24 oktober 2015

Flyktingar brände ner flyktingläger i Slovenien

En grupp unga män blev otåliga efter att ha fått veta att det skulle ta minst 24 timmar för att registrera dem och flytta dem till den närliggande gränsen till Österrike. De tände eld på tälten i lägret, tusentals människor flydde för sina liv.

Man får hoppas att de lugnat ner sig när de kommit fram till våra välfärdsstater. Men inte ens här är det säkert att de vill registrera sig, det behövs inte, ingen kollar längre deras identitet, de kan bara försvinna ut i samhället.

Att bränna ner ett tältläger liknar mer en krigshandling än något annat. Riktiga flyktingar är inte erövrare som gör V-tecknet. Men som Turkiets cyniske president Erdogan säger: "De troende är våra soldater".

Läs mer på Uriasposten och Express

3 Kommentarer:

Knute sa...

Så dom tror dom kommer undan med allt! Media och asylbedragare i maskopi:

“Historiskt många ensamkommande flyktingbarn söker asyl i Sverige. SvD:s granskning visar att barnen som kommer blir allt yngre. - Vi har sett en minskning i åldrarna, säger Kjell-Terje Torvik, Migrationsverket."

Svenska Dagbladet illustrerar artikeln med en bild på det ensamkommande barnet Aziz 17 år. Tyvärr för SvD så lyckas nån på Flashback gräva fram barnets datingsida och där är han igen i samma jacka. Denna gång är han hela 34 år!

http://soldatmamma.blogspot.se/2015/10/svensk-media-ar-sa-overtygade-om-att.html

Knute sa...

Flyktingbarn lurade med sig en ung kvinna på Södermalm och turades sedan om att våldta och misshandla henne i timmar. Nu åtalas fyra nordafrikaner, som enligt åklagaren ljuger om sin ålder.

http://www.friatider.se/blev-gruppv-ldtagen-av-flyktingbarn-i-flera-

Knute sa...

Sverige brinner vidare.

“Bränderna är inte samordnade, men i samma anda; ett utslag av god gammaldags egoism. Resultatet blir ju bara att några andra måste leva med en asylmottagning nära sig själva och sina familjer.“

“Idag är det omöjligt för lokaldemokratin i Sverige att neka bosättning av asylsökande i kommunen. Många tänker att ju fler som måste inkvarteras i tält desto fortare kommer realismen att nå dagens politiker.“

Kommentarer på document.no

https://www.document.no/2015/10/sverige-brenner-videre/

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.