31 januari 2016

Asyl till alla(h)

  Kvinnor och Stockholmssyndromet

     

Att göra sig osynlig och obemärkt duger inte som försiktighetsåtgärd. Kvinnohatarna kommer i lika hög grad som judehatarna alltid hitta en förevändning. Frågan är varför så många bildade kvinnor har så svårt att begripa detta sammanhang, och varför de anser att överfallsmän behöver terapi. Är det ett uttryck för en undertryckt modersinstinkt? Eller en underkastelse för säkerhets skull? Alltså en slavinne-mentalitet, ett specialfall av Stockholmssyndromet? Henryk M. Broder

      

30 januari 2016

Trygghet i spillror

I boken "Världen av i går" beskriver Stefan Zweig tiden före första världskriget som trygghetens guldålder. Men guldåldern kom tillbaka, de senaste sjuttio åren har varit en glädjefylld period. Nu är det återigen slut på det roliga.

"Vi européer ser sönderfallet dygnet runt överallt, vi ser välfärden, tryggheten, ordningen, solidariteten och tilliten trasas sönder, vi ser politiker, media och polismyndighet förfalla till simpla maktkåta skitmaffiosos, vi ser lidandet, barn, kvinnor och äldre som tvingas betala priset, vi ser ojämlikheten, förtrycket och anarkin och hela samhället rinna ut i avloppet." Carina-Fina

Invasionen av muslimska migranter kom som en överraskning för den babblande klassen som lockat dem till Europa. Politiker och journalister har en tendens att inte se världen som den verkligen är, utan bara hur den borde vara. Politiskt korrekta principer är viktigare för dem än att beskydda medborgarna mot brottslingar och terrorister.


 

En liberal man tar med en blond kvinna på en date. Medan hon trakasseras och kidnappas av tre migranter sitter han passiv. Även efter att fått kaffe i ansiktet, blivit slagen och frivilligt lämnat över sin mobiltelefon anser han sig fortfarande moraliskt överlägsen på grund av sin "tolerans".

Vart tog den europeiske mannen vägen?

Lördagsgodis

29 januari 2016

Är Robotar ett hot mot mänskligheten?

Många ser “robotisering’ som ett stort hot mot mänsklig arbetskraft.  Deras mardröm är: “En dag,  kommer vi att uppleva den största arbetslöshetskrisen i mänsklighetens historia och jag kommer att vara en av de “ersatta”!”

En fabrik som tidigare haft tusentals anställa kommer ganska snart att sysselsätta bara ett hundratal, om ens det.
Den stora frågan är: Vad kommer de ”ersatta” människorna att göra?
 Bortsett från de ständigt krympande grupperna av uppfinnare och möjligen företagsägare, kommer det inte att finnas något "logiskt behov" för resten av de arbetslösa, tror man.

Det är lätt att se den växande robotiseringen på arbetsmarknaden som någonting som aldrig hänt tidigare, men det har det faktiskt.
 De friställda kommer att söka arbete på annat håll och förmodligen hitta det, antingen i befintliga industrier eller sådana som ännu inte existerar.

I Amerika år 1800, fanns 75 % av alla jobb inom jordbruket. Allt sedan dess har vi sett en omfattande robotisering på det området och nu är det färre än 1.5% som är jordbruksarbetare.
När jag växte upp var det nästan ingen i vår by som hade traktor - hästar användes för slåttern och för att plöja åkrarna och dra fram timmer ur skogen på vintern. (och köra oss till julottan)

Nästan allt jordbruksarbete utförs i dag av en sorts robotar.
Traktorer och skördetröskor, mjölkmaskiner, konstgödsel,  järnväg, flyg, containerfartyg,
kylvagnar och kraftigare transportlådor kallas inte ”robotar", men ur ekonomisk synpunkt kan deras funktioner jämföras med 3D-skrivare, datoriserade "paketerare" och drönare som levererar varorna.

Jag gjorde en beställning från Amazon i dag och här gör de i ordning min order.



Hur kan man vinna en debatt utan att delta?

      

Genom att skippa Fox News debatten i Iowa lyckades Donald Trump göra det till en större händele än själva debatten.
Han lyckades pressa gratis kampanjreklam från nyhetsmedia så till den grad att det blev pinsamt. Jag tror att media vet det, men tittarsiffror är livsnerven för alla TV kanaler och de har inte råd att ignorera honom.

Trumps skugga fanns på plats i debatten från början. Meghan Kelly drog igång kvällen med att be  Cruz "ta itu med elefanten som inte fanns i rummet, genom att fråga vilket meddelande Trump skickade till Iowas väljare genom sin frånvaro".
Alla nyhetskanaler denna morgon ägnade mer tid åt att spekulera över om det var småaktigt eller tufft av Trump att hålla sitt eget välgörenhetsrally för veteraner i Des Moines i stället för att delta i debatten.

De som var med i den sjunde uppvisningen - den sista innan Iowas förberedande valmöte på måndag - grälade i vanlig ordning om invandring, terrorism och statlig övervakning.

Men hur som helst, Trump bekräftade sitt rykte som en person som är villig att inte fjäska för det etablerade  politiska media-komplexet och hans ledande status i Iowa och resten av landet kommer inte att påverkas negativt.

28 januari 2016

Vad kommer Obamanomics att kosta våra barnbarn?


Det är svårt att sätta ett pris på hur mycket Obama kommer att kosta framtiden.  Många människor har förlorat mycket genom att bli arbetslösa, gått i konkurs, mist sina hus…. medan de rika faktiskt har blivit rikare och de fattiga fattigare, men mer bidrag har betalats ut till dem.

Det är omöjligt att sätta ett pris på alla möjligheter som förlorats genom höga skatter och mängder av restriktioner och reglering. Men bara genom att titta på hur mycket Obama har ökat statsskulden, kan vi få ett litet begrepp om vad han kommer att kosta framtiden.

Den federala regeringens skuld ökade med $ 8,314,529,850,339.07 under Barack Obamas första sju år, enligt officiella uppgifter som publiceras av U.S. Treasury.
Det motsvarar $ 70,612.91 i lån för varje 117,480,000 hushåll i USA i september. (enl. Census Bureau )





Bild från FB

27 januari 2016

Sverige gör sig känt i världen

    

Hela idén bakom vindkraftverk är att stoppa den globala uppvärmningen genom att minska mängden CO2 som går tillbaka till atmosfären från förbränning av fossila bränslen.

     I bilden ovan, nyligen tagen i Sverige, har det kalla vädret orsakat isbildning på bladen på ett vindkraftverk, vilket gjort att det stannat fullständigt.

     För att fixa "problemet" använder man en helikopter (fossilt flygbränsle) för att spraya varmt vatten (som värms  på denna iskalla plats med hjälp av en lastbil utrustad med en 260 kW dieselgenerator) på bladen för att av-isa dem.

   Flygbränslet, diesel för lastbilen, och oljan för att värma vattnet, skulle kunna producera mer el  (i rätt tid för att möta efterfrågan), än det isfria vindkraftverket någonsin skulle kunna producera. (Innan det fryser igen).
Den bifogade bilden är en metafor för hela den galna debatten om klimatförändringarna.

I årtionden framöver kommer detta foto ensamt att sammanfatta en era av dumhet, när rationellt tänkande, logik och sunt förnuft övergavs och enorma rikedomar och resurser i onödan offras.

från Whats Up With That

Vem behöver Megan Kelly?

Under den första kandidatdebatten som arrangerades av Fox News framgick det med stor tydlighet att Donald Trump och fox-reportern Megan Kelly inte gillar varandra. Nu säger The Donald att han förmodligen kommer att skippa debatten som Fox ska hålla på torsdag. I stället planerar han en välgörenhetstillställning för att samla in pengar till krigsveteraner.

"Jag sa till  FOX att de ska ge pengar till sårade krigare. Jag är ingen beundrare av Megyn Kelly. Jag tycker att hon är en tredje klassens reporter, ärligt talat, hon är inte bra på det hon gör. De kunde hitta någon mycket bättre än Megyn Kelly. Jag kommer att fatta ett beslut men förmodligen kommer jag inte att bry mig om debatten. De placerade mig som nummer ett. Inte bara nummer ett, utan ett överlägset nummer ett."



Reuters senaste omröstning
Trump 40%, Cruz 15.2% Rubio 9.2%

Ted Cruz försöker åka snålskjuts på Trumps kontroverser, genom att utmana Mr Trump till en “man mot man“ debatt, och påstå att om den republican ledande kandidaten är rädd för att möta Fox News:s Megyn Kelly, kan de två kandidater debattera utan moderator.

Kommer ni ihåg Joe Arpaio, den hårdföra anti-invandrings sheriffen från Maricopa County, Arizona? Han har blandat sig i leken och rekommenderade Donald Trump i Iowa i tisdags och stödjer hans kandidatur:
"Donald Trump är en ledare. Han är redo och tuff nog att skydda amerikanska jobb och familjer. Jag har kämpat på frontlinjerna för att förhindra illegal invandring och jag vet att Donald Trump kommer att stå tillsammans med mig och otaliga amerikaner för att säkra vår gräns. Jag är stolt över att stödja honom som den bästa kandidaten för att bli United States president. "

Så nu står både Joe Arpaio och Sarah Palin på Trumps sida!

Det verkliga meddelandet här är inte Trumps schism med Megan Kelly utan att han visar att han inte låter sig styras av media och ledas runt med en ring i näsan.

Slaget om Europa

    

Det som händer i dessa dagar är inget mindre än slaget om Europa. Orden påminner om Battle of Britain. Är inte det lite överdrivet? Nej. Det som händer är precis lika ödesdigert.

Den gången berodde Storbritanniens öde på några få hundra RAF-piloter.

Den här gången beror på Europas öde av hur många som bryr sig, hur många invånare som känner hjärtat bulta för Europa och hur många nykomlingar som har sinne och förnuft för att förstå att om de inte är solidariska med denna kontinent, kommer de att ångra sig.

Medborgarna är helt beroende av information som korrigerar mediernas ensidighet. Därför är alternativa medier livsviktiga. När Angela Merkel vill att nätgiganter som Google och Facebook ska driva aktiv censur av åsikter som myndigheterna och den politiska klassen ogillar, blockerar de den demokratiska processen i en kritisk tid.

2016 kommer att bli ett ödesdigert år.

Document.no

26 januari 2016

Skyll på Vikingarna


Efter de våldsamma händelserna i Ferguson och Baltimore i somras har det vuxit fram en ny falsk rörelse runt om i landet,  på högskolor och framför allt bland kollektivister.   Ett påhitt om en tilltagande amerikansk institutionell rasism, med det nya modeordet ”White Privilege”.

 Om man är vit är man automatiskt ond och man måste erkänna det.
Även om det kanske inte är möjligt att ändra sina ränder,  kan vita människor åtminstone försöka gottgöra genom lämpligt självförakt.  Beslutet att tycka illa om sin egen existens är ett viktigt första steg till räddning och Portland Community College är här för att hjälpa.
De observerar “Whiteness History Month," som de beskriver som ett "utbildningsprojekt" för att undersöka hur “begreppet vithet" skapar ras-ojämlikhet. Deras hemsida beskriver "ett tvärvetenskapligt, omfattande utbildningsprojekt om ras och rasism genom ett utforskande av begreppet att vara vit,  dess ursprung och arv."

Sanningen är att det så kallade “Vita Privilegiet” inte är annat än ett illa dolt försök att förklara misslyckanden i många svarta samhällen, i stället för att ta på sig ansvaret själv.
Enligt Barack Hussein Obama är det inte längre på modet i Amerika att ta ansvar för sina egna tillkortakommanden. Det måste alltid finnas någon annan att skylla på och obamunisterna har hittat på “White Privilege”som ny slogan.

Vita socialistpolitiker använder sig av det för att visa att de fortfarande känner skuld över slaveriet. Och många svarta politiker som fortsätter att bli omvalda i övervägande svarta kongressdistrikt, har inte gjort något som verkligen gynnar deras egna samhällen. De är karriärpolitiker som suttit i regeringsställning i årtionden men inte åstadkommit någonting positivt.  Vems fel är det? Privilegierade vita människor tydligen. Det är lättare att använda det som en ursäkt i de hårt prövade ghettona. (Se Chicago, Baltimore)

Idén om “White Privilege” har varit ett viktigt ämne för vänstermedia. Frasen “var medveten om dina privilegier” används ofta av vänsteraktivister som ett sätt att tysta en person som gör ett politisk påpekande. De ska komma ihåg att de talar från en privilegierad position, eftersom de är vita, män, heterosexuella, eller rika.

Hela den här rörelsen är idiotisk kultur-marxism. Det innebär att man ska fördöma alla medlemmar av den europeiska rasen och alla de egenskaper som gjort det möjligt för dem att bygga den mest framgångsrika civilisationen i mänsklighetens historia.
Vita människor har producerat fantastisk konst och vetenskap och de mest komplexa och välorganiserade samhällen. Om vi har “White Privilege”,  oavsett vad det exakt kan vara, beror det på att vita varit jordens mest framgångsrika ras. Ingen annan har kommit nära.  Lev med det!
Vi har skickat folk till månen och uppfunnit den teknik som behövs för att göra det. Vi har skapat symfoniorkestrar, den högsta formen av musikaliskt uttryck. Vi uppfann flygplanet, datorn, internet och strumpbyxor. Med andra ord, den moderna världen.

25 januari 2016

Detta är slutet för riktiga, idrottande kvinnor


I nästan alla sportgrenar tävlar män och kvinnor separat. Även de olympiska spelen har följt denna regel och delat upp de flesta sporter i manligt och kvinnligt.
Det finns en anledning till det. Män och kvinnor är olika! Våra egenskaper är olika. Våra kroppar är olika. Även våra hjärnor är olika.

 Kvinnliga olympiska tävlingar offras nu officiellt på den politiska korrekthetens altare.

Det är goda nyheter för äventyrliga, manliga, olympiska, förhoppningsfulla.  Om de förklarar att de är kvinnor och minskar sin testosteronmängd till under 10 nmol / L under minst 12 månader innan tävlingarna kan de ställa upp som kvinnor.

Och vad bättre är, enligt trans-riktlinjer som godkänts av Internationella olympiska kommittén, behöver de inte göra sig av med sina könsorgan.
Av riktlinjerna framgår: "Att kräva kirurgiska anatomiska förändringar som en förutsättning för deltagande är inte nödvändigt för att bevara en sund konkurrens och kan stå i strid med lagstiftning och föreställningar om mänskliga rättigheter."

Det kan tydligen vara ett brott mot de mänskliga rättigheterna att be en kille att genomgå en könsbytes-operation. Om han säger att han är en kvinna, behöver han bara sänka sin testosteronnivå  under ett år och voilà, Han är kvinna!

"Multikulturen är här, ni har ju själva röstat för den!"



Gediget villa-område utanför Nacka. En bil med högtalare som spelar arab-musik. Polisen kommer. Bilen beslagtas... Svenska, men engelsk textning. Från en kommentar av signaturen SD.


 
 Anpassa minareterna så de passar in i landskapet!

Chockdoktrin och systemkollaps

Systemkollapsen är här:

"Lärarna är rädda, blir hotade, fysiskt angripna och är oroliga för att elever skall slå ihjäl varandra. Tillmälen som hora, fuck you, motherfucker, bitch etc tillhör förstås vardagen. Givetvis är det många av dessa elever som inte får tillräcklig kunskap och aldrig kommer att få ett fungerande vuxenliv med egen försörjning genom arbete.

Ett annat område där vi ser systemkollapsen växa är äldreomsorgen. Kommunerna har avvecklat en fjärdedel av platserna i äldreboenden. Effekten är att inte ens multisjuka ytterst gamla människor har någon självklar rätt till ett tryggt boende i livets sista skröpliga period. Så illa har det inte varit sedan vi överhuvudtaget fick en välfärdsstat."

Chockdoktrinen är snabbt på väg att bli verklighet i Sverige: "När kostnaderna för bidragssystemen skenar kommer politikerna såväl tvingas begränsa dessa kraftigt som släppa låglönejobben fria."

Migrationen knäcker Sverige: "Takten på nyanlända vuxna är betydligt högre än lediga jobb som skapas. Migranterna är helt enkelt fullständigt inkompatibla med den svenska arbetsmarknaden och ekonomin. Vi ser alltså en tågkrasch i slow motion mitt framför våra ögon."
 

De män som invaderar vårt land behandlar uppenbart kvinnor som packdjur. Snart blir det lika synd om vårt lands befolkning, som det är om den barfota kvinnan på bilden.

24 januari 2016

Dags att slå näven i bordet


Det är inte bara svenska kvinnor som kommer att möta en "kulturell utmaning" under de kommande åren, vilket kommer att göra deras liv mer skrämmande och osäkert. Kvinnor och barn som har invandrat till Sverige och bor i hem för "asylsökande" lever också  riskfyllda och osäkra liv.  Även om den svenska polisen inte rapporterar om säkerhetssituationen för de "asylsökande", har det förekommit rapporter i media om våldtäktsförsök i dessa boenden.

Faktum är att om du kommer till Europa och sedan vandrar genom säkra länder hela vägen till Sverige, då är du inte en riktigt flykting. En flykting söker skydd i det första säkra land han kommer till.  Tusentals frustrerade unga män, med en medeltida inställning till kvinnor, i ett land där kvinnor har en liberal livsstil, skapar förutsättningar för en kulturell konfrontation. Vi har redan sett några av konsekvenserna av en sådan kulturell konfrontation i de sexuella övergrepp som förekommit i olika städer i Europa.

Sverige och Europa kommer att lära sig att även om demokrati, frihet, jämställdhet mellan kvinnor och män och mänskliga rättigheter är saker som respekteras i Europa, finns det kulturella riktningar där dessa saker inte respekteras. Sverige och Europa kommer inom en snar framtid att lära sig varför kvinnor inte går ut ensamma på gatorna i Kabul.

De svårigheter som Europa kommer att stå inför är en följd av okunnighet och arrogans, förklädd till ideologi. Det har funnits ett etablissemang som haft en illusion om att personer som tillhör en expansionistisk civilisation som islam, kommer till Europa och sedan när de är här, kommer de att omfamna europeiska värderingar. De har trott att unga män som vuxit upp med en medeltida syn på kvinnor plötsligt börjar respektera kvinnor. Detta etablissemangs syn kolliderar nu med verkligheten och man befinner sig i en ideologisk kris.

Den mångkulturella ideologi som påverkat icke-europeiska kulturer i europeiska nationer är under rådande omständigheter ett hot mot Europa och de europeiska nationernas identitet och friheter.

 På grund av den massiva invandring som har ägt rum,  är Europa och Sverige tvungna att anamma en ideologi där samhället måste stå upp och stödja den nationella kulturen och låta denna kultur fortsätta att styra samhällsutvecklingen, samtidigt som de måste ha en fungerande politik för assimilering utan floskler och politiska slagord.

De sexuella övergrepp, som görs av "asylsökande" i europeiska städer är en del av en större kris som just nu handlar om hur kvinnor ska klä sig, och hur och var kvinnor ska vara,  men på lång sikt kommer det att handla om frågor som berör hela det europeiska samhället. Om europeiska nationer inte på ett bestämt sätt konfronterar denna islamiska "kulturella utmaning",  kommer de att få betala ett mycket högre och smärtsammare pris än vad de har gjort hittills.

http://www.frontpagemag.com/

23 januari 2016

Positiv särbehandling


Det är visst dags för Oscars-utdelning igen. Ni vet den där tillställningen där kändisar gratulerar varandra därför att de är kända för oväsentliga saker. En kvinna vid namn Jada Pikett Smith tycker att evenemanget ska bojkottas nu eftersom inte tillräckligt många svarta skådespelare har nominerats.

I åratal har Vänstern, som dominerar hela Hollywood och underhållningsindustrin, ständigt försökt hitta spår av rasism i alla sammanhang och situationer - så till den grad att de skapar rasism där ingen finns. Målet är att få folk att känna skuld snarare än att tänka, och de vet att det fungerar.

Efter nästan åtta år av den första svarta presidenten och det nästan totala införandet av hans vänsterpolitik, är “ras-disharmoni” värre än någonsin.
Det kommer alltid att finnas rasism - det är naturligt att föredra och känna mer samhörighet med de människor man själv liknar  - och det fungerar åt båda hållen, men vad hände med uppfattningen att vi bör fokusera på det som förenar oss, snarare än det som skiljer oss? Det är något som Vänstern undviker - de härskar genom att söndra.

Det som händer nu i Hollywood är detsamma som har hänt i Chicago, Baltimore, och många andra platser där Democrat-ideologin florerar - som man bäddar får man ligga.

Vänstern har i flera år främjat kompensation baserad på identitet snarare än prestation, ett system som i den verkliga världen betraktas som "positiv särbehandling" och kvotering. Hollywood-kändisarna har inte kommit med invändningar när den ideologin applicerats på resten av världen, men det monster de hjälpt till att skapa har nu vänt sin uppmärksamhet mot dem.

Ha, Ha!

Kacka inte i duschen!

Det har allt gått väldigt långt utför när man måste sätta upp sådana här skyltar!


21 januari 2016

Adjö Europa



- Adios, so long, adieu...
Män bär minikjolar för att protestera mot muslimska rapefugees.

I en av de mest bisarra protesterna hittills, bär holländska män mini-kjolar för att "visa solidaritet" med kvinnor som attackerades i Köln på nyårsafton.
 Västvärlden och Europa har förlorat sin stolthet och vad värre är, man har förlorat viljan att försvara sig och sitt arv.

“Det dunkelt sagda är det dunkelt tänkta”, och det kan tolkas som om de försöker förmedla att hajis ska våldta dem i stället. Det finns de som säger att muslimer gör det.

Det ”flykting"-vänliga Tyskland (och Europa i allmänhet) har kommit under stark kritik för att ha urartat och  misslyckats med att skydda sina kvinnor.
Mångkulturalism, radikalfeminism och Vänsterns självförakt i Europa har banat väg för en kulturell degenerering, som lämnat Europa öppet för våldtäkter - bildligt och bokstavligt.

Något säger mig att den här “uppvisningen” inte kommer att göra mycket för att hjälpa upp situationen. Det är svårt att föreställa sig hur män som marscherar i minikjolar,  kommer att sätta skräck i dessa kvinnoföraktande ”arabiska, nordafrikanska” män som redan vet att de knappast kommer att bestraffas för att öppet ofreda europeiska kvinnor.

Hela den här paraden verkar mera höra hemma i en Monty Python sketch.

Och sedan har vi de unga dumma kvinnorna också.


20 januari 2016

Västeuropa invaderas

 

Vi kan se tendensen nu och det är inte barnfamiljer som köar för att komma in i Europa.
Familjer med barn är inte generellt ett hot mot någon civilisation men Västeuropa invaderas av män i 20-årsåldern. I varje samhälle är det den kategori som begår de flesta brotten. När de unga männen gifter sig, slutar de i allmänhet att begå brott. Det är ingen unikt företeelse.  Det är mönstret i varje samhälle jag någonsin har läst om. Kina står inför det problemet i dag.

De flesta av de unga arga männen som tränger sig in i Europa kommer aldrig att gifta sig.
Lokala kvinnor kommer inte att vilja ha dem och de vet det.  De är sårade och arga.  Denna förbittring kommer att växa allt eftersom invasionen växer.  De vet det också.
De kommer aldrig att integreras i det vita europeiska samhället. De är permanent missnöjda vilket kanske kan mildras under årens lopp, men inte särskilt mycket. De kommer att leva i islamiska getton och läsa islamiska webbplatser och de kommer att leva på understöd.

Dessa män har inget familjeansvar. De tycker inte om familjeansvar. Det är därför de flydde islamiska samhällen. De flesta har inte arbete.  De respekterar inte kvinnor, speciellt västerländska kvinnor. De vet att de är utanför och att de alltid kommer att bli utomstående. De har inget hopp om att integreras och de är fullt medvetna om det.  Så de kommer att vara i krig med det västeuropeiska samhället.

De har hamnat i ett samhälle, styrt av västerländska socialister som inte är mentalt utrustade att hantera denna invasion. Medborgarna i de olika europeiska länderna  kommer att gråta, klaga och be sina regeringar att hjälpa dem. De har gjort det hela sitt liv. De har en filosofi som säger att det goda livet är omöjligt om inte regeringen kommer och hjälper dig. Livet är alldeles för svårt.

19 januari 2016

Slut på det roliga


En tysk stad har ställt in sin årliga karneval, planerad för nästa månad, av rädsla för övergrepp på kvinnor liknande det som hände i Köln under nyår.
I Rheinberg säger man att det "inte kan uteslutas” att berusade flyktingar kommer till staden för att trakassera  kvinnor.

Polisen Köln har fått över 500 anmälningar om sexuella övergrepp och rån som skedde under nyårsafton och som begicks av gäng av kriminella asylsökande.
Man ser fram emot ytterligare 200 invaderare i Rheinberg i början av nästa månad.

Den tyska regeringen är tydligen bortom all kontroll och verkar ha för avsikt att importera våldsverkare tills nationen utplånas.
Stadens styrande sade i ett uttalande att det tror att en "problematisk publik kommer att dyka upp,  eftersom det inte kommer att vara så lätt för polis och säkerhetspersonal att kontrollera dem…
Det är en perfekt möjlighet att sexuellt trakassera icke-muslimska  kvinnor och kanske detonera en bomb eller två.

Karneval är en tradition som går tillbaka till medeltiden i Rhenlandsområdet och andra delar av Tyskland. Ett  kulturarv som nu permanent raderas av politisk korrekthet.
Bit för bit kommer varje aspekt av den tyska kulturen att brytas ner på grund av de muslimska inkräktarna…och samma sak kommer att hända i alla andra samhälle som faller undan för islam.

Taharrush


"Kulturberikningen" har gett oss ett nytt ord: Taharrush. Lägg det på minnet, för vi kommer att stöta på det ofta. Taharrush är det arabiska ordet för fenomenet då grupper av män omringar kvinnor och trakasserar dem sexuellt – genom överfall, tafsande och våldtäkter. Efter den taharrush som inträffade i Köln på nyårsafton, har många kvinnor köpt pepparspray. Vem kan klandra dem?

En kultur som har ett särskilt ord för sexuella överfall på kvinnor av grupper av män, är en fara för alla kvinnor. Att ordet existerar tyder på att fenomenet är vanligt. Frau Merkel, premiärminister Rutte och alla de andra öppna dörrar-politikerna kunde och borde ha vetat detta.

Lösningen är inte att kvinnor ska hålla armlängds avstånd till de manliga barbarerna, utan att regeringen ser till att dessa män hålls tusentals kilometer bort från oss. Tills det inträffar, behövs andra åtgärder. Det är oansvarigt att göra ett land till en djungel och sedan skicka ut kvinnor obeväpnade i denna djungel. De måste åtminstone ha rätt att försvara sig. I motsats till länder som Tyskland och Frankrike, är det i vårt land olagligt att bära pepparspray. Men då Holland nu översvämmas av män som ser kvinnor som lägre stående sexredskap är det hög tid att legalisera pepparspray här, som ett vapen mot taharrush.

 Hela Wilders artikel på svenska här

18 januari 2016

Martin Luther King-dagen

Jag har en dröm” (talet här) … de mest kända orden i Martin Luther King Jr. tal i hans strävan för mänskliga rättigheter. I dag firar USA återigen hans födelsedag - den dag som gjorts till en helgdag till hans minne.

Han var en amerikansk baptistpräst, född 1929 och han mördades 1968. Man började hedra hans minne ganska snart efter hans död och Reagan gjorde dagen till en officiell helgdag 1983.

Jag har tidigare skrivit ganska mycket om MLK både här och där och man skulle kunna tro att åtminstone alla vuxna amerikaner har lite hum om hans liv och öde …..men tydligen inte.



 ...och här är Marc Dices intervju från förra året, där han inte blir emotsagd när han påstår att M L King var den förste mannen på månen.



Om människor inte vet vem Martin Luther King Jr var,  vet de inte mycket om någonting och det är inte konstigt att det är så enkelt att få dem att gå på alla lögner.

Ju fler som vill gå med i EU, desto fler vill gå ur

 

Egentligen vill inte Polen och Ungern lämna EU. Snarare är det EU som vill lämna Europa och bli en arabstat.

Det är måndag morgon. Uwe Max Jensen:

 

Den siste svenske skattebetalaren på väg till jobbet. Det är inte satir. Det är socialrealism.

17 januari 2016

Gnäll inte, det går över

              

Feministgruppen Mom’s Against Action for Gun Sense in America, tweetar :"Våldtäkt varar bara några minuter, Döden är för evigt. Du behöver inte ett vapen".
Det är helt tydligt på vems sida dessa sinnessvaga kvinnor står.

Så Mamma, om din dotter blir våldtagen, kommer du att stå och titta på och säga till henne att hon ska sluta gnälla. Det går över efter en tid! ?
Skojar du? Har du blivit så hjärntvättad att du alldeles tappat instinkten att skydda din avkomma? Ska hon bara ta emot och var tyst eftersom vapen dödar?


Detta kommer från kvinnor som påstår sig kämpa för kvinnors rättigheter och det gör tydligen Senator Feinstein också när hon säger:  "Kvinnor är inte i stånd att försvara sig med de dödsmaskiner, vi kallar vapen." Här har du en visselpipa!

 Feinstein vill ge kvinnor fria våldtäktsvisselpipor, preventivmedel och abort, men inte ge dem rätt till självförsvar. I detta efterblivna, chauvinistisk tänkande varar “våldtäkt bara några minuter men döden är för evigt. Du behöver inte ett vapen”. Det är bättre att lägga sig ner och ta det, än att försvara sig med en pistol mot en våldtäktsman.

Enligt Världshälsoorganisationen varar en våldtäkt en livstid, inte bara några minuter.  Offer för sexuella övergrepp:

     löper 3 gånger större risk att drabbas av depression.
     6 gånger större risk att drabbas av posttraumatiskt stressyndrom.
     är 13 gånger mer benägna att missbruka alkohol.
     är 26 gånger mer benägna att missbruka droger.
     löper 4 gånger större risk att begå självmord.

Men för vissa är det tydligen okej att lida, hellre än att lära sig att försvara sig och skydda sig från att utsättas för ett våldsbrott som kan ge bestående fysiska och känslomässiga skador för livet.

Nej, i stället måste vi uppmuntra och tillåta att kvinnor får kunskap om självförsvar och korrekt vapenutbildning så att de kan skydda sig själva och sina familjer, och det gäller Sverige så väl som USA.

16 januari 2016

Fler dåliga nyheter

På fredagen gjorde Dow ytterligare en djupdykning och aktiemarknaden har aldrig tidigare i USA:s historia startat ett år så här dåligt. Samma sak kan sägas om Europa.

Häromkvällen stod Barack Obama framför det amerikanska folket och förkunnade att alla som sade att ekonomin inte återhämtat sig pratade strunt.  Men om den amerikanska ekonomin är i så bra skick hur kommer det sig att Wal-Mart bestämt sig för att stänga 269 butiker? ...

Walmart har 4,500 butiker i USA och man stänger 154 av dem, de övriga är utomlands.
Vi har vant oss vid andra stora återförsäljare stänger butiker, men det här är Wal-Mart.
Under årtionden har Wal-Mart varit på frammarsch.  De har expanderat mycket aggressivt och skoningslöst krossat sina konkurrenter.
Totalt sett kommer 16,000 Wal-Mart-anställda att påverkas, varav 10,000 i USA.
Jag kan förstå om de stänger några butiker som inte går bra, men om den amerikanska ekonomin verkligen är god finns det knappast anledning att stänga hundratals butiker.

 Macy’s kommer att stänga 40 butiker detta år och  JC Penney och Kmart har nyligen också meddelat att de tänker lägga ner butik och avskeda anställda.
När galleriornas stora ankar-butiker slår igen kommer det att bli svårt för ägarna att hitta en hyresgäst som kan ersätta dem.

Sanningen är förstås att den amerikanska ekonomin är i stor fara. Vi har gått in i en ny stor kris, men de flesta samhällen runt om i landet återhämtade sig aldrig från den förra.  Wall Street Journal rapporterar att 93 procent av alla kommuner i USA "har misslyckats med att återhämta sig helt" från den senaste lågkonjunkturen ...


Ett annat bevis för att den globala handeln är på fallrepet och att 2016 kommer att bli ett "omvälvande år" för den globala ekonomin är “BDI“.


“BDI, eller The Baltic Dry Index som är dess fullständiga namn, mäter kostnaderna för att frakta naturresurser och råvaror så som järnmalm, stål, cement, kol etc, runt världen. Indexet sammanställs dagligen av The Baltic Exchange i London där de olika medlemmarna står i ständig kontakt med rederier runt om i världen. Från dessa samlas sedan data in rörande priset för 22 olika rutter runt om i världen. Dessa data sammanställs sedan och ett genomsnittligt pris räknas fram, The Baltic Dry Index.”

BDI är en viktig indikator som experter tittar på när de försöker bestämma var den globala ekonomin är på väg. Och just nu visar den att vi är på väg in i en stor världsomfattande ekonomisk nedgång.

För första gången någonsin har BDI fallit under 400.  I början av augusti var Baltic Dry Index 1222 och sedan dess har det stadigt gått ner.  Det kraschade hårt strax före börskraschen 2008 också, men det är redan nu lägre än det var under hela den krisen.

Europa 2029


15 januari 2016

Amerikas problem är Democrats


 Utdrag från tre matnyttiga bloggar:

Chicago är USA: s huvudstad vad gäller mass-skjutningar;  2,995 personer sköts där förra året. Det förekom över 400 skottlossningar med mer än ett offer. I 95 av dessa fall sköts 3 eller fler personer.

USA:s antal mord beror inte på att husägare i förorter och på landsbygden kan köpa vapen på sportaffären eller vapenshower - som media skyller på efter varje skjutning - utan på gäng i stadsområden som kontrolleras av Democrats.  De ligor som driver upp USA: s mordfrekvens ser inte alls ut som någon enstaka psykiskt sjuk vit förortskille, som slutar ta sin medicin och bestämmer sig för att skjuta på en skola.  Lanza, liksom de flesta massmördare, är en sensation upphaussad av media,  men är inte normen. Nationell mordstatistik visar att svarta är sannolika mördare mycket oftare än vita och det är också mycket mer sannolikt att de blir dödade.
Sultan Knish
—————
Vapen? Vad har vapen att göra med våra problem? Jag, som har en romantisk anknytning till de fjärran dagar när vi hade en konstitutionell regering, lagar, låg brottslighet och vad som en gång kallades "civilisation"  frågar mig själv:  När mord överväldigande begås av svarta och latinamerikaner, har vi ett vapenproblem , eller ett svart-spansktalande problem? När terrorism överväldigande begås av muslimer, är problemet islamofobi, eller muslimer? När gallerior plundras och städer bränds överväldigande av en svart mobb, är lösningen att förbjuda gallerior och städer, eller  att kontrollera folkmassor?
Fred On Everything
—————————
Vänstern gillar att skylla vapenvåldet på konservativa vita män och NRA, trots att socialist-styrda skyddade “vildmarksområden”som Chicago, Detroit och Baltimore är mest benägna för vapenvåld. Vänsterns färgblindhet vad gäller vapen är avsiktlig och används  endast för att driva en anti-vit agenda. Vid nästan varje annat tillfälle, är de väldigt angelägna att ha en konversation om ras.
Atlantic Centurion

Hillary i fritt fall

Det går inte så bra för Hillary Clinton och det är ju bra!
Hon förlorar i popularitet fortare nu än hon gjorde under kampanjen 2008.

Med bara två veckor till valmötet i Iowa har Clintons kampanj tryckt  på panik-knappen. Senaste opinionsundersökningar visar att Iowa nu står och väger ganska lika mellan Clinton och senatorn Bernie Sanders, något som skulle ha varit otänkbart för bara sex månader sedan.

Clintons hjälpreda, tidigare Iowa guvernör Tom Vilsack garanterar att "det kommer att bli gott om negativ reklam som kommer att omdefiniera Bernie Sanders”.


Så går det till att rädda ett land!



Den lilla ungerska staden Ásotthalom, som förra året invaderades av illegala invandrare, har ställt upp en staty av ärkeängeln Gabriel.

Ásotthalom var under belägring av tiotusentals muslimska migranter eftersom staden var en stor inkörsport till Europeiska unionen. Varje dag fraktade människosmugglare busslaster med migranter till staden, vilket störde livet för invånarna och hotade att helt paralysera livet i regionen.

Byggandet av gränsstängslet på den ungersk-serbiska gränsen, som borgmästare László Toroczkai förespråkade från dag ett, ändrade allt detta på ett ögonblick och livet i Ásotthalom normaliserades.

Idag är staden fridfull och lugn och ingenting påminner invånarna om det kaos som härskade i kommunen, eftersom gränsen är hermetiskt tillsluten och skyddad av den ständiga närvaron av gränsvakter.

Så ska det låta! Handlingskraftig borgmästares budskap till illegala immigranter: "Ungern är ett dåligt val. Ásotthalom är det värsta."

 

Det är en lättnad att Ungern fick upp sitt stängsel i tid. Men en besvikelse att resten av Europa inte verkar fatta någonting.

13 januari 2016

Bara en annan form av skatt?

Amerikaner köar för att köpa lotter för Powerball-vinsten som nu uppgår till $ 1.5 miljarder!


Människor som aldrig har spelat på lotto tidigare tillsammans med de rika spelar, eftersom det står så mycket pengar på spel, “Man måste vara med för att kunna vinna"!

Men de flesta människor som står i kö för att köpa en chans att vinna "drömmen”, har de verkligen råd att ta en chans när oddset är 1 på 292 miljoner?

Är  lotteri ingenting annat än en skatt på de fattiga?

Intäkterna från lotteriet är i sig en typ av skatt som ofta kallas“fattig-skatt," med tanke på att lotteriet har en oproportionerligt negativ inverkan på de fattiga. Vanligtvis går omkring 25% av intäkterna till finansiering av statliga program, men enligt Duke University ekonomiprofessor Charles Clotfelter, författare till "Selling Hope: National Lotterier i Amerika," finns det få bevis för att detta har någon meningsfull positiv ekonomisk effekt. Tyvärr går en jättestor del, 15% av intäkterna, till att finansiera marknadsföringen av detta gigantiska ekonomiska jippo. Så lotterier ser faktiskt mycket mer ut som en massiv bakdörr till mer skatter än något annat. "



Per capita lottförsäljning är högst i North Carolinas fattigaste kommuner.
Människor från hushåll där man tjänar under $ 40.000, utgör 28 procent av South Carolinas befolkning, men 54 procent av de som regelbundet spelar.  En stor andel består också av outbildade människor.
Arbetslösa är också mer benägna att köpa lotter än någon som är anställd eller är pensionerad.
De flesta lotter i Connecticut såldes i de fattigaste städerna - New Haven, Hartford och Bridgeport.

Av sex stadsdelar på västra sidan av Chicago hade de två med den högsta arbetslösheten - Bellwood och Maywood - också den högsta försäljningen av lotter per capita.
Historiska data visar att när ekonomin går dåligt, går lotteri-intäkterna upp, eftersom "när folk känner sig desperata, är de mer benägna att stanna till vid macken och köpa fem lotter, i hopp om att de får en stor oväntad vinst.”

Wallströms senaste fantasier

Sveriges utrikesminister Margot Wallström anklagar Polen och Ungern för bristande pressfrihet. Det är att kasta sten i glashus. Nyhetsförmedlingen är inte fri i Sverige. Mörkläggningen av brott begångna av muslimska invandrare är närmast total.

Som en reaktion på Wallströms uttalande säger Ungerns utrikesminister Peter Szijjarto att det nyligen blivit uppenbart att pressen har större frihet i Östeuropa än i kontinentens västra halva.

En uppmaning från polacker under en volleybollmatch i Berlin:

          

Polsk TV avslöjar att den tyska regeringen krävde att övervakningsvideor från Köln skulle förstöras.

Muslimer attackerar en kvinna i Köln:

          

12 januari 2016

Rapefugees är inte välkomna


Misslyckandet att mörklägga de omfattande sexuella övergrepp som begicks av muslimska män på nyårsafton i Köln och på andra håll, har öppnat dammluckorna och Tyskland exploderar av ilska gentemot Merkel.

Agence France-Presse är en del av vänster-etablissemanget och är därför inte vänliga mot "främlingsfientliga" patrioter som motsätter sig att deras land invaderas av fientliga utlänningar, men måste ändå rapportera att tyskarna har fått nog:


Genom att skandera “Ut med Merkel” och vifta med tyska flaggor, visade anhängare av den xenophobic pegida-rörelsen sin ilska  mot invandrare efter mängder av sexuella övergrepp i Köln.
Med banderoller och skyltar med slagord som "Rapefugees inte välkomna", anklagar högerdemonstranter Merkel, för att hon, genom sin liberala hållning gentemot de som flyr från krig,  låter invandrare löpa amok i Tyskland.
"Merkel har blivit en fara för vårt land. Merkel måste gå ", säger en av pegida-medlemmarna.
"Frau Merkel, Frau Reker, ni är kvinnor! Var är er solidaritet? Vad är kvinnor värda i detta samhälle?

Till och med New York Times, som är den största vänsterblaskan, måste också ha svängt till “högersidan” och blivit “xenophobic” eftersom de håller med om att Merkel måste gå.

I Sverige framkommer det nu att liknande händelser som de i Köln har undanhållits allmänheten av rädsla för att det kan ge röster åt Sverigedemokraterna.

“DN:s avslöjande om händelserna på ungdomsfestivalen We are Sthlm i somras har väckt stor debatt. Enligt polisens officiella version gick det relativt lugnt till under evenemanget i Kungsträdgården i Stockholm. Interna polisrapporter som DN tagit del av visar dock att omfattande sexuella trakasserier förekom mot unga tonårstjejer i publikhavet. Förövarna uppträdde i stora gäng. ”Dessa är så kallade flyktingungdomar företrädesvis från Afghanistan”, står det i en av rapporterna.
Slutsats:
Vi kan inte låta allmänheten få vetskap om sexuella mass-övergrepp, eftersom de kan rösta på det parti som vill stoppa dem.”

Europa skaffa er en hjärna! Ni dras in i Tredje världskriget...

       


Att den muslimska invasionen av Europa är planerad och finansierad är tydligt. Det är en lättnad att Ungern fick upp sitt stängsel i tid, men en besvikelse att resten av Europa inte verkar fatta någonting. Som jag skrivit tidigare, efter Europas förvandling till Eurabia kommer Ungern att förbli frihetens bastion och en tillflyktsort för dissidenter.

Om Europa borde skaffa sig en hjärna är Budapest ett bättre alternativ än Bryssel. Ungern förlorade 71,4% av landet efter första världskriget. 61,8% av befolkningen hamnade utanför de nya gränserna. På sätt och vis är det fortfarande en stormakt, moraliskt, kulturellt och intellektuellt. Jag brukar kolla på ungersk TV, en helt annan kvalitet än i Sverige och säkert också andra länder med befolkningar av samma storlek.

Numera är det tidigare kommunistländer som hävdar traditionellt västliga värderingar, medan den så kallade demokratiska världen har fallit pladask för islam och kommunism. Här kommer ytterligare en portion sunt förnuft:

      

"Ni måste överge er oändliga önskan att dominera. Ni måste sluta agera med imperialistiska ambitioner. Inte förgifta sinnena hos miljontals människor; som om det inte finns något annat sätt än imperialistisk politik."

11 januari 2016

Trump är ett hot mot Hillary

Det visar sig att Donald Trumps stil att säga vad han tycker och tänker och strunta i all politisk korrekthet inte skadar hans popularitetssiffror. Tvärtom.
I sina senaste utspel attackerar han Hillary Clinton och kallar henne "motbjudande", en "lögnare", och insisterar på att hon är "gift med en som skymfar kvinnor". Hans första tv-annons startar med en svartvit bild av Obama och Clinton och de refereras till enbart som "politikerna" (ett sätt för Trump att skilja sig från dem).

    

Nya politiska marknadsundersökningar visar siffror som gör att analytiker börjar spekulera om att Trump kanske kan vinna över Hillary. Mercury Analytics, säger att 20% av troliga democrat-väljare säger att de skulle byta sida och rösta på Trump.

Hon har inte ens vett att skämmas

Angela Merkels löfte för fem år sedan att "garantera säkerheten för tyskarna på allmän plats och en nolltolerans mot våld" har visat sig vara rent strunt.  Hennes “öppna gränser”-politik har lett till sexuella övergrepp mot tusentals tyska kvinnor som en gång blev lovades säkerhet.

Hon gör nu uttalanden som detta:



Vi måste acceptera att antalet brott som begås av unga invandrare är speciellt högt”

Att acceptera brott är aldrig ett tecken på ledarskap. Att acceptera att ens egna landsmän blir måltavlor för brott som begås av unga invandrare, bör vara en uppenbar röd signal för alla tyskar.

Attackerna i Köln, Stuttgart, Hamburg och andra områden var inte isolerade händelser. Sedan Merkel öppnade Tysklands gränser för en flod av "flyktingar" har antalet våldtäkter i och kring invandrarlägren  exploderat i antal.
Merkels kommentarer liknar det som Kölns borgmästare Henriette Reker sade om att en del av skulden föll på offren och tyska kvinnor bör följa en "uppförandekod" och hålla potentiella våldtäktsmän "på armlängds avstånd”.

 Vidöppna gränser till en kultur av män som aldrig kommer att assimileras har förstört Tyskland och många andra europeiska länder.

Betalt för gammal ost

Redan 2010 gjorde Mark Steyn följande observation:

Många amerikaner börjar få den känslan att för Barack Obama är presidentskapet inte mycket mer än ”ett intressant sociologiskt experiment.”  Han skulle utan tvekan hålla med om att USA är "den plats på jorden som jag skulle kalla mitt hem om jag behövde en,” men det är svårt att föreställa sig Obama vandrade i en Memorial Day eller Fourth of July-parad om inte jobbet krävde det.
Det är inte för att han är oamerikansk eller anti-amerikansk, utan endast för att han står över allt det där. Långt över. Han är den första presidenten som avger den distinkta doften att han ser ner på jobbet -   att det egentligen är för litet för honom och att han bara fördriver tiden tills något som är honom mer värdigt dyker upp.


Nu rapporterar Washington Times att Israels premiärminister Benjamin Netanyahu planerar “payback” för att Obama avfärdade Mr. Netanyahus invändningar mot Irans nukleära överenskommelse förra året.
Det sägs att Mr. Netanyahu bearbetar moderata araber för att omintetgöra Obamas försök att bli Förenta nationernas generalsekreterare när han lämnar White House nästa år.

         Obama har redan diskuterat frågan med Republicans, Democrats och judiska tjänstemän i USA, enligt kuwaitiska tidningen Al-Jarida.

         Mr Netanyahu sägs nyligen ha fått vetskap om Obamas planer som han kallar Obama Project.
Mr Netanyahu citeras i den kuwaitiska tidningen: ”Var det inte nog att ha Obama i regeringsställning i åtta år? Åtta år under vilka han ignorerade Israel? Och nu vill han ha en position som kan försätta oss i alla möjliga besvärliga situationer på den internationella arenan. "
-----------------

   Med Obama vid FN-rodret är det sannolikt att han kommer att aktivt arbeta för Israels förintelse som nation.
 Traditionellt var det så att FN: s generalsekreterare skulle komma från en nation som man ansåg neutral - dvs. varken stod på det amerikanska alliansblocket eller Sovjetblockets sida.  Den regeln verkar ha skrotats i och med att Ban Ki-moon från Sydkorea fick jobbet.
Om Obama tillsätts som generalsekreterare, skulle det vara motiv nog för att frånta honom det amerikanska medborgarskapet? Om inte, skulle vi äntligen har ett tillräckligt starkt skäl för USA att dra sig ur FN?

10 januari 2016

Att skrota sin vänsteridentitet

Det är svårt att undgå att jämföra den nazistiska ockupationen av Danmark och Norge med den invasion som nu drabbat våra nordiska länder. Likheterna mellan nazism och islam är påfallande, inte minst har de judehatet gemensamt. Men för vänstern är islam en viktig allierad. För vänstervridna journalister och politiker är massinvandring viktigare än det välfärdssamhälle som de påstår sig värna om.

"Om inte människorna vill fungera efter vänsterns ritningar, så måste de fostras till att göra det. För Sveriges del betyder det att vi ska vara politiskt korrekta, normkritiska, ha rätt värdegrund, tänka feministiskt, bejaka mångkulturen, HBTQL och inte ens fan själv vet allt," skriver Karl-Olov Arnstberg.

"Det är barnsligt att inte vilja erkänna sitt feltänk, att inte vilja växa upp till en ansvarsfull samhällsmedlem. För oss som vuxit upp, eller som kanske aldrig någonsin varit så naiva att vi trott på kommunismen, är det svårt att se dessa troende medmänniskor som intellektuellt jämbördiga. I synnerhet om de passerat de femtio."

09 januari 2016

Facebooks dubbelstandard

Ett Facebook-experiment bekräftade att trots regler om "gemenskapsnorm", tar Facebook beslut som är ytterst partiska vad gäller det material de tillåter och det de tar bort. I slutet av förra året genomförde Israel Law Center (ILC) ett test som bevisade detta.


Den 28 december öppnade ILC två provocerande Facebook-sidor som speglade varandras innehåll med bara en skillnad mellan dem. En sida var mot palestinierna, och den andra sidan var mot israelerna / judarna.
Nästa dag började ILC ladda upp sidorna med upphetsande material och den enda skillnaden mellan dem var målet för aggressionen .

Efter flera inlägg ökade ILC nivån på uppviglingen och krävde död åt judar på en sida och död åt araberna på den andra. De fortsatte att ladda upp hetsande inlägg samtidigt på varje sida, med samma ordval förutom vilken grupp det riktades emot.

 ILC rapporterade sedan båda sidorna till Facebook.

Resultaten?

Facebook stängde den anti-palestinska sidan och skrev:"Vi granskade den sida du rapporterade för att den innehåller trovärdigt hot om våld och fann att det bryter mot våra normer."
Sidan som anstiftade våld mot judar stängdes inte av Facebook, som uppgav att den inte stod i strid med deras regler.

Samma innehåll. Två dramatiskt olika resultat.
Tydligen stöder Facebooks "gemenskapsnormer" uppvigling att mörda judar.
Bra att veta.

American Thinker

Lördagsgodis

08 januari 2016

Kommer Hillary att åtalas?

 En före detta US Attorney förutspår en Watergate-stil  “showdown” i justitiedepartementet om justitiekanslern Loretta Lynch avvisar en potentiell FBI rekommendation att åtala democrat-presidentkandidaten Hillary Clinton.


"[FBI] har så mycket information om brottsligt agerande från henne och hennes personal att det inte finns något sätt att ignorera det" sade Joseph diGenova, (tidigare District of Columbia USA: s justitieminister), till Laura Ingraham i en radiointervju i tisdags.  "De kommer att göra en rekommendation om att hon måste åtalas och sedan kommer Loretta Lynch  att tvingas fatta sitt livs svåraste beslut.
Jag tror att de bevis som FBI sammanställa kommer att vara så övertygande att, såvida [Lynch] inte åtalar  kommer det att bli en massiv revolt inom FBI, som hon inte kommer att kunna överleva som justitieminister. Det kommer att bli som Watergate. Det kommer att bli otroligt.(Daily Caller)

Man kan ju bara hålla tummarna!

Även om FBI tjänstemän inte avgår i protest över ett sådant beslut, kommer det att bli en storm av  fördömande pressmeddelanden från Republicans i Congress följt av utfrågningar där både Lynch och FBI-chefen James Comey under ed kommer att ställas  till svars för sina handlingar.


Det har aldrig varit någon hemlighet att Obama ogillar Hillary.
 Kommer han att ge klartecken till Loretta Lynch och kommer han i så fall att fösa fram Biden som sin presidentkandidat?

Baby Mohammed i USA

Även om vi kunde stoppa importen av alla muslimer i dag, skulle vi fortfarande ha ett stort och explosivt växande problem, eftersom muslimer förökar sig i avsevärt högre grad än den infödda västerländska befolkningen.

Det är svårt att avgöra hur mycket skada denna tillväxt-bomb orsakar, eftersom landets förrädare avsiktligt undanhåller direkt information. Ett indirekt mått är antalet barn som heter "Muhammed" eller en variant av namnet, enligt Social Security Administration:

     Figuren nedan visar den enorma tillväxten i denna grupp under de senaste 50 åren.  Bara  29 små pojkar bar detta namn 1964. Fram till år 2014 hade antalet ökat till 2931; mer än 100-till-ett.


Detta kan vara ett bra tillfälle att köpa aktier i företag som tillverkar  bönemattor, burkor och självmordsbombar-bälten.

07 januari 2016

The American Constitution


En utsvävning som svar på Eriks fråga angående vapenlagar.

The Second Amendment of the United States Constitution reads: "A well regulated Militia, being necessary to the security of a free State, the right of the people to keep and bear Arms, shall not be infringed."


Min bästa översättning:

“En väl reglerad milis, nödvändig för säkerheten i en fri Stat,  folkets rätt att äga och bära vapen,  får inte kränkas. "

En “galen” person (som inte är certifierat galen ) och som inte är registrerad som brottsling, kan köpa ett vapen hos en vapenhandlare eller på en mässa efter bakgrundskontroll.
Problemet är att definiera “galen” . Det finns många knäppgökar som inte gjort något brottsligt och som aldrig kommer att göra det.
Som privatperson kan jag sälja ett vapen till vem jag vill (här i Georgia). Andra stater har andra lagar - det finns över 5000 lagar rörande vapen i USA och så gott som alla är icke-konstitutionella, eftersom de på ett eller annat vis kränker individens rätt. (2nd Amendment ovan)

Grundarna av detta land och The Constitution var inte ute efter att skapa lösningar på specifika politiska problem.
De försökte skydda det amerikanska folket från giriga, makthungriga politiker och var utformad för att hantera  den mänskliga naturen. Det är extremt betydelsefullt eftersom den mänskliga naturen inte förändras.  På grund av detta, är vår Constitution precis lika relevant i dag som den var den dagen den undertecknades.

Har vi fortfarande giriga och makthungriga politiker i Washington, DC i dag? Naturligtvis har vi det. Inget av detta har förändrats.
Under årens lopp har politiker med hjälp av domare insisterat på att Constitution är ett levande dokument som tillåter den federala regeringen att kringgå detta skydd när de blir obekvämt för våra offentliga tjänstemän.
Detta tillvägagångssätt gör ingenting för att begränsa regeringen eller skydda folkets frihet, utan ger bara mer makt till den federala regeringen.

Titta bara på Washington DC idag. Vad som ursprungligen var tänkt att bli en begränsad federal regering med några få befogenheter, är nu involverad i praktiskt taget varje aspekt av våra liv.
 De lägger sig i hur vi använder vår utegrill och även hur mycket vatten vi använder när vi duschar.
 Att de kunnat tillskansa sig mer och mer makt beror till stor del på att vi låtit våra politiker och domare komma med nya och kreativa tolkningar av grundlagen.

Men att låta människor i den federala regeringen på måfå ändra innebörden av The Constitution, för att hantera moderna politiska situationer, är en kortsiktig strategi som inte skyddar vår frihet på lång sikt.

Det illegala gör vi omedelbart. Det grundlagsstridiga tar lite längre tid.
Henry A. Kissinger

06 januari 2016

Obama skriver egna lagar


Med tårar i ögonen införde Obama ytterligare regler för att avväpna det amerikanska folket - och tog hem ännu fler poäng vad gäller att göra Congress överflödig och nationen till en diktatur. Diktaturen består inte så mycket i begränsningarna vad gäller vapen, utan i Obamas översitteri och hans möjligheter att införa dem.

Republicans pressmeddelanden kritiserar omedelbart de nya direktiven men de kommer inte att lägga två strån i korset för att förhindra att de verkställs.  Republicans har all makt som krävs för att blockera Obamas diktator-fasoner men de saknar politiskt mod.
Vad de glömde att nämna var ett löfte om att stoppa finansieringen av Obamas agerande. Oavsett vad White House föreslår är det fortfarande Congress som håller i plånboken. Alla presidenters direktiv är bara en pappersbit, om inte Congress beviljar pengar för att genomföra det.

Rep. Tom Price (R-GA):

Presidenten ignorerar fullständig  de konstitutionella gränserna för sin egen myndighet. Detta är inte ett ansvarsfullt eller ett effektivt sätt att skydda säkerheten och tryggheten för det amerikanska folket. Obama-administrationen bör fokusera på jobbet för den verkställande makten, som är att upprätthålla landets lagar, inte skriva om dem.”

Helt riktigt. Price är ordförande i representanthusets budgetkommitté och kan göra något åt det, men tyvärr kommer han inte att göra det.
Vi vet att det inte kommer att hända. Ryan / McConnells omnibus styggelse gjorde det uppenbart att den skenbart republican-kontrollerade Congress kommer att finansiera alla aspekter av Obamas agenda - Planned Parenthood, amnesti för illegala invandrare,  mass-import av muslimska kolonister från terroristområden ….
De har redan godkänt ett regelverk av bestämmelser som tidigare hade förkastats av federala domstolar.

Genom att inte stoppa Obama gör Congress sig själv betydelselös.

Lär er leva med det

Köln förvandlades också till en krigszonen på nyårsafton, när uppskattningsvis 1.000 migranter firade genom att skjuta fyrverkerier i folkmassor och sexuellt trakassera tyska kvinnor som fångats upp i kaoset.
Trots att dussintals män och kvinnor attackerades och området övervakades av CCTV, och man har tusentals potentiella misstänkta, har polisen i Köln än så länge bara gripit fem män.
Media är tyst. Är Europa förlorat?

För många av oss kan det verka som fullständigt upp och-nervända världen när vi lyssnar till hur Kölns kvinnliga borgmästare Henriette Reker reagerar.  Hon tycker att den lämpligaste metoden att hantera horder av islamistiska "flyktingar”- som attackera den kvinnliga befolkningen - är att begära att kvinnor ska vara fogligare  och acceptera samhällsförändring ….. eller något liknande.

Borgmästaren vill uppenbarligen inte följa den politiskt inkorrekt inställningen att lagar ska följas, även bland de  “islamistiska gästerna”. Hon föredrar i stället att ta itu med tyska kvinnor och ge dem instruktioner som syftar till att de utsätts för mindre offensiva sexuella övergrepp.

I stället för att ta itu med de bakomliggande orsakerna till våldet - obegränsad massinvandring och ett helt misslyckat integrationssystem  - skyller den nyvalda borgmästaren i stället på offren för sexuella övergrepp och menar att de har misslyckats med att försvara sig mot invandrar-angriparna.

“Kvinnor och unga flickor måste bli mer skyddade i framtiden, så dessa saker inte händer igen.
Detta innebär att de kan gå ut och ha kul, men de måste vara bättre förberedda, särskilt nu när Köln-karnevalen startar.  För detta ändamål kommer vi att publicera riktlinjer på nätet som dessa unga kvinnor kan läsa igenom för att förbereda sig ..."

I den föreslagna uppförandekoden ingår att upprätthålla en armlängds avstånd från främlingar, att hålla sig inom sin egen grupp, att be åskådare om hjälp, eller att ingripa som ett vittne, eller att informera polisen om man utsätts för  sådan misshandel.

Spiegel

04 januari 2016

Multikultur i Bryssel

Islamiseringen av Europa gör åtminstone att det inte blir långtråkigt - Nyårsfirandet var verkligen en höjdpunkt.

Belgiska bloggar rapporterar om förödelse i Bryssel på nyårsafton, (där firandet var inställt  i ett fåfängt försök att undvika muslimskt våld). Trots all vandalisering  skyler media över och försöker tysta eftersom EU, MSM och belgiska regeringen har ett ständigt behov av att ljuga för befolkningen om den hänsynslösa islamiska invasionen som de har dragit in i Europa ...

Våldsamt avskum som beskrivs som "belgiska ungdomar" knuffade en liten bil nedför trappan till en tunnelbanestation medan livrädda belgare såg bilen tumla förbi - ingen skadades, men ironiskt nog var det en elbil. ...
“Belgiska ungdomar" med marockanskt utseende sprängde en julgran och skrek "Alahhu Akbar" när de lämnade brottsplatsen ... en tradition bland berusade belgiska ungdomar, tydligen .


För att hålla stämningen uppe under hela natten brände man 804 bilar runt om i staden (man vill ju inte vara sämre än Paris) och orsakade skador för miljoner. 



En fjärdedel av Bryssels befolkning är muslimer, det blir annorlunda när de har majoritet.
Först kommer det att likna  Libanon, 1980 när de sista icke-muslimer tvingas konvertera eller fly, och sedan kommer det att likna Syrien.