28 oktober 2015

Vad säger prinsens farmor?

Danska kungahuset är tydligen okunnigt om vad prins Christians lyfta pekfinger innebär. Dags för en offentlig diskussion om det här tecknet som har blivit så vanligt i förskolor och skolor. Folk vet inte vad det är.

Många fastnar i den fälla som den islamiska staten gillrat. Som Ungerns premiärminister säger, "de här människorna är mycket mer mediautbildade än någon av oss i västvärlden". Genom våra barn gör de det här tecknet rumsrent, ett tecken som de gärna visar när de uppvisar avhuggna huvuden.

Även om prinsen ser gullig ut borde den danska kungafamiljen ta bort bilden från YouTube. En familj med så hög status i världen borde inte låta sig bli verktyg för islampropaganda. Någon borde ha uppmärksammat dem på hur chockerande det är.

Ett exempel på islamisk mediautbildning för att skapa medkänsla i västvärlden:

105-åring fotvandrar från Afghanistan till Sverige.

Varför kan man inte låta en så gammal människa tillbringa sina sista dagar i sitt hemland? Därför att hon inte är 105 år. Och att hennes 15 släktingar som är med på resan får vårdnadsbidrag för henne i Sverige.

   

Om hon är 105 år är i så fall kvinnan från Röda Korset på bilden "minst 95". Ensamkommande barn från Afghanistan ser mycket äldre ut än sin uppgivna ålder, medan 105-åringar ser yngre ut. Är det inte konstigt?

Folk i Sverige trivs uppenbarligen att leva med den offentliga lögnen att vuxna män från vissa länder är barn. Om du säger att kejsaren är naken är du fascist. Det börjar likna Sovjet.

2 Kommentarer:

Knute sa...

PS. Jag gillar det danska kungahuset, så det var med en viss tvekan jag publicerade bilden av prinsen. Men som sagt, någon borde ju uppmärksamma dem på vad det lyfta pekfingret symboliserar.

Anonym sa...

Ryska Sputnik News: "Ung journalist stenad när hon gör en video-rapport i ett svenskt 'No-Go-område'". Tensta, handlar det om.
Sputnik: "Sådana områden har hög brottslighet och arbetslöshet, liksom drog-handel och illegal handel. Polisen kan inte klara sitt jobb där, och föredrar att lämna invånarna att hantera detta själva."
http://sputniknews.com/europe/20151028/1029246759/young-journalist-stoned-making-report-swedish-area.html

(Sputnik ersätter sedan november 2014 tidigare Ria Novosti och Rysslands Röst. -- "RT" (Russia Today) [www.rt.com] finns sedan december 2005, på engelska, spanska, tyska, franska och arabiska. -- När svenska media blir alltmer opålitliga måste man ju leta reda på nyheterna själv.)
/ SD

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.