16 oktober 2015

En interiör från Stockholms tunnelbana

När man ska åka tunnelbana måste man passera så kallade spärrar som öppnas om man håller sitt SL-kort mot en kortläsare. När man sedan ska ut öppnas de automatiskt.

En äldre man med kryckor var på väg ut genom spärren då en 8-årig flicka med muslimsk huvudbonad trängde sig in, han höll på att ramla omkull.

Sedan under färden ner med rulltrappan uppmärksammade jag en kvinna, likaledes med muslimsk huvudbonad, som ivrigt talade i sin moderna 6-tums telefon. Hon hade sina två små barn framför sig. När de kom ner fastnade deras kläder i springan mellan rulltrappan och golvet. Ivrigt telefonpratande märkte hon inget utan klev över dem. Cirka 60 personer på väg ner höll på att ramla som käglor över barnen som i sista stund lyckades kravla sig iväg.

Nere på perrongen såg jag flickan som trängt sig genom spärren. Hon togs hon emot av ett gäng flickor som förmodligen hade använt liknande metoder för att slippa betala. Jag frågade varför hon knuffat sig förbi den äldre handikappade mannen, men hon drog till med en uppenbar lögn och påstod att hon hade använt sitt SL-kort.


       

Sverigedemokraternas kampanj som den kunde beskådas på Östermalmstorgs tunnelbanestation i augusti. Klart att vänstern tog på sig rånarluvorna och rev ner kampanjen.

1 Kommentarer:

gäster sa...

SD lanserar ny kampanj för att rädda Sverige.

"Sverigedemokraterna lägger om hela sitt arbete mot att påverka dels det svenska folket direkt genom att uppmana till en folkomröstning om invandringen, dels genom att annonsera i utländska medier i Mellanöstern och Europa om att vi inte kan erbjuda en tillvaro värd att fly till, en metod som Danmark använt för att signalera tydligt vad som väntar de asylsökande.

– Folk som funderar på att komma hit ska veta vad de kan förvänta sig. Tältläger, skolor utomhus, kallt klimat och ett samhälle i kollaps, sa partiets integrationspolitiska talesperson Paula Bieler vid en presskonferens i riksdagshuset. – Vi kan till exempel stå på Öresundsbron från Danmark med flygblad som berättar om vad Sverige kan erbjuda."

http://avpixlat.info/2015/10/15/sd-haller-extrainsatt-presstraff/

"SD startar idag en historiskt gigantisk folkrörelse genom att med handlingskraft gå ut direkt till flyktingarna om vad som väntar i vårt land i form av raserad välfärd och destruktiv ghettofiering. Och direkt till svenska folket som gått på bluffen att Löfvén och Danielsson ska komma att rädda hela världen på bekostnad av Sveriges fred, välstånd, säkerhet, jämställdhet, grundvärderingar och trygghet.

När riksdagen är ett Maranatamöte i kaos, då måste nya friska vägar sökas. SD har mobbats ut ur riksdagen, då tvingas SD arbeta utomparlamentariskt och med direktdemokrati för att ta hand om Sverige.

Själv beundrar jag initiativet från SD. Antireklam för Löfvéns/Merkels EU- totalhaveri i länder som säljer resor till könsförtryckande utanförskap, handgranatsSverige där polisen erkänner att de tappat all kontroll, skolorna är uselt ökända och förbereder undervisning utomhus, havererad sjukvård, inga bostäder, många år i kalla jättetält, inga arbeten förutom låglönejobb för elva kronor i timmen, ja vem vill betala 100 000 för en sån dödsfarlig enkel resa. Allt man får är livstidsförsörjning av de svenskar som fortfarande har ett jobb.
Kan det va värt det?"

http://soldatmamma.blogspot.se/2015/10/medan-jag-jublar-over-sds-krafttag-for.html

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.