27 oktober 2015

ISIS-finger i SVT:s barnprogram

Vad säger föräldrarna? Är de medvetna om vad det lyfta pekfingret betyder? ISIS, den islamiska halshuggarstaten! Hur kan man exponera sina barn och tillåta sånt?

 

”Dilemman med Doreen” sändes år 2012 som en hyllning till den så kallade multikulturen. De danska bloggarna Snaphanen och Uriasposten uppmärksammade i dag barnprogrammet, vilket föranledde Sveriges Television att genast ta bort det från YouTube.

Här en svensk minister som gör ISIS handtecken:

   

”De ockuperade territorierna kommer, om Allah vill, att befrias, och östra Jerusalem kommer att bli Palestinas huvudstad. Vi kommer att hjälpa till med detta som regering.”

Bostadsminister Mehmet Kaplan har långa tentakler och bestämmer uppenbarligen Sveriges utrikespolitik. Att muslimska migranter går före i bostadskön i Stockholmsregionen, är förmodligen också något som han ligger bakom.

”En av riksdag och regering sanktionerad politik som underblåser motsättningar som kommer att öka lavinartat i takt med att människor får klart för sig att de numera är andra klassens medborgare i sitt eget land.” Erixon

Enbart i Grekland är mer än en halv miljon migranter redo att vandra till Västeuropa. Snart kommer vi att se ISIS-hälsningar i Sveriges Televisions samtliga program.Otrolig film tagen från drönare. Tusentals, tiotusentals, hundratusentals oregistrerade, oidentifierade personer är på väg genom Slovenien mot Österrike och väst.5 Kommentarer:

Knute sa...

Det ser väldigt irriterande och kaxigt ut, speciellt när man låter små barn göra det som i videon. Sluta peka för fan!

Kommentar på Avpixlat

http://avpixlat.info/2015/10/27/indoktrinering-for-de-allra-minsta-pa-svt/#more-158663

Knute sa...

Aftonbladet påstår att ISIS-tecknet betyder ”Vi är alla ett”.

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article21645164.ab

Knute sa...

Extremt tryck på svensk tandvård när tredje världen-migranterna kräver gratis vita leenden direkt.

Vuxna asylsökande (över 18 år) har rätt till omedelbar tandvård (d.v.s. allt, inklusive behandlingar som kostar svenska medborgare hundratusentals kronor per behandling), samt tandvård som inte kan anstå. Kostnad 50 kronor.

Asylsökande barn (under 18 år) har rätt till samma tandvård som alla andra barn, kostnadsfritt.

http://avpixlat.info/newsdesk/extremt-tryck-pa-svensk-tandvard-nar-tredje-varldenmigranterna-kraver-gratis-vita-leenden-direkt

Berit sa...

Kaplan har arafat-schalen på sig också

Anonym sa...

Originalbilden på Kaplan är photoshoppad, han visar V-tecknet så ena fingret är bortplockat.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.