04 oktober 2015

   Stäng gränserna! Det är det enda som hjälper...

Pettersson

Under september månad sökte 24.306 personer asyl i Sverige. Det är den högsta siffran någonsin. Till Tyskland kom 270.000. Hur många blir det på ett år? I Hamburg har man i DDR-stil börjat konfiskera fastigheter mot ägarnas vilja.


Ensamkommande afghanska barn på färjan mellan Sassnitz och Trelleborg

10 Kommentarer:

Knute sa...

Läsvärt: När dina åsikter kostar dig ditt jobb.

En norska anställd på en brandstation i Storbritannien berättar om hur hon blev av med jobbet därför att hon skriver på document.no

https://www.document.no/2015/10/nar-meningene-dine-koster-deg-jobben/

Knute sa...

I kommun efter kommun ser vi hur kommunalråd och andra politiker med glädje välkomnar kolonisatörer från Mellanöstern och Afrika som dominerar allt fler områden i Sverige.

De står upp och applåderar när deras kommuner erövras och de får genast fram massor av ekonomiska och andra resurser som uteslutande går till de nyanlända främlingarna. Det ska byggas lägenheter, skolor ska startas, de ska få all tänkbar specialservice och behandlas som om de vore helgon.

http://varstundisverige.blogspot.se/2015/10/svenska-folket-maste-resa-sig-innan-det.html

Knute sa...

Regeringen har en “plan i tre steg”. För det första hoppas regeringen att det snart blir fred på jorden.

För det andra hoppas regeringen att övriga EU-länders regeringar inom kort kommer att fatta beslut som räddar den svenska regeringen.

För det tredje hoppas Löfven att en magisk fé inom kort skall göra något.

http://fnordspotting.blogspot.se/2015/10/nar-den-tredje-statsmakten-agerar.html

Knute sa...

Stå-upp-komiker som makthavare.

I ett normalt land ligger makten huvudsakligen hos politiker och myndigheter. I Sverige är emellertid de demokratiska institutionerna i praktiken på reträtt, delvis till förmån för… stå-upp-komiker!

Henrik Schyffert, bokstavligt talat en välmeriterad pellejöns, kan via sociala medier närhelst han behagar nå ut till tiotusentals mediekonsumenter genom att skriva något lagom barnsligt om svensk politik.

Det som stör mig är att han banaliserar migrationens kostnader, som väsentligen kommer att finansieras genom urholkad välfärd och beskattning av helt vanliga löntagare.

Jag säger att detta är en person som utövar större inflytande över det offentliga samtalet än statsministern. I andra sammanhang slätar Schyffert över migrationens kostnader, i vintras motsvarade den en weekend i Fuengirola. Mer nyligen var det ”två quattro stagionis, en stor Fanta och ett Netflix-abonnemang” utifrån antagandet att den totala kostnaden var 27 miljarder per år. En formell makthavare skulle få det lite svårare att komma undan med så oseriösa analyser, men vem vill ställa följdfrågor till någon som är fullt kapabel att svara ”runkbajs”?

Det är ju lite av en gåta varför kulturpersonligheter anses vara särskilt kompetenta gällande politiska spörsmål.

Problemet är att ledande politiker håller så låg profil och presterar så uselt ledarskap att människor vänder sig till stå-upp-komiker och operasångare för trygghet och vägledning.

Inte ett dugg komiskt.

http://samtiden.nu/20856/sta-upp-komiker-som-makthavare/

Knute sa...

Den s.k. artisteliten som propagerar för öppnare gränser och ett ännu generösare mottagande, består till stor del av tre grupper. Numera slocknade stjärnor som ser sin chans att åter få sola sig i strålkastarnas sken, förortsartister som chillar med varandra och propagerar för att Sverige ska ge ännu fler av deras landsmän och landsmaninnor chansen att komma hit för att avnjuta det uppdukade smörgåsbordet och så förstås de alltid närvarande artistmiljonärerna som blivit ambassadörer och språkrör för en betydligt generösare asylpolitik än det kaos vi upplevt i flera år.

http://avpixlat.info/2015/10/03/artisternas-hyckleri/

Knute sa...

Dags för Miljöpartiet att lämna Rosenbad, den byggnad på Norrmalm i centrala Stockholm där Sveriges regering håller till.

Medlemmar från Miljöpartiet kräver nu i en debattartikel i SvD en omedelbar statlig utredning om medborgarlön.

Efter att ha sett till att tusentals ekonomiska migranter från tredje världen nu släpps in i Sverige varje dag vill man med omedelbar verkan gå vidare med nästa steg - att dessa ska ha rätt till full lön på arbetande svenskars bekostnad utan att varken behöva söka eller ens vilja arbeta.

Situationen är visserligen mer eller mindre identisk med hur det redan ser ut i dagsläget, men nu vill Miljöpartiet alltså även utreda möjligheten att uttryckligen skriva in detta förhållande i Sveriges lag.

http://avpixlat.info/newsdesk/miljopartiet-kraver-omedelbar-statlig-utredning-om-medborgarlon

Knute sa...

Kristdemokraterna kräver att nyanlända invandrare helt och hållet ska kunna slippa betala skatt under sina första fem år i Sverige.

Enligt förslaget, som idag publiceras av DN-debatt och på Krist­demokraternas hemsida, ska invandrare sammanlagt kunna tjäna upp till en halv miljon kronor skattefritt under sina första fem år i landet.

http://avpixlat.info/newsdesk/kdkravet-lat-invandrare-slippa-betala-skatt

Öppnar för ett oändligt mygel. Invandrare kommer aldrig någonsin behöva betala skatt. Jag ångrar att jag i ett ögonblick av tillfällig sinnesförvirring råkade rösta på KD.

Biskop Kyrillos sa...

Knute jag lånar denna och den ovan till min FB-tidsline

Knute sa...

Tack för det, Ers Eminens!

Knute sa...

Vi har fått ett angivarsamhälle som i det gamla Östtyskland. Kommunistjournalister ser till att folk blir av med jobbet.

http://www.rights.no/2015/10/grenselos-forfolgelse/

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.