16 oktober 2015

Det är därför han vinner


CNBC, som är en del av samma NBC News nätverk som öppet samarbetar med ett Democrat-politiskt  dataföretag, (som skänkt mer än en halv miljard dollar till Hillary propaganda,) trodde att de var riktigt smarta när de bestämde att den kommande Republican-debatten skulle förlängas från 2 timmar till 3 timmar.

Alla GOP kandidaterna föredrar en två timmar lång debatt av uppenbara skäl. Ju längre tid vänstermedia har att förhöra dem, desto mer sannolikt är det att de kan hjälpa Hillary. Kandidaterna  är också mer benägna att göra ett misstag om det drar ut på tiden.

Dessutom ville CNBC förhindra att kandidaterna får ett öppnings-och-slut-anförande - vilket också är ett tydligt politiskt drag från NBCs sida.  Medierna vill definiera kandidaterna som rasistiska, galna och dumma, och det bästa sättet att göra det är att se till att att de inte kan presentera sitt budskap i ett tal där de inte blir avbrutna.
 Det enda media strävar efter är att kandidaterna ska puckla på varandra verbalt och göra bort sig.

Donald Trump gick inte i fällan och tillsammans med Carson upplyste han NBC att om reglerna ändrades tänker de inte delta i debatten.

NBC fick ge med sig och Trump kammar hem ytterligare en vinst. Han är i kontroll.
Till skillnad från de andra GOP-kandidaterna var han och Carson (som också vinner poäng genom att stå upp mot DC media) förutseende nog att utnyttja detta ögonblick till sin egen fördel.  Trump ut-manövrerar media gång på gång och de kan inte styra honom.

Gräsrötterna har fått nog av att under två cykler titta på hur “de mest valbara” Republicans bugar, bockar och fjäskar för media.  De vet vad som krävs för att vinna ett presidentval.

1 Kommentarer:

Knute sa...

Över-indoktrinerade liberaler och socialister begriper inte vad folk ser hos Trump. Ungefär som när samma grupper kallar Sverigedemokraternas väljare dumma. I själva verket är SD:s väljare informerade och bildade, läs bara de tusentals kommentarer de dagligen skriver på Avpixlat.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.