06 oktober 2015

Kollektiv självmordspsykos

Österrike:

 

Sverige:

 

England:

 

Holland:

 

Ett undantag: Slovakien

 
BBC

"Att flyktingarna har möjlighet att shoppa sin asyl där det är mest fördelaktigt, betraktas i Central- och Östeuropa som ett uttryck för naivitet från västeuropéernas sida. En naivitet man varken själv har eller önskar bli en del av. Det understryker också den helt omöjliga uppgiften att integrera dessa människor. Hur kan man integrera människor som inte gillar det samhälle de ska integreras i?" Mr. East

"Barbarerna ville inte förstöra romerska samhället, de ville bara hjälpa sig själva till dess rikedom - men deras blotta närvaro gjorde det omöjligt för det romerska samhället att överleva." Déjà Vu?

4 Kommentarer:

Knute sa...

Grädde på asylmoset. Nu reguljärflygs migranter till Sverige för att avlasta Italien och Grekland‏.

http://avpixlat.info/2015/10/05/nu-reguljarflygs-migranter-till-sverige-for-att-avlasta-italien-och-grekland/

Knute sa...

Att rekvirera privatbostäder eller andra anläggningstillgångar är ett extremt ingrepp i äganderätten. Alternativet är annars att börja bygga flyktingläger. Vi kan fundera på reaktionerna av de som anvisas till dessa flyktingläger om vi får en kall vinter med temperaturer ner mot minus tjugo grader, mindre yta per person än grisar har, samt hur hygieninstallationerna skall konstrueras.

Allt pekar på att Sverige nu är i en situation av undantagstillstånd. Något de flesta borde inse men som ministären Löfven inte vill medge.

http://ledarsidorna.se/2015/09/handlingsalternativ-i-folkvandringens-tidevarv/

Knute sa...

The Czech Republic sends 25 soldiers and technical equipment to Hungary to help defending the Schengen border. Later on, troop deployment can be expanded and may reach one hundred or more.

Poland sent a helicopter which arrived in Hungary with a crew of eight and with one liaison officer.

The military assistance of the V4 countries to help protect the Schengen border is part of an effort by the EU border agency (Frontex) to ease the migratory pressure on Hungary.

http://www.hungarianambiance.com/2015/10/czech-republic-sends-troops-and-poland.html

V4 = Visegrádgruppen, en mellanstatlig organisation för stater i Centraleuropa. Organisationen bildades 1991. Medlemsländerna är Polen, Tjeckien, Slovakien och Ungern.

https://sv.wikipedia.org/wiki/Visegradgruppen

Knute sa...

Humanitär extremism är en nationell självmordsbomb.

När nu alltfler ekonomiska migranter söker sig till Europa för att ta del av den västerländska civilisationens dignande frukter i form av ekonomisk välfärd borde våra folkvalda frenetiskt kämpa för att bevara de system som varit en framgångsgarant för vårt välstånd. Men i stället svamlar regeringschefer som Merkel och Löfven ständigt om vårt moraliska ansvar.

Varför Europas länder har ett ansvar för konflikter som de varken har skapat eller aktivt deltagit i nämner de aldrig. De påtalar heller aldrig att rika länder i närområdet – som delar både språk, kultur och religiös tro med de huvudsakligen muslimska flyktingarna från Syrien, Irak eller andra islamska länder – vägrar att ta något som helst ansvar för sin egen bakgård.

http://avpixlat.info/2015/10/07/humanitar-extremism-ar-en-nationell-sjalvmordsbomb/#more-156685

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.