18 oktober 2015

Invasion pågår

År 2022 vinner Muslimska brödraskapet det franska presidentvalet, i hård kamp med Nationella fronten. Det är utgångspunkten för Michel Houellebecqs roman "Underkastelse".

Ett scenario som mycket väl kan stämma in på Sverige om sju år. Det är högst sannolikt att Sveriges ekonomi brakar ihop på grund av den muslimska invandringen, och att den grönröda regeringen fortsätter att ge medborgarskap och därmed rösträtt åt alla som kommer. Inför valet år 2022 har skattebetalarna hunnit bli ordentligt uppretade över att behöva försörja tre miljoner nya medborgare, och Sverigedemokraterna närmar sig 50 procent.

Men som vanligt törs de borgerliga partierna inte utsätta sig för muslimers och medias ogillande. I stället för att bilda regering tillsammans med SD låter de sossarnas nye muslimske partiledare bli statsminister.


  

Ett land utan inre kompass - med nuvarande politik är det en tidsfråga innan Sverige domineras av muslimer. Till på köpet har EU lagstiftat att alla Europas länder med Sverige som föredöme ska ockuperas lugnt och välordnat utan protester.

11 Kommentarer:

Biskop Kyrillos sa...

Så rätt du har Knute ty detta är vad som väntar dem som då leva.

Knute sa...

Tack för kommentaren, biskop Kyrillos! Det gläder mig att en kyrkans man kommenterar på denna politiskt inkorrekta blogg! Vi vill båda behålla vår kristna värld. Tron kan man alltid behålla i sitt hjärta, men man vill gärna att ens barn och barnbarn också ska få uppleva kristendomen.

elina sa...

"Våld behövs inte för att ta makten i Europa det räcker med barnvagnar". Jag tror att de ord tillskrives Gaddafi.

Anonym sa...

BareNakedIslam.com: Först Tyskland, nu Sverige. Tredje flyktingcentret på en vecka förstört av eld. En nyhet från RT, Russia TV.
- Intressantast: "Asylsökande per miljon invånare". Jan-sep 2015. Statistik från Eurostat: 1) Sverige, 6240. 2) Schweiz, 2220. 3) Danmark, 1945. O.s.v.
http://www.barenakedislam.com/2015/10/18/first-germany-now-sweden-third-muslim-illegal-alien-center-in-a-week-destroyed-by-fire/
/ SD

Biskop Kyrillos sa...

Ja Knute det vill vi båda... men de som styr vårt land är inte klara över situationen, och om något inte sker kommer de säkerligen att bli varse sina misstag.

Berit sa...

Bill Still rapporterar :

https://www.youtube.com/watch?v=7u5ZAW_9MNI

Knute sa...

Migranter kallar kvinnliga hjälparbetare för kristna horor.

"Kvinnor har inte i månader vågat ge sig ut ensamma på sina cyklar"

Om du vågar ta en titt på gränsstaden Nickelsdorf i Österrike, befolkning 1.600, kommer du bokstavligen att blåsas bort: okontrollerade illegala invandrare var man än ser, och en orgie av sopor och avföring av enastående dimensioner.

http://tundratabloids.com/2015/10/daniel-greenfield-migrants-call-female-aid-workers-christian-whores/

Knute sa...

Vi kan inte ha galna flummare vid makten. Det kommer att bli mycket tydligt vid nästa riksdagsval. Tyvärr är det försent på många sätt, men detta kommande demokratiska val blir svenska folkets chans att få slut på dårskapen.

Om makthavare inte kan tala om hur landet ska kunna ta omhand hundratusentals ekonomiska migranter, ska man inte släppa in dem i landet. Och de som inte har rätt att vara i landet ska avvisas, vad extremvänstern och medievänstern än säger. Polisen och myndigheterna ska av politiska företrädare få tydlig, offentlig och full moralisk uppbackning i att genomföra de tiotusentals avvisningar som inte skett men som enligt svensk lag och domstolsbeslut ska verkställas.

Stå upp för svensk lag!! Är det för mycket begärt av riksdagsledamöter?

Ja, är det tragiska svaret. Vissa ägnar sig hellre åt slagsmål med polisen än att upprätthålla lagarna. Flertalet riksdagsledamöter vanhelgar lagstiftningen man själv röstat igenom. Riksdagen har blivit en revolutionär lekstuga. I nästa val måste storstädning ske.

http://erixon.com/blogg/2015/10/satt-stopp-for-riksdagen-som-revulolutionar-lekstuga/

Knute sa...

The closure of the Hungarian-Croatian border on Friday practically halted the influx of migrants into Hungary.

"Hungary by closely cooperating with the V4 countries successfully defended Europe's external borders, and common European values. ​​We have demonstrated to everyone that the Eu's external border in Greece can be protected too."

V4 = Polen, Tjeckien, Slovakien, Ungern

http://www.hungarianambiance.com/2015/10/the-closure-of-hungarian-croatian.html

Knute sa...

Reinfeldt tillät Abdirisak Waberi sitta i riksdagen för moderaterna, Vad säger inte det om moderaternas "värdegrund"? Jo, att den är densamma som det Muslimska Brödraskapets.

Så käre läsare; sprid budskapet om hur Muslimska Brödraskapet (som är terroriststämplat i många länder) har haft en representant i Sveriges riksdag. Och fortfarande har ett miljöpartistiskt exemplar i den repellerande bostadsministern Mehmet Kaplan.

http://riksforbundetmotpolitiskkorrekthet.blogspot.se/2015/10/svenska-politikers-samarbete-med.html

Anonym sa...

National Review nu om folks åsikter om invandringen - i Schweiz, Tyskland, och Sverige. Ett Reinfeldt-citat avslutar: "Det finns ingen plats för Sverige-demokraterna på den borgerliga sidan av politiken" ... "Jag flyger ofta över landsbygden... Där finns ändlösa fält och skogar... De som påstår att landet är fullt, borde visa var det är fullt!"
http://www.nationalreview.com/corner/425817/pushing-back-andrew-stuttaford
/ SD

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.