17 oktober 2015

Norge en munsbit för Asiens och Afrikas jättebefolkningar


Bild: Inomhus tältläger i Norge

Kulturen har betydelse. Vad ska man säga om de hundratusentals afghaner som nu kommer till Europa? För tusen år sen var de buddhister och hade en utvecklingsbar kultur, men sen kom muhammedanerna och drog ner nattmössan över deras huvuden.

Det är skillnad på folk och folk. Norge har 5 miljoner invånare och är glesast befolkat i Europa näst Island. Duktiga entreprenörer och uppfinnare, härdade av fjäll och hav genom tusentals år.

Vägen till helvetet är belagd med oljedollar:

"De flesta människor lär sig från en tidig ålder att pengar inte växer på träd. Och ingenstans är detta mer sant än när det gäller att betala för kulturberikning, vilket är en läxa som Norges statsminister Erna Solberg lärde sig den hårda vägen häromdagen när hon var tvungen att informera Stortinget om de svindlande kostnaderna för det enorma inflödet av så kallade "asylsökande".

Och för att öka på fru Solbergs elände, detta sker i en tid då intäkterna från den norska oljan har halverats, vilket resulterar i att tiotusentals norrmän förlorar sina överdådigt betalda arbeten i den norska oljeindustrin. Fler och fler unga norrmän har anslutit sig till skaran av arbetslösa, och måste förlita sig på sociala allmosor från regeringen för att klara sig.

Vad kan vara bättre då än att spendera miljarder dollar på horder av människor från tredje världen - mestadels muslimer - som mer eller mindre är analfabeter, som inte har någon avsikt att bidra till samhället och som endast letar efter en rik och godtrogen rik nation i väst som de och deras klan kan tigga av?"
3 Kommentarer:

Knute sa...

Massinvandring är “hybrid-krigföring” från Turkiet för att tvinga fram eftergifter, säger polacken Donald Tusk, Europeiska rådets ordförande.

Utpressning: 75 miljoner turkar ska få resa fritt i Europa i utbyte mot att Turkiet “lovar” att fixa gränserna så att inte lika många flyktingar kommer till Grekland och Europa.

http://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/europe/eu/11915798/EU-chief-Migrant-influx-is-campaign-of-hybrid-warfare-by-neighbours-to-force-concessions.html

Knute sa...

Ålands polischef: kommer det några asylsökande sätter vi dem på första båt till fastlandet.

http://petterssonsblogg.se/2015/10/07/alands-polischef-kommer-det-nagra-asylsokande-satter-vi-dem-pa-forsta-bat-till-fastlandet/#more-138229

Knute sa...

Afghaner är nu den största gruppen asylsökande i Sverige.

På den afghanska passbyrån trycker man pass för allt vad tygen håller och hjälper sina medborgare att resa (inte ‘fly’, alltså) till Europa dit de tar sig för att söka ‘asyl’. När började man anse att människor från ett land där landets egna myndigheter hjälper dem att lämna landet, är flyktingar”?

http://avpixlat.info/2015/10/18/afghaner-ar-nu-den-storsta-gruppen-asylsokande-i-sverige/

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.