12 oktober 2015

Öppna gränser och 150.000 tält - nu kommer vargavintern!

Sveriges två senaste statsministrar har försatt landet i en hopplös situation. När den nuvarande statsministern lögnaktigt beskyller Sverigedemokraterna för att vara "halvfascistiska", är hans budskap: Den som inte visar tillräcklig entusiasm för invandringen, ska vi nog se till att mobba så han/hon blir av med jobbet.

Även förre statsministern visade psykopatiska tendenser. Den 6 november 2012 erkände han sitt motiv till att öka invandringen: att straffa svenskarna för att de röstat in SD i riksdagen! Folket har varit olydigt mot statens påbud om mångkultur och förtjänar att gå under. "Det ursvenska är barbariskt".

"Sverige kommer att gå en väg som liknar Nazitysklands 1944-45. Alla resurser mobiliseras för massinvandringen trots att slutet är oundvikligt, och propagandan har skruvats upp ännu en nivå. Från de 'ledande' tycks man fast besluten att låta landet förödas. Hitler lär ju ha ansett att tyskarna svikit honom och därför förtjänade att gå under. Undrar ibland om det är samma sentiment bland 'kultureliten' på Södermalm. I vilket fall, vansinnet tycks komplett." Mörkläggning


Till skillnad från makthavarna så har de allra flesta svenskar inga fallskärmar

"Dagens partier offrar förtroendet för hela vårt demokratiska styrelseskick för att få ta emot ett antal hundra tusen människor från andra världsdelar, så att de inte bor i tält i varmt klimat utan i tält där det blir kallt, minusgrader och snöar.
När minusgraderna lägger sig över tältlägren, kommer hela det politiska etablissemanget att framstå som galna. Tilliten försvinner nu snabbt i svenska samhället," skriver Erixon
"Stefan Löfven, ni vet han som kallar sig statsminister, flaggar för att asylsökande ska placeras i tält. 185 tält finns för närvarande att tillgå och dessa kan tydligen härbärgera 1 000 personer (5-6 personer per tält). Hmmm...
Just nu kommer runt 2 000 asylsökande till Sverige varje dag, så dessa tält täcker inte ens ett dagsbehov. Nu utlovar visserligen regeringen att beställa fler tält, men hur tänker vår 'statsminister'? Det krävs cirka 2 700 tält för att ge logi till alla de som anländer nästa vecka och sedan krävs det ytterligare 2 700 tält för de som kommer vecka 43 osv..." Resten då?


    

6 Kommentarer:

Anonym sa...

The Never - Ending story, tycks det bli, berättelsen är lika realistisk som massinvandringen. /V

Knute sa...

Under partiledardebatten på TV sa Anna Kinberg Batra (M) att Sverige måste införa gränskontroller. Ett första steg för att ta reda på vad det är för människor som strömmar in. Positivt att hon börjar skaka av sig sin företrädare Fredrik Reinfeldts skugga.

Men statsminister Stefan Löfven (S) bara hånlog.

Knute sa...

Hallå Migrationsverket!

Microsoft har gjort ett dataprogram som uppskattar människors ålder. Det heter How-Old.net och Pettersson har testat det på några personer:

På en av bilderna ser man barnminister Åsa Regnér stolt visa upp ett ensamkommande flyktingbarn. Enligt dataprogrammet är han 27 år.

http://petterssonsblogg.se/2015/10/12/hur-gamla-ar-olika-personer/#more-138752

https://how-old.net/?q=#

Anonym sa...

Knute,
det stämmer nog ganska väl. Såg bilden.
/SB

Kattsand sa...

Det är konstigt: det går visst bra att öka invandringen, som vi såg, men minska var omöjligt för att "man inte kan påverka hur många som kommer". Och i och med att man ökade invandringen som en form av kollektiv bestraffning, är det meningen att man skall se dagens mycket större invandring då som ett stort straff?

Anonym sa...

Världens nordligaste ski resort får ta emot 600 flyktingar, när Sverige kämpar för att finna alla tomma sängar för de nyanlända." Det är Riksgränsen det handlar om. Lapland Resorts AB ska hjälpa oss ta emot alla nya vänner. Breitbart rapporterar.
http://www.breitbart.com/london/2015/10/15/arctic-ski-resort-gets-35c-converted-migrant-accommodation/
/ SD

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.