30 september 2015

Putins tal till FN

Undantaget det han säger om “Den Globala Uppvärmningen” måste jag tillstå att jag håller med om i stort sett allt.


Här är en del av talet i översättning från engelska:

…. i stället för att lära sig av andras misstag, föredrar vissa att upprepa dem och fortsätta att exportera revolutioner, men nu är de "demokratiska" revolutioner. Titta bara på situationen i Mellanöstern och Nordafrika som redan nämnts av föregående talare. Naturligtvis har politiska och sociala problem hopat sig där under lång tid  och människorna där ville ha förändring. Men vad blev det faktiska utfallet? I stället för att genomföra reformer, förstörde aggressiv inblandning statliga institutioner och den lokala livsstilen. I stället för demokrati och framsteg, är det nu våld, fattigdom, sociala katastrofer och totalt förakt för de mänskliga rättigheterna, däribland även rätten till liv.

Jag frågar dem som skapat denna situation: Inser ni åtminstone nu vad ni har gjort? Men jag är rädd att denna fråga kommer att förbli obesvarad, eftersom de aldrig har övergett sin politik, som bygger på arrogans, exceptionalism och straffrihet.

Maktvakuum i vissa länder i Mellanöstern och Nordafrika har uppenbarligen lett till framväxten av områden med anarki, som snabbt fylldes med extremister och terrorister. Den så kallade Islamic State har tiotusentals militanta kämpar, inklusive tidigare irakiska soldater som fanns kvar efter invasionen 2003. Många rekryter kommer från Libyen, vars stat förstördes till följd av en grov kränkning av FNs säkerhetsråds resolution 1973. Och nu får radikala grupper sällskap av medlemmar av den så kallade "moderata" syriska oppositionen som stöds av Västvärlden. De får vapen och utbildning, och sedan hoppar de av och ansluter sig till så kallade Islamic State.

Faktum är att Islamic State inte uppstod ur tomma intet. Den utvecklades ursprungligen som ett vapen mot oönskade sekulära regimer. Efter att ha etablerat kontroll över delar av Syrien och Irak, expanderar Islamic State nu aggressivt till andra regioner. Deras mål är dominans i den muslimska världen och bortom. Och deras planer går vidare.

Situationen är extremt farlig. Under dessa omständigheter är det hyckleri och oansvarigt att göra uttalanden om hotet från terrorism och samtidigt blunda för de kanaler som används för att finansiera och stödja terrorister, inklusive intäkter från narkotikahandel, den illegala handeln med olja och vapenhandel.

Det är lika oansvarigt att manipulera extremistiska grupper och använda dem för att nå politiska mål, i hopp om att senare hitta ett sätt att bli av med dem eller på annat sätt eliminera dem.

Jag skulle vilja säga till dem som sysslar med detta: Mina herrar, de människor ni har att göra med är grymma, men de är inte dumma. De är lika smarta som ni är. Så den viktiga frågan är: Vem utnyttjar vem här? Den senaste incidenten där den mest "moderata" oppositionsgruppen överlämnade sina vapen till terrorister är ett levande exempel på detta….

…. flödet av människor som tvingas lämna sitt hemland har bokstavligen uppslukat, först grannländerna, och därefter Europa. Det finns hundratusentals av dem nu, och snart kan det bli miljontals. Det är i huvudsak en ny tragisk folkvandringstid, och en hård läxa för oss alla, inklusive Europa.

Jag vill betona att flyktingarna behöver utan tvekan vår medkänsla och stöd. Men det enda sättet att lösa detta problem för gott, är att återställa statsstatus där det har förstörts, stärka statliga institutioner där de fortfarande existerar, eller håller på att återupprättas, att tillhandahålla omfattande militärt, ekonomiskt och materiellt stöd till länder i en svår situation, och för människor som trots alla sina prövningar, inte övergett sina hem.

Naturligtvis måste all hjälp till suveräna nationer erbjudas och inte påtvingas, i strikt överensstämmelse med FN-stadgan. Med andra ord, bör vår organisation stödja alla åtgärder som har vidtagits eller kommer att vidtas i detta avseende i enlighet med internationell rätt, och förkasta alla åtgärder som bryter mot FN-stadgan. Framför allt tror jag att det är av yttersta vikt att återställa statliga institutioner i Libyen, stödja den nya regeringen i Irak och ge omfattande stöd till den legitima regeringen i Syrien….

hela talet här

En transgender, lesbisk pedofil Oscar

Oscarsnomineringen är nära förestående och denna gång gör Hollywoods sociala ingenjörer det extra tydligt vad vi ska vara intresserade av:

     En av de ledande kandidaterna är "Spotlight" ; Tom McCarthys spännande berättelse om hur Boston Globes reportrar avslöjade 90 pedofil-präster. ...

"Carol" är en kärlekshistoria om två lesbiska kvinnor New York,1952 ...
 
Lily Tomlin är stjärnan i “Grandma”, en lesbisk pot-rökande hippie-mormor,  som försöker hjälpa sitt barnbarn att skrapa ihop tillräckligt med pengar för en abort. ...

     I mångkulturens namn får vi inte glömma transingarna;  Eddie Redmayne spelar en man som blir en kvinna i "The Danish Girl."

Drivkraften i Hollywood (bortsett från pengar) är homofil-agendan (tätt följt av pro-abort, anti-bibel, anti-vit). De är helt beroende av kontanter och förmåner i det samhälle vi lever i, men de gör allt som står i deras makt för att förstöra det.

29 september 2015

Nu blir det vinter


En fascinerande aspekt när det gäller miljön är denna tro att mänskligheten på något sätt har förändrat klimatet.

 Vissa forskare ringer nu i varningsklockorna och gör oss uppmärksamma på ett område med rekordkallt vatten som har upptäckts i Nordatlanten. Washington Post rapporterar om en ny tes som visar en “klump” av kallt vatten söder om Grönland - “record coldest”= blå fläck på kartan.
 Denna utveckling kommer att ha en mycket dramatisk konsekvens när det gäller väder för Europa och Nordamerika. När vattnet blir kallt blir klimatet också kallt.

Vi har en invasionen av människor från Mellanöstern till Europa och det finns inte tillräckligt med bostäder. Man har fyllt sportarenor och de flesta bor i tält. Vintern kommer att bli mycket kall och många kan till och med dö av exponering. När människor migrerar bör det vara söderut - inte norrut.

Detta är ett allvarligt problem i ett historiskt perspektiv. Den energi som produceras av solen är mycket låg och historiskt sett har den 300-åriga solcykeln markerat uppgång och fall av imperier.

 Om vi startar nu, 2015,75 och går tillbaka i tiden med 309,6 års intervaller, kommer vi inte bara till de perioder då klimatet blev mycket kallt, men vi komma också till perioder av politiska förändringar i regeringar.
1700-talet markerar startskottet för upproret mot monarkin. Perioden 1396 markerar början av kapitalismens med digerdöden som slog ut omkring 50% av Europas befolkning. År 777 var början av Saxon invasionerna när Carlemagne började konsolidera Europa och bildade nationalstater igen. Nästa cykel var Roms fall.

Dessa förändringar i klimatet har sammanfallit med politiska förändringar. Det kalla klimatet belastar befolkningen hårt och nöd och svält tilltar. Förändringarna har inte orsakas av att människor kör bil till och från arbetet.
Vi har att göra med mycket allvarliga ändringar som är helt naturliga. Ingen form av reglering eller höjda skatter - som akademiker och regeringar kommer att argumentera för - kommer att vända denna trend eftersom vi inte skapat den. Det är helt enkelt ett resultat av ett termodynamiskt system vi kallar solen.

Enligt Sydsvenskan är svenskarna det folk inom EU som är mest positivt inställda till invandring.
I en stor EU-undersökning svarar 72 procent att de är positiva till utomeuropeisk invandring. En majoritet av EU-medborgarna är negativ.
Det är dags för 72-procenterna att öppna sina hem och bädda i gästrummen.



"Ryssland hotar"



28 september 2015

Sverige begår självmord


Det här är den skrämmande bild av Sverige som vi som lever utomlands får se numera.



27 september 2015

Obama sätter upp en skärm…

….så att Kinas president inte behöver se de människor som protesterar utanför.


26 september 2015

Det var på tiden


I går hände något som vi inte sett på länge - Republicans och Democrats var överens. Och det var inte över påvens "budskap om enighet och jämlikhet", fast en del av det fanns väl med.  Nej, det som båda sidor gladdes över var tillkännagivandet att talman John Boehner kommer att avgå från båda sina ledande positioner i The House i slutet av oktober.
Det kommer väl inte som en överraskning precis, det var ingen hemlighet att Boehners politiska framtid var i allvarlig fara. Efter att Rep. Mark Meadows tidigare skrivit en resolution som uppmanade Boehner att avgå,  har det blivit allt tydligare att många i partiet  -  sporrade av ett utbrett missnöje på gräsrotsnivå - var redo att avskeda den ryggradslöse Boehner. Att avgå besparade honom från skammen att sparkas ut av sitt eget parti.

 Allt sedan Republicans tog tillbaka The House 2010, har det rests ständiga krav på att Boehner måste ersättas.  Han har kallats en RINO, (Republican-in-name-only), en förrädare, ynkrygg och vad värre är, en “Nancy Pelosi”.
  Konservativa stöttade honom aldrig tillräckligt (även om de flesta valde honom igen ) men i detta läge skulle han inte få tillräckligt många röster från Republicans men förmodligen tillräckligt många från Democrats för att behålla sin position, vilket skulle vara ytterst pinsamt och göra honom om möjligt ännu mer handelsförlamad.

Boehner förklarade i en presskonferens att hans beslut influerades av påvens besök.
"I morse vaknade jag och sade mina böner som jag alltid gör, och jag sade," i dag, kommer jag att göra det, "och det var det," sade Boehner. "Jag skulle inte beskriva det som att jag ”har fått nog."

Men andra har fått nog och det är därför som Trump har blivit så populär.   62% av de som kallar sig Republicans är inte bara besviken på GOP-etablissemanget , de känner sig också lurade av dem.

Om påven nu också kunde inspirera Mitch McConnell att göra det rätta och försvinna skulle det vara ett mirakel.

Så här reagerade en grupp konservativa inför nyheten om Boehners avgång.



Lördagsgodis

Bill försökte muntra upp Hillary i morse genom att påminna henne om att Nelson Mandela inte valdes till president förrän han suttit i fängelse i 27 år.

 Tack Ann-Marie!


25 september 2015

Skenhelighet är inte en dygd

Påve Francis är som alla vet på besök i USA och alltsedan han blev påve har han upprepade gånger kritiserat och fördömt kapitalismen och den fria marknaden.
Han kritiserar konsumtionssamhällets slöseri och okontrollerade tillväxt och pekar ut luftkonditionering som någonting speciellt slösaktig, som bidrar till klimatförändringarna. Naturligtvis funderade han ut allt detta i sitt luftkonditionerade hem, alldeles intill Vatikanens luftkonditionerade arkiv.

Vad påve Francis borde säga om han var ärlig är att  “Under de senaste decennierna, har mer än en miljard människor tagit sig ur fattigdom. Aldrig i mänsklighetens historia har så många människor fått det så mycket bättre så snabbt. Det är en sann välsignelse. Källan till välsignelse är kapitalismen.

Kapitalismen förbättrar människans villkor. Luftkonditionering är ett bra exempel. Utan luftkonditionering, skulle hela regioner vara praktiskt taget obeboeliga. Utan luftkonditionering,  lider människor och dör under värmeböljor. Utan luftkonditionering, skulle produktiviteten sjunka när det är varmt.  Utan luftkonditionering skulle sjukhusen vara mindre sanitära.

Ingen av oss vet om jorden i framtiden kommer att bli varmare eller kallare men vad vi vet är att trots alla prognoser och datormodeller, har uppvärmningen tagit en paus. Men om det blir varmare i framtiden kommer det att vara luftkonditionering som gör det behagligare att leva.

Påvens uppgift är att representera de högsta kristna dygderna och hyckleri är inte en av dem. Han kritiserar “klimatförnekarna” samtidigt som han reser världen runt i sin Boeing 777.

Påvens flyg från Rom till Kuba, Washington, DC, New York, Philadelphia och sedan tillbaka till DC och till Rom kommer att uppgå till cirka 11.500 miles, vilket totalt släpper ut cirka 572 ton CO2.
Det motsvarar den mängd koldioxid som erhålls om man bränner  557.000 pounds kol eller 1.200 fat olja.  En relativt vanlig bil som man kan köra 21 miles per gallon skulle kunna transportera oss 1.2 miljoner miles med samma koldioxidutsläpp och det är 47 gånger så mycket energi som ett enda, medelklass-hushåll använder årligen.
 Ändå  kräver påven att amerikanerna skära ned på sin livsstil och betalar koldioxidskatter för att bekämpa den så kallade "av människan orsakade klimatförändringen."

Men det räcker inte med miljökritik. Han har också begärt att USA i princip eliminerar sin södra gräns fullständigt, samtidigt som Vatikanen har bland de mest restriktiva immigrationslagarna i världen.
Så här ser deras gränser ut:

24 september 2015

“Vi kommer snart att bli en majoritet”

 Jersey Citys skolstyrelse röstade i förra veckan och beslutade att inte att stänga skolorna för den muslimska högtiden Eid al-Adha, en av de viktigaste högtiderna för muslimer.
Skolan styrelseledamöter  fattat sitt beslut trots vädjanden från muslimska deltagare som slöt upp för att förespråka att styrelsen ändrade schemat.
 Vid ett tillfälle,  blev det så kritiskt att en vakt måste "ta hand" om situationen. Minst en person eskorterades från mötet.
"Vi känner oss överkörda av skolstyrelsen och vi känner oss utstötta från detta system," sade en av deltagarna.
"Vi kommer snart att bli i majoritet”



Det är helt riktigt. De är bara  en liten minoritet nu, men vår quisling-regering har importerat muslimer i hundratusental. Den sk.”flykting” krisen tjänar som en förevändning för att importera en extra 200.000 i slutet av 2017, det är på toppen av vad som tidigare föreslagits.  Deras reproduktionssiffror är dessutom explosiva.

Om vi tycker att de är påträngande nu, medan de bara utgör mindre än 1% av befolkningen, vänta och se vad som händer när denna procentsats ökar.
När de uppnår en majoritet kommer det att bli hälsosammast för oss alla att bli muslim.

Våra härskare är mer än villiga. All form av motstånd är uteslutet, eftersom det skulle vara "rasistiskt”.

Det är inte bara Europa som hotas av utrotning av Islam. Trots den massiva tillströmningen från Latinamerika över våra öppna gränser, är muslimer det snabbast växande blocket av invandrare i USA.

Islam har strävat efter att erövra den västerländska civilisationen i 1400 år.
De har gjort stora framsteg; de flesta i Mellanöstern var kristna innan de föll för kroksabeln.
Islam stoppades när västvärlden drog ifrån både ekonomiskt och tekniskt. Men nu finns det politisk korrekthet, vilket gör oss hjälplösa inför våra fiender, så erövringen kan återupptas.


23 september 2015

Europa brinner, del 2


Vi är på väg mot en katastrof" säger UKIP: s Nigel Farage i denna video. Efter att i flera månader ha varnat för konsekvenserna av  EU: s katastrofala politik, vad gäller floden av invandrare, varnar Farage nu att ”vi står inför ett direkt hot mot vår civilisation om vi släpper in ett stort antal människor från den krigshärjade regionen”.  Enkelt uttryckt, fruktar han att det inom EU: s politik “inte finns något sätt att filtrera bort extremister till förmån för människor som flyr i verklig rädsla för att mista sina liv", och han föreslå att man följer den australiensiska politiken.



från Lew Rockwell

22 september 2015

Importera väljare


Det viktigaste för Vänstern verkar vara att främja avund och missnöje, samtidigt som de högljutt kräver "rätt" till vad andra människor har producerat. Det är ett mönster som vi ser i många länder runt om i världen. Denna agenda har sällan lyft de fattiga ur fattigdomen. Men det har lyft socialisterna till maktpositioner och självförhärligande, medan de främjar politik med socialt kontraproduktivt resultat.

Socialisterna (Democrats) i USA har gjort de svarta beroende av välfärdssystemet och därmed försäkrat sig om väljare som vill ha mer regeringsinflytande, mer bidrag och omfördelning av välstånd.

Motivationen bakom Vänsterns senaste amnesti-knuff är att "importera människor" som är "outbildade och fattiga" och som fastnar i vårt välfärdssystem och därför blir beroende av alla de stora statliga program som socialisterna är mästare på att skapa. Det är en plan för att skapa en "permanent underklass" av Democrat-väljare som i det långa loppet kommer att driva vårt system mot mer socialism.

Faktum är att vi får den regering vi förtjänar - det gäller för Sverige likaväl som USA - eftersom vi på ett eller annat sätt gör regeringen till vad den är. Och det krävs en mycket speciell slags naivitet att tro att dessa  invandrare magiskt kommer att omvandlas till älskare av landet bara för att de hamnar på amerikansk eller svensk mark. 
Vad som kommer att hända - vad som i själva verket händer - är att dessa nykomlingar ser ett land av mjölk och honung, en mycket rikare land än varifrån de kom, och deras aptit för omfördelning av resurser kommer att öka allt mer.

Assimilation? Det är en önskedröm. Om dessa nya "hårt arbetande" invandrare assimileras in i något, kommer det att vara det system vi skapat -  “Rätten att bli försörjd”

Vi tycker att våra orädda ledare inte lyssnar till oss nu, varken här i USA eller Europa, men vänta bara tills de naturaliserat miljoner fler postorder-socialister.

21 september 2015

Det spelar ingen roll

"Vad regeringen är bra på är att samla in skatter, minska vår frihet och döda människor. Det är inte bra på mycket annat. "- Författare Tom Clancy


Det amerikanska folket är fortfarande villigt att låta sig övertygas om att en ny president i White House kan lösa de problem som vi har.  Men oavsett vem som vinner nästa presidentval, kan vi vara säkra på att den nya chefen kommer att vara densamma som den gamla chefen, och vi - den permanenta underklassen i Amerika - kommer även fortsättningsvis att tvingas marschera i takt med polisstaten i alla frågor, offentliga och privata.

Det spelar ingen roll vad vi kallar dem - 1%, eliten, kontrollanterna, hjärnorna,  skuggregeringen, polisstaten,  övervakningsstaten, det militära industrikomplexet - så länge vi förstår att oavsett vilket parti som sitter i White House 2017, kommer den icke-valda-byråkratin att fortsätta att göra som den vill.

För första gången i historien, domineras Congress av en majoritet av miljonärer som i genomsnitt är fjorton gånger rikare än den genomsnittlige amerikanen. Enligt en studie från Princeton , är USA inte den demokrati som det utger sig för att vara, utan en oligarki, där “den ekonomiska eliten och organiserade grupper som företräder affärsintressen har betydande inflytande på amerikanska regeringens politik."

Många amerikaner håller emellertid på att vakna och nästan åtta av tio amerikaner inser att regerings- korruptionen är utbredd och oavsett partitillhörighet rankar man regeringen som det största problemet. 
Det mest oroande är att vi har överlämnat kontrollen över vår regering och våra liv till ansiktslösa byråkrater som ser oss som boskap som man “slaktar och säljer för vinst.”

Politiker och byråkrater avskaffar inte sig själva. Om det ska finnas något hopp om att återupprätta friheter och återvinna kontrollen över vår regering, kommer det inte att vila på politikerna utan på människorna själva.
När det verkligen kommer till kritan måste varje amerikan själv bestämma om han föredrar den “farliga” friheten eller den nuvarande “fredliga boskapsuppfödningen”.

35 miljoner migranter är på väg till Europa, säger Ungern.

"Att tro att den nuvarande situationen är en övergående migrationskris är ett självbedrägeri," säger Ungerns utrikesminister Peter Szijjarto. "Det är en massiv migration av nationer med outtömliga reserver som kommer att fortsätta i många år."

 

Vid den ungerska gränsen mot Serbien kastar horder av unga män stenar på den ungerska polisen. Även i Sverige händer det att muslimska ungdomsgäng kastar sten mot polis.

Julia Caesar: "Tyvärr har en stor del av befolkningen ännu inte förstått eller velat förstå vad som pågår. Svenskar är världens mest vilseförda folk."

En oändlig kö av illegala invandrare:

 

Det saknas en pil på kartan. I likhet med Serbien skickar Kroatien migranterna med tåg och buss till Ungerns gräns.

Video som visar hur media manipulerar bilder tagna vid gränsen mellan Serbien och Ungern:

 

Titta på personen i randig skjorta (förmodligen en provokatör) som drar en flicka mot hennes vilja till stängslet. Poliser som försvarar gränsstängslet blev provocerade och hon fick pepparspray i ögonen. Medverkande journalister tog bilder av den gråtande flickan och spred dem runt om i världen.




Respekt för de döda tycks inte dessa flyktingar känna till. Hundratals av dem har slagit läger på en kyrkogård i Kroatien och sover på gravarna. Maten tillagas på öppen eld. I bakgrunden spelas arabisk musik. Vart man än vänder sig syns skräp och smuts...

20 september 2015

Förutsägelser genom åren

 

Detta är exempel på vad mänskligheten bombarderats med genom åren för att väcka rädsla och skapa panik så att politiker kan genomdriva långtgående offentliga politiska åtgärder för att rädda världen.

"Världens ände är nära, det är inte mycket tid kvar.”

19 september 2015

Vatikanen protesterar mot inbjudningslistan


President Obama kan ha gått för långt när man inbjuder en mängd offentligt oliktänkande från katolska läran, för att möta påven, när han besöker White House nästa vecka. Även om påven är känd för att vara mycket tolerant mot sådana saker, uttryckte Vatikanen på fredagen sin djupa missnöje med den taktlösa gesten.

I en anmärkningsvärd uppvisning av politisk oförskämdhet uppmanade White House en rad personer, som offentligt ger fingret åt den katolska läran, att delta i den påvliga mottagning, bland annat en pro-abort religiös syster, en trans kvinna och den första öppet homosexuella Episcopal-biskopen, tillsammans med åtminstone två katolska gay-aktivister.

Efter att Breitbart offentliggjort den opassande sammansättningen av Obamas gästlista reagerade den Heliga Stolen genom att uttrycka sitt ogillande, och meddelade sin oro över att bilder av påven tillsammans med dessa gäster i ceremonin kan misstolkas som en validering av deras verksamhet.


Men Obama är väldigt försiktig med att inte förolämpa muslimer!

18 september 2015

Rond nummer 2

I går kväll var det CNN som försökte presentera president-skönhetstävling som en verklig politisk debatt.


Den viktigaste händelsen var, som väntat, ett försök att klämma åt Trump,  iscensatt av moderatorn Jake Tapper. Några av kandidaterna avböjde att delta i attackerna, men tillräckligt många av dem var glada att delta i striden och det blev lite pinsamt för dem när Trump, något sårad och skadad, ändå framstod som ledare i  flocken. Trump allvarligaste skada var självförvållad när han pressades på detaljerna om sin strategi för att hantera Vladimir Putin, men inte kunde ge ett svar. Detta var en uppenbar svaghet, och vi kan förvänta oss att de andra kandidaterna kommer att göra sitt bästa för att dra upp det så ofta som möjligt.

Det hela var inte mycket till debatt men lite information fick vi väl.
 Rand Paul tog upp Saudiarabien i samband med terror, vilket var uppfriskande. Trump och Carson hade en intressant sideshow om vaccinationer, även om jag är inte säker på vad det har att göra med presidentpolitiken.
Carly Fiorina hade några kraftfulla ögonblick när hon talade om Planned Parenthoods försäljning av aborterade barn. Men hon har fortfarande inte svarat på (och inte blivit tillfrågad om ) problemen i de två företag där hon suttit i chefsställning; katastrofen vid Lucent, eller den pågående katastrofen i HP, inklusive dess tillkännagivande igår att de skulle avskeda tiotusentals personer och flytta ännu mer arbete till låglöneländer.
Fiorina är en mästare i undanflykter  i detta avseende; vad hon "köpte" och "ackumulerade” på HP, försöker hon hävda som en "bra prestation”.

Frågor om arbetstillfällen och ekonomin saknades. Trumps politik på den punkten förtjänar ett svar eller två.

På det utrikespolitiska sidan var det inte mycket som var meningsfullt. Det fanns några övertygande punkter om Iran men ingen övergripande analys som pekar direkt mot både kongressen och presidenterna Bush och Obama,  och deras handlingar som effektivt har gett ISIS kontroll över territoriet i Mellanöstern.  Till heder för moderatorn försökte han få svar av de kandidater som är Senatorer men de är förslagna nog att undvika ämnet och den fråga som ställs. 

Så vem var den stora förloraren? Ingen gjorde några större misstag så förlorarna är de kandidater som helt enkelt misslyckats med att göra tillräckligt bra för sig, för att motivera att de stannar kvar i tävlingen.

Jag tror att det är dags för en del av kandidaterna att möta verkligheten och hoppa av.  Alla fyra på nivå nr. 2  bör gå och likaså  Kasich, Huckabee, Paul, Christie, och Bush. De har alla en del anhängare, men supportrarna som de har nu kommer att bli allt de någonsin kommer att få. Genom att lägga av nu, kommer de att göra det mycket lättare för väljarna att bättre bedöma de mer livskraftiga kandidaterna

17 september 2015

Europa faller samman



Denna video censureras nu över internet. Hämta hem en kopia

Nederländernas premiärminister har blivit syrisk flykting

    

Det tog en holländsk journalist 40 timmar att skaffa ett syriskt pass och ID-kort tillhörande Mark Rutte. För passet betalade journalisten Harald Doornbos 750 euro. Passet är utfärdat i namnet Malek Ramadan, medan på passfotot ler Mark Rutte.

Doornbos kommentar: Om vi kan köpa kvalitativt goda syriska pass, då kan också IS-soldater och jihadister göra detsamma. Så kan de enkelt ta sig in i EU.

Läs mer

Var är orkanerna?

Vår man på kontinenten har omtänksamt sänt en sida ur lördagens Die Welt.
 Rubriken är: "Rückversicherer müssen umdenke" (Återförsäkringsbolag måste tänka om)

Branschens toppar har haft sitt årliga möte i Monte Carlo. Återförsäkringsbolagen tar de allra största smällarna, de som är så stora att vanliga försäkringsbolag inte klarar av dem. De måste följa med tiderna. De var givetvis snabba att haka på skrämseln för klimatkatastroferna med lagom höjda premier.

Nu konstateras nästan ett katastrofläge, eftersom naturkatastroferna har blivit färre. Därtill har vanliga försäkringsbolag växt sig större och starkare, så att de klarar större skador själva. Behovet av återförsäkringar har minskat.

Från en annan källa har jag fått uppgiften att de två stora bolagen Munich Re och Swiss Re för 2014 noterade 24 % lägre skadesummor än året innan.

Krympande marknad orsakar bekymmer i alla företag.

(På samma sida meddelas att aktiekursen för E.on slagit 20-årigt bottenrekord.)
------------------------

        

Den tionde september var den dag på året då det brukar vara flest orkaner och tyfoner. Men ingen enda syns någonstans enligt dr. Richard Keen.

Om jag minns rätt har USA inte träffats av en orkan av kategori 5 på tio år, vilket är mycket ovanligt. Orkanen Sandy var bara kategori 3, men råkade träffa den kust som har de mest exklusiva fastigheterna på kontinenten.

Snygga bilder av jordklotet 

Tack Reale Pelle!

Ett meddelande till alla illegala invandrare som vill till Ungern



Så ska det låta! Förnuftiga ord från borgmästaren i den lilla staden Ásotthalom.

Via Hodja och Snaphanen

16 september 2015

Europa förändras snabbt

Var och en av dess nationer representerar inte längre Ett Folk, utan folk.


En gång trodde man att ett folk måste ha sin egen nation, som bygger på gemensamma värderingar, en gemensam historia och även fosterlandskärlek,  om dess medlemmar skulle ha rättigheter och säkerhet.
Ett folk, en lag ...

Giuseppe Mazzini:

Ett Land är inte bara ett territorium; det speciella området är bara grunden.  Landet är tanken som byggs på denna grund.  Det är känslan av kärlek, känslan av gemenskap som binder samman alla territoriets söner.”

Talade i går med familjemedlemmar i den lilla norrländska by där jag växte upp.
När jag var liten fanns post, bank, Konsum, ICA, SCA-kontor, två bensinmackar, skola, ett par sågverk, distriktssköterska, folktandvård…Nu finns inget av detta, inte ens ett ålderdomshem - bara en korvkiosk och ett nybyggt hotell som är fyllt med asylsökande. Det lönar sig bättre att hyra ut till Migrationsverket, än att vänta på en och annan turist.

De lokaler som stått tomma i många år - kommunalkontoret, dagis, poliskontoret, tandläkarmottagningen …har redan gjorts om till flyktingläger. Allt detta i en by och kommun där det inte finns arbete för de gamla som klamrar sig fast och långt mindre för alla de som placeras där.
Ska Norrlands avfolkningsbyar nu väckas till liv med "ny-svenskar "?

Hur har Sverige råd? …..och jag tänker inte enbart på pengar nu.

15 september 2015

Allt Bin Laden hoppades på


Han skrattar nog i sin grav - men 14 år är den tid det tog att åstadkomma vad bin Laden
varken hade resurser eller möjlighet att göra.

14 år :
 - av krig, interventioner, mord, tortyr, kidnappningar.
- för den amerikanska nationella säkerhetsstaten att växa till proportioner vi aldrig kunde tänka oss.
- för att sprida islamisk extremism till stora delar av Mellanöstern och Afrika.
- av astronomiska kostnader, bombkampanjer och en militär utrikespolitik med upprepade nederlag, besvikelser, och katastrofer.
-  av rädsla i Amerika, ändlösa larm och varningar och förutsägelser om terroristattacker.
- av säkerhetsklassificeringen av varje dokument i sikte, förföljelse av uppgiftslämnare och aktioner att hålla amerikanerna ovetande om vad deras regering gör.
- av militariseringen av polisen
- av utbyggnad av ett globalt övervakningssystem som kan hålla koll på alltifrån utländska ledare till stamhövdingar i öknen.
- att lansera afghanska krig, irakiska krig och krig i Libyen och Syrien.

Och nu detta



Fjorton år senare - tack så mycket - Usama bin Laden.
Med ett litet antal anhängare samt $ 400,000- $ 500.000 och 19 självmordskandidater, de flesta av dem saudier, åstadkom du ett magiskt trick av världsklass. 
 I processen ändrade du allt,  eller åtminstone allt av betydelse, genom att sporra oss att göra vad du varken hade resurser eller möjligheter till.

Självgoda

Bilden är från Tyskland, men kunde lika gärna vara från Sverige. Psykopatiska politiker som Angela Merkel och Reinfeldt/Löfven har uppenbart lyckats med sin hjärntvätt av folket.

Återstår att se om narcissisten Obama på andra sidan av Atlanterhavet lyckats med sin hjärntvätt. Om inte, är det kanske dags för Amerika att gripa in för att rädda Europa för tredje gången. Men fan tro det, islam har infiltrerat överallt. Unga kvinnor borde verkligen begripa bättre vad som väntar.

14 september 2015

Schengen ingen bra idé längre


Det måste vara fascinerande att vara Pan-European nu? Österrikarna insinuerar att ungrarna är nazister. Svenskarna skäller på danskarna, eftersom de skickar “flyktingar” vidare till det populära Sverige. I Frankrike (och i de flesta av Centraleuropas länder) hör man krav från den egna befolkningen att kanske kristna flyktingar ska accepteras först.
 Italienarna (som har massor av hamnar) skriker åt alla andra att de ska ta emot fler flyktingar. Och britterna protesterar och hotar att lämna EU över det växande kravet om ökade flyktingkvoter.
Kort sagt: det gå inte så går bra för de som strävar efter ett Alleuropa.

   Europeiska ministrar kommer att hålla akuta samtal på måndagen om hur man ska distribuera migranter runt kontinenten, efter att Tyskland har återinfört gränskontroller och erkänner att de inte längre klara av tillströmningen.
"Denna åtgärd är därför också en signal till hela Europa: Tyskland har åtagit sig ett humanitärt ansvar, men bördan av ett så stort antal flyktingar måste delas rättvist runt om i Europa."

EU-kommissionen sade att Tyskland verkade vara juridiskt motiverat att återinföra gränskontrollerna, som tillåts som en tillfällig nödåtgärd under Schengenavtalet.

Våra skattepengar i arbete

Nu har EPA släppt bilder från den 7 augusti när de dumpade miljontals liter giftigt slam i den vackra Animas River, som matar San Juan River, som i sin tur matar Coloradofloden och är den enda vattenförsörjningen för miljoner amerikaner

Bollen är i rullning

 

Vikten av att människorna skall registreras i första mottagarland – i uppenbart syfte att sedan avvisa människorna just dit:

"Svartepetter-spelet är i full gång, alla pekar på någon annan och ingen vill fastna med migranterna. Och ur ett Centraleuropeiskt perspektiv är både Merkel och Löfven två festfixare som skickar ut inbjudan, men som hoppas att de ankommande gästerna stupar redan under den föregående barrundan. Det viktiga är trots allt inte solidariteten i sig. Utan att man ser bra ut utåt och att någon annan fastnar med festräkningen." L.P

Tyskland inför gränskontroller. Nu hänger allt på om Ungern kan stoppa den muslimska invasionen. Blir staketet mot Serbien färdigt i tid? Annars står landet snart som Svartepetter med en miljon migranter som varken kommer fram eller tillbaka.

Eurokraterna i Bryssel är odugliga. Först och främst borde de hjälpa Grekland att hejda anstormningen från Turkiet. EU är en värdelös konstruktion. Kanske Finland hinner stänga gränsen mot Haparanda, men för de flesta av EU-länderna går det rent åt helvete.

Även om framtidsutsikterna är dystra ska man inte tappa humöret. Som Søren Kierkegaard skrev, det gäller att flytta fokus från lidandet till det glada, det lyckliga, det goda.


Bild från Hodja

13 september 2015

Göken


Göken är en av de mer intressanta migranterna i djurriket. Den tillbringar en del av året i soliga Afrika, men bor och häckar i Europa. Gökar lägger sina ägg i andra fåglars bon.  Lärkan eller duvan ser inte ägget som ett hot och matar gökungen när de kläcks. Så småningom knuffar den större aggressive göken ut de andra ungarna eller dödar dem.
Gökens parasitbeteende involverar att härma värdfågeln när det gäller färg på ägg, att vräka de andra kycklingarna eller döda dem, men ändå kan göken aldrig bli en lärka eller duva.
   
Snart blir det inga fler lärkor och duvor men det är okej för gökarna.

Läs hela artikeln här

Ser det här ut som en flyktingkris?

De här “flyktingarna” i Ungern låter inte särskilt tacksamma.  Efter att de kastat maten ropar de i kör  F-you och Allahu Akbar.



Detta är precis vad de traditionella media inte vill att vi ska se när de muslimska invandrarna strömmar in i Europa. Tidningar och TV har bestämt att de alla är söta små barn och tacksamma kvinnor och äldre män.

Det fjärde riket enligt Angela Merkel

Hennes besked var klart: Den som inte accepterar den invandring som nu sker, den personen begår ett brott mot Tysklands grundlag och för sådant finns det bara nolltolerans.

Om man inte accepterar invandring i den skala som nu pågår, gör man sig alltså till en fiende till den tyska grundlagen och begår en förbrytelse.

Smaka lite på den!

Uttalandet som utdefinierar varje politisk motståndare som en brottsling är så uppseendeväckande att man hoppas att det bara skedde i en svensk invandringsliberals våta drömmar.

Skriver norska HRS

12 september 2015

Blodbad i Mecka


 Minst 87 människor dödades och 185 skadades när en stor byggkran föll över Grand Mosque under ett kraftigt åskväder på årsdagen av 9/11 attacken ..
 Kranen ägs av ett tyskt byggföretag som drivs av Bin Ladin familjen …..

“Hämnden är min”…..drar jag mig till minnes att jag läst någonstans.

Dailymail har bilder här

11 september 2015

I am sorry


Nu när Bernie Sanders knappar in på Hillarys popularitetssiffror är det dags att kliva fram och säga:
Jag är ledsen “

Det säger Hillary Rodham Clinton nu, sex år efter att hon använt sin egen personliga server för topphemlig meddelande och 6 månader efter att hon nekat till att ha gjort fel. Den här veckan har hon gett tre olika intervjuer på fyra dagar för att framföra den ynkligaste ursäkt: "Jag tror att jag kunde ha och borde ha gjort ett bättre jobb för att svara på frågor tidigare.”

Hon Tror ? Det ledade kandidaten för Democrats svarar på e-skandalen med undanflykter som ytterligare bidrar till att en skeptisk allmänhet borde ifrågasätta hennes trovärdighet och inte lita på politiker och regering.
En ursäkt fixa det inte och inte heller ger det svar på skandalens viktigast frågor.

Vad jag gjorde var tillåtet och det var öppet och ärligt. Men i efterhand, när jag ser tillbaka på det nu, även om det var tillåtet,  borde jag ha använt två konton.  Ett för personligt och ett för arbetsrelaterade e-postmeddelanden. Det var ett misstag. Jag är ledsen för det. Jag tar fullt ansvar. "

I intervjun med NBC sade hon att hon inte tänkte sig för när hon använde sin egen server för sin officiella e-post när hon var utrikesminister.
Hon tänkte tydligen inte heller när hon betalade en tidigare kampanjanställd att sätta upp “Clinton.com” för både sig själv, State Department och sin sekreterare Huma Abedin. Hon fortsatte dessutom att betala honom med federala pengar för underhåll.

Hon tänkte inte att heller när hon använde en server som var helt utan säkerhetskontroll, att hennes kommunikation var helt tillgänglig för även mindre kvalificerade kinesiska, ryska och rumänska hackare.

Och inte tänkte hon heller när hon gav sin e-postadress till utländska diplomater, till exempel Tony Blair, som kommunicerade med henne i förtroende om känsliga internationella frågor över osäkra system.
Hon instruerade sina advokater och medhjälpare att ta bort  hälften av alla e-postmeddelanden (mer än 30.000) - så att ingen någonsin skulle veta vad som fanns i dem.
Att berätta sanningen som svar på en folkstorm var heller inget att tänka på.

Men vi kan knappast klandra henne. Det var en hel del inte att tänka på.
Det värsta är inte att hon på allvar tror att hon förtjänar att bli president. Det verkligt skrämmande är att det finns folk som tänker rösta på henne.





Arbetets Dag

Under första helgen i september i USA firas Labor Day (arbetets dag)  och detta år hade nästan 94 miljoner människor i arbetsför ålder faktiskt inte något att fira. Det beror på att de inte har arbete och de letar inte efter ett jobb. Den senaste rapporten från Bureau of Labor Statistics visar att arbetskraftsdeltagandet är nu 62,6 procent, det lägsta på 38 år.

"En mor med två barn som kvalificerar för sju av de vanligaste socialbidrags-programmen  får mer intäkter än vad hon skulle tjäna på ett minimilön-jobb i 35 delstater, även efter skatteavdraget och Child Tax Credit (barnavdrag).
 I Connecticut, Hawaii, Massachusetts, New Jersey, New York, Rhode Island, Vermont, och District of Columbia, betalar välfärden mer än en ett 20-dollar/timme jobb. "
Statligt stöd drivs av båda politiska partier. Republicans röstar för höjningar på nästan samma nivå som Democrats. Det betyder röster! Men uppenbarligen är det inte bäst för individen, familjen eller landet."

(klicka på bilden så blir den större och tydligare)

10 september 2015

Fenomenet Trump

Donald Trump kan ta åt sig en hel del av äran för att ha skakat om den primära Republican presidentkampanjen.
Låt oss också berömma honom för att han inte bry sig ett dugg om de förutbestämda politiska reglerna som kandidater förväntas följa.
Etablissemanget - de som styr bakom kulisserna bland politikerna - kör fram Jeb Bush och planerade för ett stort möte i New Hampshire. 128 personer kom, mestadels äldre.

Trump beslutade i sista minuten att konkurrera med Jeb, samma tid och dag, och mer än 2000 kom för att höra honom.  Det fanns inte plats för fler så många bara stod utanför.

Trump driver med etablissemanget och med Bush och menar att Jeb är “en sorgsen man som inte vill bli president”. Jeb är så tråkig att folk somnar.



Det är ingen tillfällighet att alla de officiella kandidaterna är urtråkiga. De styrande vill inte ha spänning och upphetsning - de vill att folkmassan ska vaggas till sömns av vänliga, slätstrukna personer.
Det är anledningen till att de hatar Trump och också är rädda för honom. 
 Det var inte planerat så  här, det var meningen att det skulle vara Jeb och John Kasich , Scott Walker och alla de andra tråkiga personerna som står på en scen och babblar om smilar bara för att hålla alla lugna. Det är därför Trump är så framgångsrik.

Jag tror inte att Trump skulle bli en bra president men han är ett intressant fenomen. Det finns en chans att han skulle kunna bli bra på ett par områden, men när det kommer till fri handel är han lika usel som de andra kandidaterna. Det hävdar regeringsinblandning för kompisar för att stötta storföretag och stoppa konkurrens.
Men när det kommer till utlandspolitik finns det en möjlighet att han är något bättre än de andra. Men inom vilka områden skiljer han sig egentligen från de andra? Vad kan han förändra?

Politiska partier är regeringsinstitutioner och här är en person som skakar om dem alla. De som kritiserar Trump är inte sådana som jag vill ska ha någon som helst kontroll över andra.
Han är extremt smart och snabbtänkt och i början  kallade man honom clown för att han inte ger intränade tråkiga tal.  Han är spontan och bryr sig inte om vad media säger om hans ordval. 
 Han är inte rädd att stå framför sin publik och prata om Irak och säga: “Jag sade när det hände att det skulle bli destabiliserande och idiotiskt och att våra män dör i totalt meningslösa krig."
 Han säger det klart och tydligt och det skadar honom inte i marknadsundersökningarna. Han har nästan dubbelt så höga poäng som den som är tvåa.
 Inte mycket sägs om hans utrikespolitik, men slutsatsen man kan dra av det är att han nog inte är en krigshetsare.
Just nu får Trump mer tid och uppmärksamhet i media än även Obama, om vilken han säger:
“Ingen som aspirerar på presidentposten ska tillåtas att använda en teleprompter”

Det finns de som kritiserar honom och menar att han skulle kunna bli en diktator, men jag kan inte dra mig till minnes att någon framgångsrik affärsman varit en diktator. Det är ju inte bevis för att en affärsman inte kan vara en diktator, men man kan också säga att alla tidigare presidenter har varit diktatoriska, alltifrån Roosevelt och framåt .  Jag tror inte att Trump skulle bli värre än G.W.Bush eller Obama men ska vi vara rädd för honom för han kan bli värre än Jeb Bush?

De som lyssnar till Trump tror att han själv verkligen menar vad han säger och det är inget vi varit bortskämda med. Det betyder inte att han har rätt, men folk tror inte på något av vad de andra politikerna säger, så det är inte underligt att de tycker han är uppfriskande.

Det är något som pågår här i landet som får eliten att klia sig i huvudet.

09 september 2015

På grund av den nyaste massinvandringen...

... har SJ meddelat att de ska agera flyktingsmugglare. Trängsel på tågen från Malmö till Stockholm väntas, det är bara att stiga på, eftersom vi måste bekämpa rasismen och det är rasistiskt att kräva att de stackars flyktingarna kommit ihåg att köpa biljetter. (Fast utan pengar skulle de knappast kunnat ta sig genom nio länder).

Det som händer nu i Sverige och Tyskland än en masspsykos. Först ut var Sverige att ge asyl till alla som påstår sig vara syrier, sen följde Tyskland efter. Invandrare med allt annat än goda avsikter välkomnas på alla sätt och vis. Sanningsministeriet SVT applåderar att en miljon unga män är på väg genom Europa. Från länder där det är vardag att använda våld och ta livet av folk.

En ständigt ökande ström av jihadkrigare kommer från Turkiet genom Grekland, Makedonien, Serbien, Ungern, Österrike, Tyskland, Danmark och slutligen till Sverige. Inte underligt att Sveriges statsminister skyndar sig att söka tröst hos Tysklands regeringschef som också har kapitulerat.

08 september 2015

Krisen i Syrien är inte vårt problem



 av Daniel Greenfield.
Bilden är från Petterssons blog.

Det som händer i Syrien är ett religiöst inbördeskrig som utkämpas över samma ideologier som de som praktiseras av den stora majoriteten av "flyktingarna".  Detta är ett islamiskt krig som kämpas för att avgöra vilken gren av islam som ska vara dominerande. Det är inte ett krig som inleddes förra veckan eller förra året, utan för 1400 år sedan.

Vi kan inte få det att försvinna genom att störta Assad eller stödja honom, genom att ge ut godis eller ta emot "flyktingar".  Denna konflikt finns i islams kulturella DNA.  Det kommer inte att försvinna.
Detta krig är inte vårt fel. Det är deras fel.

Det finns kristna och icke-muslimska minoriteter som är verkliga flyktingar, men de två muslimska sekter vars milis mördar varandra är inte offer, de är förövare. Bara för att Sunnier flyr från en shiitisk milis eller Shiiter flyr från en sunni-milis just nu, gör dem inte till offer.

I samma ögonblick som deras sida vinner och börjar slakta den andra sidan, kommer de förtryckta att bli förtryckare. Sådana förändringar har redan ägt rum otaliga gånger i denna konflikt.
"Flyktingarna" flyr inte från en diktator. De flyr från varandra, samtidigt som de bär med sig de hatiska ideologier som orsakade denna blodsutgjutelse mellan dem.

Vi tar inte emot människor som flyr inbördeskriget. Vi tar emot inbördeskriget och ger det ett bra hem.

Att hålla dörrarna öppna intensifierar krisen. Det är “de blödande hjärtanas sympati” som leder till döda barn, vars föräldrar är villiga att riskera deras liv för sina egna ekonomiska mål. Vänstern skapar krisen och sedan anklagar de alla andra för att vägra att acceptera deras lösning, som skulle göra det ännu värre.
Den "humanitär katastrof", där migranterna använder sina barn som fotogeniska mänskliga sköldar skulle försvinna om dörrarna stängdes för alla utom verkliga flyktingar, som inte är en del av detta krig.

Läs hela Greenfields artikel här

En "flykting" framför en tydlig hälsning till de europeiska TV-tittarna: Ni ska dö.

Ett skrämmande klipp förekom idag i ungersk TV, där en av "flyktingarna" som med våld har forcerat landets gränser framför en tydlig hälsning till de europeiska TV-tittarna: Drar fingret över halsen samtidigt som han stirrar med galen blick in i TV-kameran. Avpixlat

      

 I fredags satte ungerska myndigheter in 65 bussar för att frakta migranterna mot den österrikiska gränsen. Men bara efter några timmar började centralstationen i Budapest fyllas upp med nya. HRS

07 september 2015

Se Europa dö


All uppmärksamhet riktas nu mot Syrien och de horder av människor som på olika sätt tar sig till Europa, men vore det inte enklare och mer naturligt för dem att fly till ett rikt muslimskt land i stället?
Mellanösterns Gulfstater är fantastiskt rika - Qatar är den rikaste nationen på jorden per capita - och relativt stabil, men ändå söker resenärerna sin lycka i Tyskland och Frankrike.
Jordanien och Libanon har satt upp tältläger men trots att saudierna hävdar att de har tagit emot 500,000 från Syrien lockar Riyadh inte alls jämfört med Budapest.
Om den siffran är riktig är den ändå jämförelsevis låg i ett land som har 31 miljoner invånare. Libanon har accepterat 1.3 miljoner - mer än 25 % av sin befolkning.

Anledningen är bl.a enligt Bloomberg View:

Om Gulfstaterna släpper in fler utlänningar innebär det att de måste dela med sig av de  krympande oljerikedomarna, men det ökar också risken för politiska, etniska och sekteristiska spänningar.
De fina nyanserna mellan politik och tro, som ofta är osynlig för västerlänningar, är viktiga i Mellanöstern. De orsakar krig som är lika förödande som svåra att förstå för utomstående.

I Gulfstaterna är man orolig för att en tillströmning av sunniter med potentiella band till terroristgrupper skulle komma att störa den känsliga fred som finns på den arabiska halvön. Detta är en giltig oro som inte bör avfärdas alltför lättvindigt.  Den saudiska regimen måste jonglera sin politik runt en befolkning som är djupt påverkad av fundamentalistiska Wahhabist Islam.  Det är förståeligt att de tvekar att störa denna balans genom att föra in miljontals utlänningar i smeten.

Men att fylla Europa med miljontals människor som inte delar den kristna tron och kulturen verkar inte vara något som oroar den kontinentens ledare.

Sunday Express:
En agent som arbetar för Islamic State har avslöjat att terrorgruppen framgångsrikt har smugglat tusentals hemliga jihadister till Europa.
Den syriska agenten hävdar att mer än 4.000 hemliga ISIS beväpnade män hade smugglats in i västvärlden - gömda bland “oskyldiga” (?) flyktingar.
 Oskyldiga nu kanske, men även om de inte är terrorister när de anländer är många kandidater för radikalisering.

06 september 2015

Det är en invasion


Sluta kalla dem flyktingar, invandrare eller asylsökande. Detta är en invasionsstyrka.
Det är 80% + män i militär ålder.  De flyr inte från förtryck, de för med sig förtryck. De flyr inte från våld, de tillför våld. De kommer till de socialistiska välfärdsstaterna och söker välfärd. De vill ha fri bostad. Fria bilar. Gratis kläder. Gratis pengar. Gratis mat. De vill ha allt som det tagit tusentals år för våra förfäder att skapa. De vill att vi viker undan. Och tack vare generationer av  hjärntvätt och vänsterpropaganda, möter de så gott som inget motstånd i Europa.

Västvärldens regeringar kan inte vara så dumma att det tror att man kan importera hundratusentals människor utan att det skapar massiva sociala, politiska och ekonomiska problem? Människor från tredje världen som inte tycks ha några medborgerliga skyldigheter mot sina egna hemländer och säkerligen inte har någon känsla av medborgerlig skyldighet till det land som de kräver inträde till. Tänk på det: Kräver inträde till!

Hur kan vetskapen om handgranatattacker  i Malmö - något som aldrig tidigare skådats i svenska historia - undgå våra ledare?
Känner de inte till att 751 "känsliga stadsområden" i Frankrike är fyllda med muslimer och afrikaner som sjuder av förbittring mot det franska folket?
Det finns oändliga exempel och frågor.

Är det ondska som gör att våra ledare vägrar att vidta lämpliga defensiva åtgärder?


05 september 2015

Dramatiska dagar väntar. Är svenska myndigheter beredda?

800.000 migranter är på väg till Tyskland genom Europa, och lika många till Sverige. Utrikesminister Wallström på EU-möte ser sammanbiten ut, detta överstiger hennes kompetensnivå. Vår tomte till statsminister är också paralyserad.

"Jag skulle välkomna en statsminister från Sverigedemokraterna med ett starkt mandat att äntligen göra något verkligt åt den skenande massinvandring som destabiliserar landet. Tyvärr är jag rädd att även om detta sker, skulle det vara som att bli utsedd till kapten på Titanic fem minuter efter att den träffar på isberget", skriver Fjordman.

Mardrömmen för européerna har bara precis börjat, med ständig påfyllning från Turkiet till de grekiska öarna. Borgmästaren på ön Lesbos säger att han behöver en hel flotta för att frakta migranterna till Aten. Deras resväg känner vi till, och deras destination: Sverige eller som det riskerar att heta i framtiden, Swedistan.

Video som visar hur snälla ungrare kommer med vatten och mat till "flyktingar i nöd". Dessa är tydligen välförsedda med pengar eftersom de så demonstrativt avvisar gåvorna.

 

Kanske samma gäng från Islamiska Staten som i förra veckan när de befann sig i Makedonien, vägrade att ta emot hjälp från Röda Korset eftersom det symboliserar kristendom. Kristna avskys nästan lika mycket som judar i den muslimska världen. Nödsändningen ansågs därför inte vara halal. De migranter som inte var lika fanatiska tvingades mot sin vilja resa vidare på tom mage.

Sedan i våras har 165.000 lycksökare kommit till Ungern. Och då är bara den tredjedel som registrerat sig som asylsökare räknade. De övriga vill vänta med att söka asyl tills de kommit till Sverige.

Ungern är översvämmat av människor som gör precis vad de vill. Polisen kan inget göra mot dessa människomassor som till och med promenerar i tusental på motorvägarna och skapar enorma bilköer. Fälten plundras på frukt och grönsaker, det är ju skördetid. Okända sjukdomar sprids, det finns gott om myggor som sprider malaria vidare. Invasionen av Europa är organiserad med hjälp av mobiltelefoner, nu går det undan. 10.000 väntas passera från Serbien till Ungern i natt.



Uppdatering. När migranterna kom fram till Danmark, gjorde de som i Ungern: började gå på motorvägen, eftersom de inte ville låta polisen registrera dem som asylsökare. Danmark har halverat socialbidragen till asylsökare, så Sverige är slutmålet.



Lördagsgodis

Hillarys nya frisyr.

Massförstörelsevapen


Européerna borde kräva Uncle Sams huvud på ett silverfat, och sina egna ledares på spetsiga käppar.

Tack vare 25 års idiotisk amerikansk utrikespolitik och obarmhärtiga militära aggressioner, har den stadiga ström av illegal invandring till Europa från Afrika och Mellanöstern blivit en kris av flyktingar.
 USA har inte bara dödat och lemlästat minst en miljon människor och fördrivit ännu fler miljoner, men också förstört egendom - vatten, sanitet och transportsystem - som stödjer nätverket av handel  och är avgörande för överlevnaden och utvecklingen av mänskliga samhällen.
  USA har förstört stora delar av Mellanöstern med förödande och giftiga spillror av krig. Sjukdom och smitta lurar i skuggorna, medan våldsförövarna marscherar i middagssolen.

Den värsta konsekvensen av USA:s försök att omforma Mellanöstern kan visa sig vara att det har öppnat portarna till en massinvandring vars like Europa inte har sett på hundratals år. Om så är fallet, kommer det kristna Europa att kvävas.
Har CIAs spel och uppvigling avsiktligt framkallat folkomflyttning i massor för att bättre betjäna globala syften och därmed blivit det allra senaste vapnet i de amerikanska neokonservativas  "arsenal"?

Det är svårt att tro att Hillary Clinton - när hon var USAs utrikesminister - inte förstod konsekvenserna av  en attack mot Libyen när hon och hennes utrikespolitiska kompisar kokade ihop USA:s utrikespolitik.  Muammar Gaddafi själv varnade högljutt både Italien och Frankrike - som så obetänksamt gick med i den USA-anstiftade libyska striden -  för strömmen av flyktingar som skulle komma, om man störtade  hans regering som var grindvakter.

Men varför skulle en flod av flyktingar till Europa intressera USAs makthavande?

Möjligen därför att USAs många försök att provocera Ryssland för att få dem att attackera ukrainska väpnade styrkor och därmed skrämma upp de allierade NATO-länderna, så att de ökade finansieringen, visade sig vara ett löjligt misslyckande. Att översvämma Europa med mängder av flyktingar kan kanske övertyga européerna om att det finns en bra anledning att expandera NATO omedelbart?

Samma amerikanska politiker arbetar aktivt för att dränka USA med miljontals invandrare från Mexiko och Centralamerika, en annan imperie-lekplats på bräcklig grund genom Barack Obamas Executive Order. Angelägna om en ungdomlig, foglig, beroende och billig population av arbetar-bin, är den amerikanska federala regeringen nu engagerad i att suga ut de sista slantarna från den amerikanska medelklassen för att placera och stödja många miljoner invandrare, vars barn kommer att bli de framtida skattebetalarna och väljarna som den groteskt feta federala regeringen behöver för sin egen framtida överlevnad.

Äntligen har man lokaliserat dessa massförstörelsevapen, som man sökt så länge. Vi kan se dem tydligt nu: "De är Afrikas och Mellanösterns desperata och fördrivna invandrare, och Centralamerikas unga och ovetande illegala, som skapats av "den fria världen" och de är nu på resande fot."

Översättning av Anne Wlliamsons artikel.

04 september 2015


Om det här är sant är det nog det sista strået.

Radar Online säger att Hillarys e-mail var “hackad” och en person som påstår sig vara en datorspecialist påstår att 32.000 e-postmeddelanden från Hillary Clintons privata e-postkonto finns till försäljning. Priset är $ 500.000!

    Man lovar att ge hennes e-post till högstbjudande och som bevis för att breven är legitima meddelanden radar man upp ämnesrubriker.

Ingen e-post är säker. Ingen information på nätet är säker och om detta är sant är det slutet på Hillarys karriär.
Om en "hackare" har breven är det helt säkert att  FBI också har dem.

Europa är i stor fara - gränskontroller behövs



Orban beskriver tillströmningen av flyktingar som ett tyskt problem. "Migranterna vill ju inte stanna i Ungern, alla vill åka till Tyskland. Men det moraliskt och mänskligt riktiga är att säga till dem: Kom inte hit! Varför måste ni komma från Turkiet till Europa? Turkiet är ett säkert land. Det är bättre för din familj, för barnen, att stanna kvar."

Om man ser på flyktingströmmarna verkar de ha gripits av en masspsykos. Välklädda med dyra mobiltelefoner stiger de i land i Grekland, men sen börjar strapatserna. Bortsett från att de kanske kan ta ut pengar från någon enstaka bankomat de hittar på vägen, så är de hänvisade till att stjäla majskolvar och meloner från fälten som de passerar, för att slutligen komma fram till järnvägsstationen i Budapest, som är stängd!

Europa exploderade år 2015 med en ny rutt in i Europa från Turkiet till Grekland, Makedonien, Serbien och slutligen till Ungern där hundratusentals migranter har fastnat, trots att Angela Merkel bedyrar att hon gärna tar emot dem. I själva verket har Tyskland beordrat att inga tåg längre får passera från Budapest till Wien. Så nu sitter det fattiga Ungern med ett jättelikt flyktingproblem och Viktor Orban får i västliga media oförskyllt rollen som syndabock.

Som när de hånfullt kallar honom Orban cowboy: "Ungerns premiärminister Viktor Orbán höll en rad spända möten med EU-politiker i Bryssel idag, eftersom Europeiska kommissionen utarbetat en plan för att övertala honom och andra motsträviga länder att ta emot 120.000 fler flyktingar." Räcker det inte med dem som redan kommit? Ungerns huvudstad har ju plötsligt blivit översvämmad av dem. Är man en "redneck" om man vill bevara vår kristna västerländska civilisation?




Samtiden skriver:

"Nu är det Ungern som utpekas som skurken i dramat. Det nästan 18 mil långa stängslet mot Serbien betecknas av Frankrikes utrikesminister Laurent Fabius som 'skandalöst' och Ungern brännmärker han som ett land som 'saknar respekt för europeiska värderingar'.

Från Australien kommer dock något andra tongångar. Landets utrikesminister Julie Bishop anser visserligen att migrantkrisen är Europas fel – men inte genom en avvisande inställning och ovilja att ta emot migranterna, utan för att inte med rötterna dra upp det som är krisens verkliga orsak och anledning till massflykterna: Islamiska staten.
Om fler europeiska länder går ihop med den USA-ledda koalitionen och bombar terrororganisationen kan massmigrationen stoppas, är hennes budskap.

Inför det blixtinkallade extra EU-toppmötet i våras uppmanade premiärminister Tony Abbot unionens ledare att dra lärdom av Australiens politik som går ut på att båtarna med migranter stoppas ute till havs och tvingas vända om. Sedan landet började tillämpa den metoden har inga drunkningstragedier rapporterats och människosmugglarna har gått miste om intäkter. Men Abbots recept var ingenting för EU, lät kommissionen förstå."

Den USA-ledda koalitionen? Har den inte ställt till med tillräckligt elände genom det monstruösa mordet på Gaddafi i Libyen och kriget mot Assad i Syrien, som skrämt miljoner människor på flykt. Kan man lita på att den där koalitionen verkligen vill krossa den Islamiska Staten? Nej, det är bäst att tvivla på USA:s avsikter så länge muslimen och kommunisten Obama är president. Men Australien har rätt i sin betygsättning av vad som pågår på den här sidan av jordklotet. Noll. Ren galenskap.

Som Orban sa i Bryssel idag: "Europa är i klorna på galenskapen". Vilken statsman! Vi skulle behöva fler som honom i den här världen. Men det märks att han är sliten. Att ständigt behöva argumentera mot EU:s politiskt korrekta floskler tär på krafterna. Sveriges förre statsminister Reinfeldt befinner sig i en lättare situation. Han är en floskelmaskin men blev sliten ändå, lögner tär på krafterna.

Uppdatering: Angela Merkel har gett klartecken. Just nu är 40 bussar med migranter på väg till Österrike från den till ett flyktingläger förvandlade järnvägsstationen i Budapest.

03 september 2015

Chris Christie ljuger

Och inte nog med det, han är en riktig otrevlig typ också

Lögner är en sak som de amerikanska allmänheten har svårt att förlåta och först ville Hillarys anhängare inte tro att hon ljög och många försöker fortfarande ignorerar skandalen. Men så småningom kommer väljarna att hålla henne ansvarig och samma standard bör tillämpas för andra kandidater.
Den här video är ett annat aktuellt exempel på hur en karriär-politiker ljuger. Vad som gör detta fall så speciellt är att det finns videobevis. Under ett av hans möten  i New Hampshire spelades det in när Chris Christie säger att människan bidrar till klimatförändringen genom att andas.

När han vid ett senare möte konfronteras med vad han sagt ljuger han och vill inte stå till svars för att han sagt något så löjligt.  Men det var vad han sade och videon är bevis för det. Inte nog med att han ljög, men han mobbar också tonårsflickan som konfronterar honom.  Att ljuga är illa nog i och för sig, men att ogenerat ljuga och vara oförskämd mot en ung flicka för att försvara sig själv, är ännu mer avskyvärt. Ingen som vill bli president ska behandla personer med en sådan brist på grundläggande mänsklig anständighet.



Flickan som frågade Chris Christie vädjar och säger "jag bryr mig verkligen om detta ämne" och han avfärdar henne helt. Christie anklagar henne också för att felcitera honom och fastslår:  "Jag har aldrig sagt att människor bidrar till klimatförändringarna genom att andas".
Flickan upprepar att han sade det den 4 augusti, och den inklippta videon är bevis. Christie upprepade att han aldrig sagt det och attackerade flickan igen och säger hon måste rensa öronen.

 Detta handlar inte om klimatförändringar, utan huruvida politiker ska kunna ljuga för folket och komma undan med det.