09 oktober 2015

Obama är inte välkommen


Obama tänker resa till Roseburg i dag för att utnyttja den tragiska skolskjutningen där, för att införa ännu hårdare regler och vapenlagar.
Reaktion från samhället, från de människor som bor där är att avvisa Obamas besök.

 En patriot och aktivist Casey Runyan, skickade ut en uppmaning på Facebook som sade:
”På fredag,samlas vi !” Runyan ord var en direkt uppmaning till patrioter i Pacific NW att stödja medborgarna i Roseburg, som redan har gjort klart att Obama inte är välkommen. Uppmaningen var regional, men svaret var nationellt. Kallelsen har nått hela landet och inte ens Obamas påhejare i media kan ignorera det längre.

Under de senaste två dygnen har 23.000 personer inbjudits enbart genom Facebook och då räknas inte all e-post, Twitter och andra sociala medier. Det diskuteras på mängder av bloggar också.
Nästan 2500 personer har skrivit på att “Ja, jag kommer “, och ytterligare 1000 "kanske". En sökning på Facebook för inlägg om rallyt ger ett astronomiskt antal resultat. Att säga att Runyan ord utlöste en storm är som att säga Hillary möjligen är lite av en lögnare.

Pappan på bilden intervjuades av Fox News:
 “Jag tror det var Rahm Emanuel som sade "Låt aldrig en bra tragedi gå till spillo," och jag känner verkligen att hans [Obamas] besök här är för att stödja hans vapenkontroll-agenda.  Jag kan inte förstå varför han inte nämnde familjerna och offren. Jag menar, han sade att det var en tragisk händelse och jag tackar honom för att man sänkte flaggorna på halv stång , men hela hans tal handlade om vapenkontroll. Han var mycket tydlig om det och vi såg samma sak när det gällde Sandy Hook och nu ser vi det igen och jag ifrågasätter hans motiv.  Jag har pratat med min familj och för mig själv och min familj, min dotter och son, är vi i princip oense med hans politik om vapenkontroll och därför kommer vi inte att delta i besöket. "

Om Roseburg säger, “Var snäll och kom inte hit. Vänligen lämna oss ifred och använda oss inte som ursäkt för att avväpna laglydiga medborgare i det här landet ", har Obama ändå rätt att komma?
Han använder skattebetalarnas pengar för att bokstavligen tvinga människor i Roseburg att uppträda som brickor i hans spel för att ta ifrån dem frihet. Många av dem är just de vapenägare han försöker avväpna.  Finns det tillnärmelsevis någon moraliskt i att utnyttja en fasansfull handling mot just de människor som föll offer för det fruktansvärda?

5 Kommentarer:

Anonym sa...

Obama är väl snart bara välkommen i vissa EU-länder och Bryssel. Folk börjar uppriktigt bli trötta på denna charlatan och floskelmaskin. Obamas enda mål med av avväpna människor är att det är mycket lättare för Nationalgardet och andra halvmilitära organ i USA att slå ner uppror. Och de uppror som varit hittills är som en "promenad i parken" jämfört med vad som komma skall. Och det är detta scenario som gangsterstyret i Washington vet är oundvikliga i ett samhälle som håller på att falla samman!

Benny

Anonym sa...

Benny Du träffar huvudet på spiken!
Tack för att Du finns Berit, det här publicerar ingen svensk tidning!

Anonym sa...

Obama köper röster på socialisters vis.
http://video.foxnews.com/v/4542942475001/secrets-out-internet-pounces-on-apparent-photoshop-fail/?intcmp=hpvid1&playlist_id=trending#sp=show-clips

Anonym sa...

Intressant att jämföra floskelmaskinen Barack Obama med president Kennedys anföranden. Detta är bara en vecka innan han mördades. Ett fullkomligt lysande tal. Han hade just avskedats CIA-chefen Allen Dulles och ville sätta punkt för Federal Reserve, precis som Abraham Lincoln som också mördades, och Andrew Jackson, som utsattes för mordförsök 1835.
Den avskedade CIA-chefen Allen Dulles kom sedan att ingå i Warren-kommissionen, som utan att darra på läppen kom fram till att Lee Harvey Oswald var ensam mördare - utan medhjälpare. Oswald måste i så fall varit lite dum eftersom han inte tänkt på att säkra flyktvägen. Denna låg ju i så fall 6 trappor ner och hann blockeras av polisen innan han ens hunnit 2 trappor. Hur som helst här är talet då Kennedy belyser faran med alla hemliga sällskap utanför människornas kontroll. https://www.youtube.com/watch?v=y8HTr-F-FVM
/SB

Berit sa...

Gissa vem som tillsatte Warren-kommissionen?
LB Johnson som av många numera anses som den som beställde mordet på Kennedy

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.