11 oktober 2015

Trump tar Södern med storm

Donald Trump är helt klart den ledande kandidaten bland Republicans - 30% - och det blir svårt för “Det gamla gardet” att ignorera det. När man ser på bakslagen vad gäller Boehner och McCarthy verkar det som Stofilerna tappat greppet om partiet också, vilket är en mycket god sak.

Men tillbaka till Trump.

Han var här i atlantatrakten i går( Norcross) och drog fullt hus. Han slog inte sitt eget tidigare rekord från Mobile Al. (30,000) men uppskattningsvis 10,000 personer mötte upp i Norcross, vilket var allt lokalen klarade.
Herman Cain - som själv vet hur det är att vara presidentkandidat - introducerade honom:

Idén att folk från Södern bara kan attraheras av andra härifrån håller inte längre.
Trumps stil “Inspirerar oss till att göra Amerika storslaget igen”.
“Han kanske inte pratar som en från Södern men han säger det som  genuina Republicans  - och även missnöjda, frustrerade väljare utanför denna bas vill höra " (Newsday)

 Denna video är från ett rally i Las Vegas nyligen och visar entusiasmen.


3 Kommentarer:

Cello Jr sa...

Underbart. Älskar honom, fast med reservation för hans Israel-kramande och Iran-noja. Iran ihop med Assad och Putin bombar skiten ur IS! I övrigt, hoppas han blir USA:s näste president. Oroar mig för att han blir mördad (som Huey Long som utmanade Roosevelt) eller att de utpressar honom på ngt sätt.

Berit sa...

Om det finnns några spöken i hans garderob tror du inte att man skulle ha plockat fram dem redan?

Anonym sa...

Berit,
"Om det finns några spöken i hans garderob tror du inte att man skulle ha plockat fram dem redan?"
Nej, jag tror inte det. De väntar till mera kritiska ögonblick, t.ex. strax före primärvalet eller före presidentvalet.
Det finns säkert massor av kvinnor som mot en stor summa pengar under bordet kan vittna om "sexual harassment" - ett säkert kort. Det var det som fällde Herman Cain.
/SB

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.