09 november 2015

Dammarna brister


Gränser betecknar en viss kultur, självständighet, nationalism och en känsla av individualism. När människor  tvingas tillsammans utan ett gemensamt syfte och med olika intressen kan de enkelt splittras och förslavas.

Genom att översvämma nationer med folk av andra raser och från andra kulturer, nationaliteter och även religioner, förlorar civiliserade människor i etablerade nationer sin kulturella och nationalistiska identitet.
Argumentet görs sedan att eftersom denna nation nu inte har någon kulturell eller ras-identitet, är gränser irrelevanta och bara ett hinder. Om det inte finns några gränser och inga länder, finns det heller inga invandrare. Människor blir bara "världsmedborgare".
Världsmedborgare behöver en världsregering. Alla medborgare i världen är nu lika; all rikedom överförs till globalisterna som omfördelar dem så som de finner lämpligt. Globalt styre är etablerat.
Totalitarism, global fattigdom och global misär blir resultatet.

———————
Läs också: Vad är svensk kultur? Vår stund i Sverige.

6 Kommentarer:

Anonym sa...

Erwin Rommel, med ansvar för det tyska försvaret av Atlantvallen, sa 1944 att på andra sidan Kanalen väntar ett monster, om vi skal stoppa invasionen måste det bli i vattnet, innan de får fotfäste. Ingen lyssnade, och alla vet hur det gick.

Berit sa...

Den globala eliten vill ha en värld utan gränser och det var därför EU skapades. Det är också tanken bakom de pågående ansträngningarna att skapa North American Union, genom att eliminera de norra och södra gränserna i USA

Anonym sa...

The Glazov Gang: Sweden On the Verge of Collaps, 8 nov. (11:18)
Ingrid Carlqvist om vårt land idag.
https://youtu.be/SRlhmZhO8hk

Glazov är 49, född i Moskva, familjen kom till Canada 1972. PhD i historia. "The Glazov Gang" heter hans sajt med intervjuer:
http://jamieglazov.com/category/the-glazov-gang/
T.ex. "The Unknown: To Be Raped Under Islam", 6 nov. (4:39)
http://jamieglazov.com/2015/11/06/the-unknown-to-be-raped-under-islam-2/
/ SD

Knute sa...

Anonym, hur ska man tyda din kommentar om att på andra sidan Kanalen väntar ett monster? Var det Churchill som var monstret? Jag anar en konspirationsteori här. Nej, den anglosaxiska "globaliseringen" av jordklotet går inte jämföra med dagens globalisering som använder massinvandring som ett vapen.

Anonym sa...

Alvesta: GatewayPundit skriver om våldtäkten på Grönkullaskolan. (Gatubilden är fel.) Saken är alltså känd i USA också. Via Tundra Tabloids och Fria Tider. "Pojkar är pojkar", sade rektorn till de oroliga föräldrarna. Innan övergreppet.
http://www.thegatewaypundit.com/2015/11/school-administrator-tells-parents-boys-will-be-boys-after-african-migrants-grope-their-daughters/

Anonym sa...

I Umeå skulle man minnas Kristallnatten, attackerna mot judar i Tyskland 9-10 nov 1938. (400 judar dödades, 20-30.000 arresterades och fördes till koncentrationsläger.)
Men i Umeå ville den ansvarige, en herr Jan Hagglund, inte ha med judar. 'Judar gillar Israel - och det gör inte vi i Umeå.'
Det här har nämnts i svenne-media; Breitbart är utförligare. Idag, 10 nov.
http://www.breitbart.com/london/2015/11/10/jewish-community-excluded-swedish-anti-nazi-holocaust-kristallnacht-commemoration/
/ SD

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.