17 oktober 2015

Men det var då det

     

Tjeckien är det land i EU där risken för fattigdom och socialt utanförskap var minst i hela EU år 2014. Enligt siffror som publicerats av Eurostat. I Tjeckien lever bara 14,8 procent av invånarna i fara för att hamna i fattigdom, följt av Sverige med 16,9 procent.

Men det var förra året. Sen kom den senaste massinvandringen av hundratusentals så kallade "asylsökande" till Sverige, människor som mer eller mindre är analfabeter och inte har någon avsikt att bidra till samhället. Tjeckerna är förnuftiga som vaktar sina gränser medan svenskarna går en dyster framtid till mötes.

Snart i en stad nära dig: Desperata migranter i kö utanför ett socialkontor i Berlin.

     

8 Kommentarer:

Anonym sa...

http://www.folketsdemonstration.se/

Knute sa...

Ungern räddar svenska politiker igen.

Ungern stängde vid midnatt gränsen mot Kroatien för asylsökande. Slovenien stoppade samtidigt alla tågavgångar från Kroatien, inför en väntad anstormning av migranter som söker nya vägar in i Europa.
Åter är det andra länder som räddar de svenska politikerna så de kan fortsätta att hävda sin ”godhet”. Läget är allvarligt men inte hopplöst skriver en krönikör i någon blaska.
Och det måste bli hopplöst innan man sätter in dämpande åtgärder då?
Vi klarar av det ylar riksdags och kommunala politiker troget. Polisen finner ingen anledning till gränskontroll, så det är bara att se hur fort eller nära marginalen vi ligger. Från en dag till en annan!!!

https://leffe45.wordpress.com/2015/10/17/ungern-raddar-svenska-politiker-igen/

Knute sa...

“Sverige kommer inte att kollapsa av den stora invandringen, men det blir en så enorm ojämlikhet att landet kommer att påminna om latinamerikanska samhällen.”

http://snaphanen.dk/2015/10/16/sok-er-ej-till-sverige/

Det kommer att bli värre här än i Latinamerika. Där tillhör underklassen åtminstone vår västliga kristna civilisation. I Sverige och Europa är den på väg att bli muslimsk. Med tiden riskerar Sverige att bli ett dysfunktionellt arabland.

Knute sa...

Breitbart om Göteborg: `Bli muslimer eller dö - skrämmande budskap till kristna butiksägare.´
- Det känns som judeförföljelsen på 30-talet när judar i Tyskland fick davidsstjärnor målade på sina dörrar. Nu händer det här, säger Yusuf Asmar.
- I år kommer 150.000 asylsökande till Sverige, säger myndigheterna.
http://www.breitbart.com/london/2015/10/17/convert-die-chilling-message-christian-fast-food-shop-owners/
/ SD

Knute sa...

Kristna förföljs i Tyskland, både av muslimer och av media.

En ortodox kristen präst förföljdes och tvingades flytta. Händelsen fick en våldsamt politiskt korrekt behandling i tidningen Die Welt:

Islam is a Religion of Peace
The Tiny Minority of Extremists
Christians are Violent and Intolerant, Too
I Know Many Nice, Peaceful Muslims
Drawing Attention to Muslim Violence Might Help Radicalize the Extremists Even Further

http://gatesofvienna.net/2015/10/christians-persecuted-and-driven-from-their-homes-in-germany/

Knute sa...

NATO is pressing the political leaders of the European Union to let unlimited number of migrants into Europe, which increase the risk of terrorism in Europe.

This would allow NATO to redefine itself as a police force with licenses to interfere in the external affairs of any EU country under the pretext of fighting terrorism like it was the case in Eastern Europe in the post-war period during the Soviet times.

http://www.hungarianambiance.com/2015/10/fm-peter-szijjarto-hungary-temporarily.html

Knute sa...

“Är det något man kan lära av historien så är det att det man inte tror ska hända händer. Gång efter annan. Den slutliga konsekvensen av Västs och framförallt Sveriges invandringspolitik är att ekonomin kommer att kollapsa, för vem ska betala? Och ekonomiska sammanbrott går alltid snabbt när de väl händer.”

Lars Hedegaard

http://sv.gatestoneinstitute.org/6705/sverige-kollaps

gerda sa...

http://www.folketsdemonstration.se/
Vi måste stötta de ungdomar som har dragit igång folkets demonstration. Kan vi inte närvara på grund av geografiskt avstånd så kanske man kan stötta med ett ekonomiskt bidrag. Det finns en bra hemsida som lämnar information.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.