att snart raseras.
"kvasten framför dörren"-tiden är förbi..
Tack alla vår inkompetenta inskränkta politiker för detta!
Men VARFÖR, varför gjorde ni oss detta onda?

Knute sa...

- Locket på syltburken Sverige är avskruvat och alla tar nu för sig så länge det finns något kvar.

- Jag trodde att burken var tom och burkar köptes med lånade pengar.

- Burken går inte ens att panta.

- Burkan är på...

Kommentarer på Avpixlat

http://avpixlat.info/2015/10/25/polisen-i-skarhult-har-kapitulerat/

Knute sa...

Den nya migrationsuppgörelsen är nog det mest häpnadsväckande korkade som våra dagispolitiker har åstadkommit hittills. Trots krisinsikt (trodde vi) och samarbete över blockgränserna lyckas man gå fram med en uppgörelse som löser ungefär… 0% av problemet.

Flyktingströmmen kommer inte minska av det här, snarare tvärtom, och de s. k. ensamkommande kommer öka i stället (eftersom de undantas från de strängare reglerna).

Det viktigaste kravet, att införa kontroller vid gränsen, för att avvisa dem som uppenbart inte har rätt att söka asyl i Sverige, slopades efter att den kommunistiske polischefen påstått ”att resurser saknas”.

https://harpolekaren.wordpress.com/2015/10/24/do-ar-dod-lange-leve-do-2-0/

Anonym sa...

Kul! På DN Debatt 25/10 [1145 ord] skriver Cecilia Gyllenhammar (VD-dotter, f 1961) dels om att vi måste bli fler här i landet, dels om den otäcka rasismen i SD o.s.v.
- "Det är samma gamla tankegods som dammats av" som under Holocaust, med gaskamrar osv. Åkesson, Åkesson...!
- Vi måste se till att det inte blir som i Houellebecqs roman ”Underkastelse”, där Frankrike 2022 har en muslimsk president, och kvinnorna, med sitt idag "häftiga fria liv" blivit inlåsta!
- Ah, kultursideseliten...! Ah! [CG har två romaner utgivna!]
/ SD

Knute sa...

59 procent av svenska folket vill ha minskad invandring.

http://avpixlat.info/2015/10/26/ny-matning-bekraftar-att-svenska-folket-vill-ha-minskad-invandring/#more-158589

Malmö: Fyra skolbränder - inom fem timmar.

http://avpixlat.info/2015/10/26/malmo-ovanligt-hart-drabbat-av-anlagda-brander-under-helgen/

Man bränner ner skolor, eftersom flickor undervisas där. Ole G.

Anonym sa...

Usch! En frikyrkopastor i Riedlingen (S om Stuttgart, 10 000 inv) har i en predikan vänt sig mot "den illegala, ibland också våldsamma invasionen av vårt land". "Jesus har definitivt inte sagt att vi ska låta vårt land plundras av invaderande rovgiriga horder"!
Nu har han fått åklagarna på sig. Får man säga sådant? Framåt nyår hoppas man ha blivit klara. Fem års fängelse kan det bli om han fälls.
Ack ja.
http://www.breitbart.com/london/2015/10/26/pastor-investigated-after-stating-jesus-did-not-want-predatory-migrant-hordes/
http://www.stuttgarter-zeitung.de/inhalt.riedlingen-pastor-einer-freikirche-hetzt-gegen-fluechtlinge.adf6e639-3367-4bac-bbd0-85ef7597112f.html
/ SD

Anonym sa...

Breitbart News visar bilder av alla, eh, barnen som nu är på väg upp mot Tyskland, och - hoppas de - oss. Många och stora bilder...
Det kan bli kallt nu, redan nere på Balkan... Hos oss: +2º just nu i Malmö, -3º och snöfall i Gällivare...
http://www.breitbart.com/london/2015/10/26/in-pictures-latest-migrant-activity-across-europe-as-winter-bites/
/ SD

Anonym sa...

Bilder (och videos) från Slovenien (Österrikes granne) finns hos Daily Mail. Barnen hade varit i Kroatien, men där ville man inte ha dem, utan skickade dem vidare. Första bilderna har tagits uppifrån, med drönare. Man ser bättre vad det handlar om då.
http://www.dailymail.co.uk/news/article-3289031/The-long-march-Stunning-pictures-thousands-migrants-brave-mud-rain-days-bid-Balkans-western-Europe.html
/ SD

Anonym sa...

Антихристът вилнее със страшна сила в Християнска Европа ! Antichrist rages violently in Christian Europe ! The Bulgarian Times om hur gamla kyrkor rivs i Frankrike, eller ibland görs om till moskéer. I Frankrike blev kyrkorna 1905 statens (eller kommunernas) egendom, så man har full rätt att göra så. Och alla politiker vet att man måste hålla sig väl med muslimerna; det är där framtiden ligger. Ursprungsbefolkningen dör ju ut!
http://bultimes.com/antihristat-vilnee-sas-strashna-sila-v-hristiyanska-evropa/
/ SD

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.