19 oktober 2015

Vi borde nog vara lite bekymrade

Statsminister Lars Løkke Rasmussen och Dansk Folkepartis ordförande Kristian Thulesen Dahl skulle vara i fara för att halka ur Folketinget, om det var upp till de danska muslimerna.

Att 4 av 10 muslimer vill att Koranen ska ingå som fundament för lagstiftningen, är ett bra argument för att bromsa muslimsk invandring till Danmark, säger Dansk Folkeparti.


  

Från Jyllands- Posten, tips Ole Gerstrøm

Ett par partier sticker ut, Socialdemokraterna och den rödgröna Enhedslisten, just de partier som är mest entusiastiska över att importera väljare. Även om socialismen aldrig varit speciellt sympatisk, hade man väl aldrig trott att den skulle vara så demonisk att den skulle börja införa sharia-lagar. Vi borde nog vara lite bekymrade över den bristande lojaliteten mot vår grundläggande demokratiska styrelseform.

3 Kommentarer:

Anonym sa...

Muhammedanernas populäraste partier? Socialister och kommunister,som stjäl pengar utan att få halsen avskuren och delar ut till Muhammeds eget folk, än så länge.

Knute sa...

Man kan allmänt förutsätta att mörkertalen för samtliga siffror ovan är stora och att många muslimer i Danmark inte öppet vill erkänna att man vill se landet förvandlas till ett islamistiskt kalifat, då man vet att detta är en kontroversiell åsikt. Än mer kontroversiellt är det förstås att stödja IS och terror. Inom islam finns också det som kallas för taqqiyya som innebär att man får dölja sin tro och ljuga om den när man befinner sig bland de otrogna. Med detta i åtanke bör ovanstående siffror sannolikt skriva upp avsevärt.

http://avpixlat.info/2015/10/19/uppemot-halften-av-alla-muslimer-i-danmark-vill-ha-sharia-lag/#more-157985

Kattsand sa...

Man har ju sett att det inte fungerar att införa demokrati i muslimska länder, t.ex Egyptien: man röstar in talibanpartier som är ännu värre än diktatorn man hade. Det enda som verkar fungera i sådana länder verkar vara diktatur. Så om europeérna blir i minoritet om kankse 10 år (med nuvarande flyktingström) kan det mycket väl bli slutet för demokratin här.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.