15 oktober 2015

Frigolit kavlar upp ärmarna och gör jobbet

 

Snacket om miljö är bara ett lockbete. Miljöpartiet borde rätteligen heta Muslimpartiet.

Utbildningsminister Gustav Fridolin (han till vänster på bilden) tycker att nyanlända tonåringar ska sättas i lågstadieklasser om deras låga utbildningsnivå så kräver. Kommer 8-åringarna och deras föräldrar att tillfrågas?

På Migrationsverket verkar insikten större, vilket inte är ett gott betyg åt Utbildningsdepartementet. Många av handläggarna på Migrationsverket är ju före detta asylsökare och väl insatta i islams regler avseende lägsta äktenskapsålder för flickor. Därför har man beslutat att erbjudanden om familjehem till "ensamkommande flyktingbarn" nekas ifall det i hemmet finns någon dotter i våldtagbar ålder.

Antalet ensamkommande flyktingbarn ökar oavbrutet. 75 % kommer från Afghanistan. Just nu anländer 2.369 ensamkommande i veckan, vilket blir 123.188 personer per år. Migrationsverkets officiella ståndpunkt är att acceptera den ålder som personen själv uppger. Det blir dyrt för skattebetalarna, 2000 kr per dygn och "barn". Fram med miniräknaren!

Här är något som Migränverket borde använda sig av:

Microsoft har gjort ett dataprogram som uppskattar människors ålder. Det heter How-Old.net och Pettersson har testat det på några ensamkommande flyktingbarn:


 

3 Kommentarer:

Anonym sa...

Pajasarna Löfven och Fridolin gör hela svenska folket till grin och åtlöje, det är en skam!

Knute sa...

Kärnan i det hela.

Varför talar media alltid och enbart om problem var invandrarna ska bo, vad de kostar i välfärd och problemen på arbetsmarknaden mm, när det helt stora problemet är att där finns så många muslimer bland dem.
Européerna var så kloka för knappt 1000 år sedan att de visste de skulle bekämpa islam så länge de kunde.

Varför skulle de det ?? Jo, därför att muslimerna själva säger att de har rätt till vårt land och att de vill döda alla som inte konverterar till islam. Att inte alla dagens muslimer säger att de vill det, bortförklarar inte att det ligger i det de kallar sin religion. Det är ledarna som styr vad de gör.
Inte alla nazister var onda, men ideologin nazismen liksom ideologin islam är ond.

Om 30 år är de i flertal här och med hjälp av våra demokratilagar kommer de att införa sharialagar mm utan större problem.
Detta är problemet med massinvandringen i dag. Vi begår självmord med hjälp av våra egna dåraktiga människorättigheter och påståenden att vi alla har samma värde. Kravet på PK (Politisk Korrekthet) dödar hela den västliga kulturen.

För oss alla här i landet är naturligtvis familjen, grannen och samma nation mycket mera värt än alla andra.
För vår Herre är det något annat, som inte borde påverka dagens politik.

Niels Nannestad

http://spydet.blogspot.se/2015/10/kernen-i-det-hele.html

Knute sa...

Ingen vill gå i Fridolins skola.

Invandrarmän som uppger sig vara 14 år, men i själva verket kan vara i övre tonåren eller tjugoårsåldern ska alltså kunna gå i samma klass som svenska åttaåringar om utbildningsministern får som han vill. Det är ett förslag på samma nivå av vansinne som det tältläger regeringen planerar för.

Gustav Fridolin förstår, precis som resten av regeringen, att massinvandringen skapar enorma svårigheter för Sverige. Problemet är att man varje gång ett nytt problem uppenbarar sig värker fram ständigt otroligare förslag på lösningar. Att minska invandringen eller ens försöka är absolut förbjudet. Om det krävs ska hela Sverige vändas upp och ner för att parera den mest vettlösa politik världen någonsin skådat.

http://samtiden.nu/21051/ingen-vill-ga-i-fridolins-skola/

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.