06 november 2015

En mängd frågor

De flesta svenskar jag håller kontakt med är förnuftiga människor som nu upplever att de är isolerade och hjälplösa, därför att de befinner sig i ett samhälle styrt av vansinniga politiker, en antagonistisk press och en stor, trög befolkning som inte ens förstår vad som händer. Jag talar naturligtvis om den så kallade "flyktingkrisen", men namnet i sig är missvisande -  egentligen är det ett krig mot Europa genom invasion. Det är oerhört viktigt att kalla saker vid deras rätta namn, eftersom det skiljer vän från fiende.
Allt som sker i Europa just nu visar tecken på att det är en militär operation. Titta på hur snabbt det gått.

Det tog verklig fart runt september och inom mindre än två månader hotar det hela Europa så till den grad att även de sk.  europeiska “Ledarna” talar om att det är slutet för den Europeiska unionen. Trovärdiga siffror är inte tillgängliga, men den tyska regeringen uppskattar antalet "flyktingar" som redan har kommit, till någonstans mellan en och två miljoner, så det verkliga antalet är förmodligen mycket större. Nästan alla läger är fyllda med långt fler människor än vad man uppger. Vissa byar och städer tvingas ta hand om fler "flyktingar" än de har medborgare.  Uppskattningarna för nästa år uppgår till någonstans mellan två och fem miljoner fler.

Den första frågan är:  Varför beslutar sig plötsligt miljontals män (den överväldigande majoriteten är unga män) att samtidigt lämna sina familjer och sitt land och resa tusentals kilometer med Tyskland, Österrike och Sverige som mål och ignorera alla andra säkra länder under vägen? Vem har instruerat dem att det skulle vara värt det? Var få de alla pengar ifrån för att betala sina resor? Varför ser vi inga ansträngningar vid gränserna för att stoppa dem? Varför just nu och inte tidigare? När allt kommer omkring, har mellanöstern varit en krigszon ända sedan USA utnyttjade 9/11 för att "sprida demokrati." Hur kunde detta hända inom några få veckor? Har de första hundra tusen skickat meddelande till resten att det var OK för dem att komma ?


 Andra iakttagelser som väcker frågor:

Titta på hur den genomsnittlige "flyktingen” ser ut.  Han är en välnärd, välklädd, självsäker ung man som inte visar några tecken på stress eller svårigheter. Varför lämnar de sina familjer? Är de övertygade om att deras  fruar och barn kan komma senare? Om så är fallet, hur? Varför vill dessa män inte stanna kvar och försöka rädda sina länder? Varför har de alla egna mobiltelefoner laddade med till synes oändliga minuter?
Det är klart att dessa ”flyktingar" har informerats om exakt vilka typer av sociala förmåner som de kan kräva, och hur man ska göra för att få dem och de är så sturska att de blir våldsamma om de möter motstånd. De kräver även dyra medicinska behandlingar, som beviljas och tas för givet. Varför?

Det finns inga bakgrundsundersökningar för någon av dessa människor, eftersom det inte finns tid att kolla upp tiotusentals personer varje dag. Hur många är brottslingar, legosoldater och terrorister?
   Ett okänt antal har säkert allvarliga sjukdomar, såsom hepatit, tuberkulos och även pest. Ingen håller reda på det, ingen registrerar dem, ingen begränsar deras rörelsefrihet.
 De som registrerar sig göra det oftast med förfalskade syriska pass, som Turkiet delar ut som godis, även till svarta afrikaner som inte ser ut som syrier. Tiotusentals "flyktingar" har "försvunnit" från lägren, vissa har till och med stoppat tåg halvvägs till destinationen genom att dra i nödbromsen och hoppa av.  Var och varför? Ingen vet. Ingen ställer frågor, men det står klart att EU har helt tappat kontrollen över  sitt territorium.

8 Kommentarer:

Knute sa...

EU begick en oförlåtlig dumhet genom att bryskt avskaffa de inre gränserna utan att garantera en effektiv bevakning av det yttre.

För att avskärma sig mot folkets vrede har våra politiker i samarbete med medierna konstruerat en myt av hitlerska dimensioner:

Migranterna är en tvättäkta flyktingström av högutbildade familjer som nätt och jämt undsluppit krig och bomber och nu ser fram emot att börja ett nyttigt arbetsliv inom EU till gagn för oss alla.

http://spydet.blogspot.se/2015/11/det-store-svigt.html

Anonym sa...

Ja den lilla byn kall i Åre kommun med 90 bofasta fick ta imot ca 230 flyktingar har jag för mig
undrar om dom skriker yippikae.....nä men sanning att säga hela det här med flykting strömmen
är helt sjukt politikerna pissar på mina föräldrar och deras föräldrar som byggt upp det här landet
genom att skänka bort hela skiten Fy Fan /GP

Anonym sa...

Barnen, kallade jag 23-åringarna från Sämre Orienten, för att vara ironisk.
Då hade våra murvlar länge pratat om "flyktingbarn".
Nu skriver de 'barn' rätt ut, utan citationstecken.
-- Barn, på svenska, har (t.ex.) betytt 'under 15'. Hade en kille ihop det med en tjej under 15 var det straffbart. Barn = "till manbarhetsålderns inträde" säger Nordisk Familjebok 1904.
Men idag... Fortfarande bra bilder här, på de som kommer. DailyMail 25 oktober:
http://www.dailymail.co.uk/news/article-3289031/The-long-march-Stunning-pictures-thousands-migrants-brave-mud-rain-days-bid-Balkans-western-Europe.html
Men vad lustigt: På engelska talar man inte om "children" där!!
/ SD

Anonym sa...

Jag undrar vad bostadsminister Kaplan gjorde i Turkiet förra hösten, kanske nu i våras också. Det osar katt lång väg, tycker jag./V

Berit sa...

IKEA har brist på sängar och madrasser!

http://www.bloomberg.com/news/articles/2015-11-06/sweden-tells-refugees-stay-in-germany-as-ikea-runs-out-of-beds

Kattsand sa...

Det är som om någon tryckt på en startknapp som satte igång flyktingarna. Man har till och med tryckt upp en "handbok för EU-migranter" med kartor, telefonnummer och beskrivningar mm. Skulle inte förvåna mig om det även fanns en app till iphone/android som hjälper dom att t.ex hitta rätt.
Om handboken: http://news.sky.com/story/1551853/sky-finds-handbook-for-eu-bound-migrants
Sedan tror jag inte det är så mycket för att vara humanitär vi tar emot dessa mängder utan att tveka när man läser detta: http://henrikalexandersson.blogspot.se/2015/10/flyktingdebatten-som-den-var-forr.html

Anonym sa...

I Ryssland säljer man T-shirts där Putin judo-kickar Obama:
http://www.thegatewaypundit.com/2015/11/seen-on-streets-of-russia-t-shirts-of-putin-judo-kicking-obamas-face/
Just den kan vi inte erbjuda här, men en med texten "I [Heart] Putin" kan du få för 128 kr:
http://www.zazzle.se/vladimir+putin+tröjor
Och flera andra Владимир Путин-tröjor.
/ SD

Unknown sa...

Vad är meningen med ett militärt försvar när vi inte ens vill försvara oss mot den obeväpnade invasionen från MENA!?!

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.