24 oktober 2015

Om du protesterar mot invasionen…

…. är du en "högerradikal"
 
"Tiotusentals höger-extremister går ut på gatorna i Tyskland och marscherar mot invandringen.
“Media är skräckslagna över att högerradikalismen är på frammarsch i Tyskland när ca 20.000 gick ut på gatorna för att delta i en kampanj mot att ett stort antal invandrare översvämmar landet...


Bara otäcka “högersympatisörer” protesterar mot att bli påtvingade primitiva, mordiska snyltgäster, verkar det. Varje anständig människa är tydligen helt ok med det.
Helt vanliga människor, som påverkas negativt av regeringens politik,  demoniseras och  marginaliseras på detta vis, vilket är verkligen skrämmande.

5 Kommentarer:

Anonym sa...

Likadant i Sverige - här som där. Om vi svenskar inte tycker att det skall komma in
nästan 2.000 sk flyktingar/dag då är vi rasister och det tycker alla politiskt korrekta.
Nu byggs det Reintält dvs Reinfeldt önskade hela tiden han regerade att alla skulle "öppna sina hjärtan". Nu byggs det flyktingboenden över allt och rasisterna tänder eld på dessa. Så nu bygger vi Reintält och inventerar överallt att hitta boenden och nu ska de t.o.m granska i våra sjukhus. Det har gått för långt i detta arma land. T.o.m.
en ung svensk som blir galen och mördar muslimer på en svensk skola.
sk asylboenden

Knute sa...

“I man. You woman. I go first.” — Muslim male with a full shopping cart at the supermarket.

Nedslående rapport om asylsökandes beteende i Tyskland.

A mother reported that during a visit to her daughter's school, she approached a fully-veiled female refugee and asked her if she could be of help to her. A man with a fancy suit and a three-day beard, he seemed like out of a Hugo Boss fashion magazine, said:

'My wife does not speak the language of the unclean.' When I asked him who here was unclean, he said I was. I asked him what that means. He said it was nothing against me personally, because all German women are unclean, and that his wife should not speak the language of the unclean, so that she can remain clean."

http://www.gatestoneinstitute.org/6753/germany-migrants-demands

Knute sa...

Löfven tänker börja deportera dem som fått avslag på sin asylansökan, åtminstone antyder han det i sitt sedvanliga bludder av ord.

Reporter: Men det här är ingenting du har talat om tidigare, att vi ska flytta ut människor från Sverige? Du har talat med Juncker och Tusk, men inte med svenskarna?

– När frågan har kommit till mig om huruvida omfördelning ska kunna ske också från Sverige, då har jag sagt att det ska inte uteslutas. De senaste veckorna har vi haft en dramatisk ökning - från två-tre tusen per vecka till nio-tio tusen – och då kommer det här naturligtvis högre på dagordningen. Och det är därför jag har förvarnat om att vi kan komma att fatta ett sånt beslut.

Reporter: Det innebär ju en total kursomläggning mot vad ni har sagt tidigare – det här handlar om att försöka få ut folk ur Sverige.

– De senaste fem-sex-sju veckorna har vi haft en dramatisk ökning, och det är vi är överens om att den situationen är inte hållbar. Så vi tar upp det här av två skäl - ett är att peka på de andra EU-ländernas ansvar. Det andra är att vi kan inte fortsätta att ta emot, på ett sådant sätt som vi vill, om det här antalet människor ska fortsätta komma. Det går inte.

Reporter: Det är ju intressant att du formulerar dig så, för om det inte blir något EU-beslut om omfördelning från Sverige, då säger du: det här går inte längre. Det finns ett tak och en gräns?

– Precis, den här situationen håller inte. Och det är därför det är viktigt att se hela spektrat av politiska åtgärder, osv osv

Löfvén ska smuggla ut migranter ur landet, utan att den svenska änglakören märker att han i själva verket är både nyfascist och rasist.

http://soldatmamma.blogspot.se/2015/10/lofven-ska-smuggla-ut-migranter-ur.html

http://www.svd.se/stefan-lofven-alla-forstar-att-atgarderna-inte-racker

Knute sa...

Man försöker hejda en flodvåg med hink och spade, säger Jimmie Åkesson.
– Det saknas kraftfulla förslag om gränskontroller och förändrade förmåner för icke-medborgare. Det hade kunnat ge verklig effekt.

http://avpixlat.info/2015/10/23/jimmie-akesson-kommenterar-regeringens-menlosa-uppgorelse/

Argus sa...

Vi ska kanske inte dra för stora växlar på de "högskoleutbildade" journalisternas relativa lägesbeskrivningar. Grupperingsprincip 1A är att allt som enligt dem är trevligt är vänster, resten är höger. Man ignorerar helt att alla kollektivistiska ideologer (kommunism, sociallism, nazism, fascism, sionism och islamism) per definition är väster medan individbejakande såsom liberalismen och konservatismen är höger. "Högerextrem" skulle i så fall vara libertarianismen.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.