16 oktober 2015

Hur en väpnad konflikt över en gasledning utlöste massmigration till Europa

 
Oil-price.net via Hodja

Qatar och Saudiarabien har varit starkt engagerade i att finansiera sunnimuslimska rebellgrupper inklusive ISIS, islamiska staten. Därmed släppte de lös öknens ande, med risk för att själva drabbas. Men innan dess är Europa måltavlan.

I februari i år hotade ISIS att sätta igång en enorm våg av migranter för att orsaka kaos i Europa. Nu har vi facit, det är precis vad de gjorde. Medan flyktingar normalt är kvinnor och barn, är dessa invandrare för det mesta stridsberedda unga män som lämnar en krigszon. Vilket väcker farhågor över deras verkliga motiv.

Allahs hjältemodiga krigare på sin väg till Paradiset Sverige:

Sextiofyra ISIS-krigare mördade kvinnor och klädde sig i deras kläder för att kunna fly.

8 Kommentarer:

Knute sa...

Amerikansk militär har ägnat 14 månader åt att bekämpa Islamska Staten i Syrien och Irak. Vad som hänt under tiden är att terroristerna de facto etablerat en stat i regionen, som störst av Storbritanniens storlek om jag inte är felunderrättad. Som stat har man tagit ut skatt av befolkningen och även strukturerat en ordningsmakt och infört shariastyrt rättsväsende. Den amerikanska strategin har varit att förse ”moderata” rebeller i Syrien med utrustning och kompetens; bistånd som sedermera fallit i händerna på Islamska Staten och liknande organisationer.

Sedan Ryssland gick till handling och började attackera mål tillhörande rebellerna och Islamska staten har företrädare för USA:s regering samt en rad andra politiker gnölat i det oändliga över Rysslands agerande. Man har till och med använt beskrivningar som att ”Efter Krim är det Syriens tur att invaderas av Ryssland”. Och USA svarar med att skicka hundratals ton med krigsmateriel till sina allierade i Syrien, vilka har som mål att störta den sekulära president al-Assad. Det är en vansinnig politik. Men Barack Obama väljer att gasa rakt in i kaklet.

https://peterharold.wordpress.com/2015/10/15/neo-konservativa-kallar-ryska-attacker-mot-is-for-invasion-nu-sander-barack-obama-marktrupper-till-kamerun/

Knute sa...

Hela 115 jihadister har återvänt till Sverige från sin tid i den muslimska mördarorganisationen IS.
Frågan är om de 115 återvänt frivilligt, eller om de sänts ut av den muslimska mördarorganisationen i speciella syften? Ingen vet, inte ens Säpo som ska trygga vårt land från terrorism och annat bus. Med tanke på att avhoppare från IS straffas med döden, låter det ganska otroligt att hela 115 stycken skulle kunna hoppat av och ta sig hela vägen till Sverige utan att detta märktes.

http://petterssonsblogg.se/2015/10/15/atervandande-jihadister/

Människor flyr från tältläger i Syrien med närområden för att FN saknar pengar till mat åt dem där. Då smäller Sverige upp tältläger här till minst 20 gånger högre kostnad och med vintern på gång, dessutom tar Sverige nästan tio miljarder från biståndsbudgeten för att finansiera invandringen här.
Finns det ingen överförmyndare som kan omyndigförklara regeringen?

http://petterssonsblogg.se/2015/10/16/de-forsta-asyltalten-slas-upp-nasta-vecka/#more-139082

Knute sa...

Ur västs försök att inplantera demokratiska styrelseskick har det vuxit fram en motreaktion som kallar sig IS som slåss mot demokratin för religiös diktatur via sharialagar. Risken är överhängande att när konflikten mellan sunni och shia sorterats ut, då övergår kriget i ett blodigt krig där muslimerna vänder sig enbart mot den otrogna västvärlden.

Ryssland har hittills setat passivt och bara tittat på medan västvärlden skjutit sig själva i fötterna. Nu har dock ryssarna insett att får väst fortsätta på den inslagna vägen, då utvecklas snart konflikten till ett hot även mot Ryssland som har stora muslimska provinser i syd. Detta är givetvis bakgrunden till att man nu ingriper för att rädda vad som räddas kan i Syrien genom att hjälpa Assadregimen att återta förlorad mark. Att USA och väst framhärdar i att till varje pris störta Assad visar att man ingenting lärt av detta superfiasko. Och det hela blir än värre av att USA leds av den kanske svagaste presidenten i USA:s historia.

Det skulle vara välgörande om det svenska politiska etablissemanget besinnade sig innan de sätter oss ännu mer i USA:s knä genom att söka medlemskap i NATO. Det som hänt och nu händer i världspolitiken tyder i mina ögon knappast på någon strävan efter en lugn och fredlig värld från NATO:s och USA:s sida. Varför skapar man ett totalt instabilt Mellanöstern som orsakar de flyktingströmmar som nu dränker EU? Varför stödjer USA tillsammans med det medeltida Saudiarabien den bestialiska islamistiska staten?

http://antropocene.se/2015/october/vastvarlden-faller-pa-eget-grepp.html

Svar: Obama

Knute sa...

“Allting eller mycket dras nu fram i flyktingvågens spår som inte fungerar i samhället.
Nu senast är det fokus på traumavård som inte räcker till. Klart som fan att den inte räcker till när det blir denna anhopning. Den var inte anpassad ens efter förhållanden innan denna flyktingström.
Samt att man hinner inte med att vaccinera nyanlända elever. I Trollhättan slår nu flera skolsköterskor larm. Dessutom har vaccin tagit slut, men va fan!!! Kom det som en överraskning? Och har aldrig vaccin tagit slut innan? Drabbar det bara nyanlända? Är detta vaccin öronmärkt?

Det som retar mig är att nu kommer de stora rubrikerna om problem i välfärden när flyktingströmmen kommer, då hittar media problem överallt. Problem som varit där hela tiden men som man bara sporadiskt uppmärksammats.
Det är många mer än flyktingar som behöver boende, arbete, hjälp av samhället och vård."

https://leffe45.wordpress.com/2015/10/15/ar-samhallet-enbart-inriktad-pa-flyktinvagen/

Knute sa...

Vägen till helvetet är belagd med oljedollar.

De flesta människor lär sig från en tidig ålder att pengar inte växer på träd. Och ingenstans är detta mer sant än när det gäller att betala för kulturberikning, vilket är en läxa som Norges statsminister Erna Solberg lärde sig den hårda vägen häromdagen när hon var tvungen att informera Stortinget om de svindlande kostnaderna för det enorma inflödet av så kallade "asylsökande".

Och för att öka på fru Solbergs elände, detta sker i en tid då intäkterna från den norska oljan har halverats, vilket resulterar i att tiotusentals norrmän förlorar sina överdådigt betalda arbeten i den norska oljeindustrin. Fler och fler unga norrmän har anslutit sig till skaran av arbetslösa, och måste förlita sig på sociala allmosor från regeringen för att klara sig.

Vad kan vara bättre då än att spendera miljarder dollar på horder av människor från tredje världen - mestadels muslimer - som mer eller mindre är analfabeter, som inte har någon avsikt att bidra till samhället och som endast letar efter en rik och godtrogen rik nation i väst som de och deras klan kan tigga av?

http://gatesofvienna.net/2015/10/the-road-to-hell-is-paved-with-petrodollars/

Knute sa...

”Konvertera eller dö”. Kristna assyrier i Göteborg hotades med IS-budskap.

http://www.hujada.com/article.php?ar=2714

Känner inte ni någon oro? En muslimsk konvertit (Mona Sahlin) som är ”nationell samordnare mot våldsbejakande extremism” och öppnar dörren till Sverige. Regeringen är helt förlamad, Stefan Rövfen vågar inte ens bjuda in SD till information av rädsla. Då bör man vara orolig, speciellt när kristna hotas. Det här är nog bara början.

ISIS tells Assyrian Christians in Sweden: ‘Convert or die: The Caliphate is here’

http://www.breitbart.com/national-security/2015/10/14/isis-tells-assyrian-christians-sweden-convert-die-caliphate/

Knute sa...

He stopped a jihadist in France. Now he´s been stabbed in California.

In just the span of a week, this is the second time a world-famous American Christian who overwhelmed a would-be mass-murdering jihadist terrorist on a train in Europe two months ago appears to have been targeted.

http://www.americanthinker.com/articles/2015/10/he_stopped_a_jihadist_in_france_now_hes_been_stabbed_in_california.html

Anonym sa...

Jihadis declare first European caliphate:
Islamic State graffiti has appeared in [Gothenburg] as sympathisers of the group claim "the caliphate is here".
Daily Star (UK), 16 okt.
http://www.dailystar.co.uk/news/latest-news/470396/ISIS-Islamic-State-Sweden-Europe-threat
/ SD

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.