25 oktober 2015

Olycksbådande manifestation mot rasism

 

Vid en demonstration till minnet av offren i Trollhättan lyfte deltagarna upp ett finger i luften. Är det en uppmaning till hämnd? Det är ju IS-tecknet!

Demonstrationen var anordnad av Ung Vänster som villigt lyfte höger pekfinger de också. Nyttiga idioter. Om de ska föreställa anti-rasister är det där handtecknet verkligen opassande. Fattas bara ett avhugget huvud i den andra handen.

4 Kommentarer:

Knute sa...

Bostadsminister Mehmet Kaplan gör ISIS handtecken.

https://harpolekaren.wordpress.com/2015/01/09/var-bostadsminister-mehmet-kaplan-gor-isis-handtecken/

Knute sa...

Migranter går före i bostadskön i Stockholmsregionen.

Medierna påstår att förvirrade 21-åriga mördare är de som provocerar fram motsättningar och rasism. Sådana virrpannor är snarare symptom på en sjuk politik. En av riksdag och regering sanktionerad politik som ställer grupper mot varandra och underblåser motsättningar som kommer att öka lavinartat i takt med att människor får klart för sig att de numera är andra klassens medborgare i sitt eget land.

http://erixon.com/blogg/2015/10/migranter-gar-fore-i-bostadskon/

Knute sa...

Blogge, læserbreve og artikler er for tiden fulde af filosofiske tanker om, hvordan nogen kan sætte ild på asylboliger eller myrde folk som på IKEA og i Trollhättan-skolen.

Jamen....Vi er jo i krig, ligegyldigt om alverdens humanister forsøger at påstå noget andet. Muhammedanerne har selv sagt det: Vi er i “Krigens Hus”. Dette islamiske udtryk betyder, at vi er i et geografisk område, som er under bekrigelse af islam med det formål at vriste det fra os.

http://spydet.blogspot.se/2015/10/to-hadske-historier-ikea-og-trollhattan.html

Anonym sa...

Youtube: Muslimskt långt demonstrationståg, med kommentarer från två tyska flickor (textat på engelska) (och sång på arabiska). "Meanwhile, in an average German city", från Hannover 22 okt. Tid 1:09.
https://youtu.be/-VJyKRwQHHM
/ SD

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.