02 oktober 2015

UEFA's flyktinghjälp resulterar i bojkott av fotbollsmatcher“Stoppa islamiseringen” - en banderoll vid en match i Pilsen. I Tjeckien och Polen protesterar fotbollsfans mot UEFA's beslut att en euro av biljettpriset ska gå till flyktinghjälp.

Tyvärr finns inte samma självbevarelsedrift i Sverige. Invandringen till vårt land satte på allvar fart i september. Förbered er på kaos:Lösningen på alla nationalekonomiska problem enligt Sveriges Television och Dagens Nyheter samt statsminister Löfven. Det finns en enorm potential i flyktingarna.


 

5 Kommentarer:

Anonym sa...

Sök på youtube efter Ballotelli och bib.

Knute sa...

Tack för tipset! En fotbollsspelare har problem med finmotoriken när han ska sätta på sig sin träningströja:

https://www.youtube.com/watch?v=Ui43ITOnF7E

Knute sa...

Det värt att notera att den som verkligen är orolig för framtiden inte i första hand bör investera i guld, utan i bly och konserver. Därtill bör man i så fall satsa på ett boende med egen brunn i en mindre ort på landet, där man är välkommen som medlem i det lokala jaktlaget.

http://fnordspotting.blogspot.se/2015/10/investera-i-guld.html

Knute sa...

“Vissa europeiska ledare blir lyckliga av att se sina länder översvämmas av utlänningar som anländer på ett helt okontrollerat sätt. Om dessa länder försöker lösa sina demografiska problem med män som påminner om unga krigare, är de fria att göra det, men vi kan inte acceptera att detta tvingas på oss,” säger Ungerns premiärminister Viktor Orban.

http://www.hungarianambiance.com/2015/10/croatian-prime-minister-attacks-hungary.html

Knute sa...

Tjeckien föreslår gemensam bevakning av Ungerns gränser. Historien upprepar sig. De centraleuropeiska länderna Tjeckien, Slovakien, Polen och Ungern ska bevaka Schengen-gränsen i Ungern. Det var dessa som räddade Europa från turkisk ockupation år 1683.

http://mreast.dk/tjekkiet-foreslar-faelles-bevogtning-af-ungarns-graenser.html#more-10415

https://sv.wikipedia.org/wiki/Visegradgruppen

https://sv.wikipedia.org/wiki/Slaget_vid_Wien

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.