06 oktober 2015

Det blir värre och värre

När jag tittar på de lokala TV-nyheterna för Atlanta, är det helt klart att så gott som alla brott i området begås av svarta unga män. Bilder på efterlysta, videos från övervakningskameror, telefon-filmer…visar nästan bara unga svarta män och någon gång en latinamerikan.
 Befolkningen här består av 54 % svarta, 31% vita och resten delas mellan hispanic, asiater och blandraser.
En sammanställning av brott från april 2011 till april 2012 visar att under den tiden begicks alla mord, 95% av våldtäkter, 94% rån, 84 % misshandel och 93% av inbrotten av svarta. (APD Uniform Crime Report)

Samma tendens ser man i listan över "most wanted". Jag hittade en vit man, några enstaka “hispanic”och resten svarta.

Här är ett smakprov från gårdagskvällen. Ett gäng som vandaliserar en datorbutik vars ägare har en uppsättning datorer som han låter alla använda gratis.
Från denna DN-artikel ser jag att ni också i Sverige kan “njuta” av mångkulturen.

"Poliser i Göteborg slår larm om att kriminella har tagit över hela bostadsområden i stans förorter. Skottlossningar, hot och våld har blivit vardag.De många dödsskjutningarna hänger enligt flera poliser som DN talat med ihop med en allt tuffare miljö i Göteborgs segregerade bostadsområden. Kriminella gäng har fått allt större inflytande och våld, hot och rädsla har blivit en del av vardagen."

 Jag är trött på att höra om behovet av "samtal" om ras i det här landet. Vi har haft det samtalet, om och om och om igen, och vad det betyder är att svarta bråkmakare vill att vi ska lyssna, medan de räkna upp sin lista över klagomål och krav.
Det finns en hel del visdom i denna skylt:0 Kommentarer:

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.