07 oktober 2015

Titta på Libanon

            

Gert Wilders:

"Problemet vi står inför i dag i vårt västerländska samhälle är att vi har importerat miljontals människor från islamiska länder med en bakgrund, en kultur, en ideologi av hat, en totalitär ideologi.

För att stoppa islamiseringen av västerländska kulturer måste nationer i väst stoppa islamisk invandring, vilket har lett till en stadig erosion och nedbrytning av varje kristet land där det har prövats.

Ta Libanon som exempel

Libanon hade en majoritet av kristna tills en skenande islamisk invandring vände demografin på 1950-talet och 60-talet. På 1970-talet var det vanligt med jihad-attacker mot kristna familjer och företag ägda av kristna och ända sedan dess har det varit farligt för kristna att leva och utöva sin tro.

Beirut som en gång var "Paris i Mellanöstern," blev en tredje världen konfliktzon. Europa som gjort en 190-graders sväng i politiken, är nu på samma väg.

Om vi inte i våra egna länder vill se det som händer i dag i Irak och Syrien, bör vi kämpa mot islamiseringen av vårt eget fria samhälle, vilket innebär att vi måste stoppa invandringen från muslimska länder.
Vi bör utvisa alla de människor som har den minsta sympati för Islamic State. Vi bör uppmuntra frivillig repatriering av människor från muslimska länder. Vi bör av-islamisera våra samhällen för att bli fria. Vi ska inte bara bekämpa den islamiska staten där borta - vi bör bekämpa det islamiska monstret i våra egna fria samhällen."

Men tyvärr... när svenska biskopar tar bort korsen i kyrkor är det nog för sent!

4 Kommentarer:

Knute sa...

Ett skräckexempel är biskop Brunne i Stockholms stift som vill kasta ut korset ur kyrkan och visa riktningen mot Mecka med en pil.

http://snaphanen.dk/2015/10/06/ingrid-carlqvist-oslo-03-10-2015/

Hur går Brunnes sexuella läggning ihop med hennes flört med kvinnofientliga och lesbofobiska muhammedaner? Ett psykologiskt tillstånd där kidnappningsoffer utvecklar en relation till kidnapparen?

Det är bara en tidsfråga innan Svenska Kyrkan kommer börja anordna muslimsk fredagsbön. Landet där inte ens prästerna tror på rätt och fel!

Och så har vi ärkebiskop Jackelén (engelska jackal = schakal).

"En ärkebiskop i den Svenska Kyrkan som inte kan välja Jesus över Muhammed är således i min mening allvarligt förvirrad och tillika intellektuellt förvriden. Jackeléns val av valspråket 'Gud är större', vilket är en fullständigt medveten markering och flört med islam och deras 'Allahu Akbar', indikerar hennes svajiga intellektuella och moraliska fotfäste.

Muhammed var en krigsherre, som egenhändigt mördade hundratals fångar, tvångsgifte sig med förslavade kvinnor, hade sex med minderåriga och spred sin religion med svärdet i hand. Han skapade därmed en religion som därmed inte går att skilja från staten och det som vi i väst ser som den sekulära sfären.

Jesus var en profet som blev känd som en godhjärtad och omtänksam person som vårdade sin nästa. Han skapade en religion som i teorin ska vara skild från staten och därmed lade han grunden för dagens europeiska separation mellan kyrkan och den sekulära sfären."

https://monskrabbe.wordpress.com/2015/10/01/landet-dar-inte-ens-prasterna-tror-pa-ratt-och-fel/

Kattsand sa...

Det ser mera ut som om Libanon har blivit en förebild än ett varnande exempel.

Knute sa...

Stor asylström av IS-terrorister väntas till Sverige när dessa nu flyr från Rysslands angrepp mot terrororganisationen i Syrien

Desertering och flykt mot Europa har blivit det enda alternativet för många IS-terrorister som nu möter en övermäktig fiende i Syrien i form av Rysslands krigsmakt.

Enligt rysk militär har runt 600 terrorister redan övergett sina posteringar och satt kurs mot Europa för att söka asyl, där självklart Sverige är det främsta målet med ovillkorligt medborgarskap för alla som uppger sig vara från Syrien, livslånga höga bidrag samt därtill möjligheter att få gå före i både köer till bostad och arbete ifall man uppger att man är IS-terrorist, via Mona Sahlins "åtgärder mot radikalisering".

http://avpixlat.info/newsdesk/stor-asylstrom-av-isterrorister-vantas-till-sverige-nar-dessa-nu-flyr-fran-rysslands-angrepp-mot-terrororganisationen-i-syrien

Muslimska terrorister ute efter radioaktivt cesium för att massförgifta européer i terrordåd.

Under de senaste åren har kriminella nätverk från Ryssland och Östeuropa upprepade gånger försökt komma över radioaktivt material för att sälja vidare till bland andra Islamiska Staten, IS, som är intresserade köpare.

Uppgifterna kommer från nyhetsbyrån AP, som i dag bland annat berättar hur amerikanska FBI riggade en fälla för en säljare som ville ha miljontals euro för radioaktivt cesium.

http://avpixlat.info/newsdesk/muslimska-terrorister-ute-efter-radioaktivt-cesium-for-att-massforgifta-europeer-i-terrordad

Evot sa...

Kvinnor utvandrar som aldrig förr från våldtäktslandet Sverige.

http://www.vk.se/1545253/kvinnor-utvandrar-som-aldrig-forr

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.