17 oktober 2015

Richard Jomshof (SD) anklagar SVT för vinkling av flyktingfrågan

   


– Det är bara att titta på Rapport och Aktuellt-sändningarna igår så får man en bild av en public service som förmedlar en kraftigt vinklad och delvis förljugen bild till det svenska folket för att förmå dem att inte inse sanningen om vad som pågår.

– Jag menar att ni rapporterar en vinklad och icke sanningsenlig bild av vad som pågår. Att man försöker skönmåla och försöker lura det svenska folket att tro att saker och ting är mer eller mindre under kontroll, vilket det inte är. Vi tänker göra vad vi kan för att berätta för det svenska folket att vi står inför en systemkollaps. Vi kanske redan är där nu, om det här fortsätter i några månader framöver riskerar hela det svenska välfärdssamhället att totalt raseras och då menar vi att svenska folket måste få den informationen och de bör naturligtvis få sin chans att säga vad de tycker och tänker.

Tack till Nyheter Idag för utskriften av intervjun.

– Vi tar ju upp flyktingkrisen varje dag i nyhetsflödet. Det var det enda reportern hade att komma med. Han ville förstås inte medge att statstelevisionens policy är att det ska vara så synd om invandrarna att folk ska gråta framför teven.

1 Kommentarer:

Cello Jr sa...

Bra skrivet Knute. Jomshof har naturligtvis rätt. Reportern är ju hjärndöd. Trögfattad i alla fall.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.