03 januari 2016

Beslut och Konsekvenser

Det faller sig naturligt att gissa och spekulera om framtiden så här i början av året och här är mitt strå till stacken.
Invasionen i Europa kan framstå som planerad, men det troliga är att det enbart är muslimer som flyr från andra muslimer. Muslimer som flyr från misslyckade stater som styrs av muslimer och de försöker ta sig till Europa innan gränserna stängs och taggtrådsstaketen byggs.

Ungern har redan sitt stängsel på plats men det hjälper inte resten av Europa. Titta på kartan och det är lätt att se att ingenting har egentligen gjorts för att stoppa flödet. Invandrarna kan lagligt förflytta sig som de vill mellan olika länder och naturligtvis vill de till länder som är ekonomiskt bland de bättre och har ett väl utbyggt välfärdssystem.
Ingen av dem vill stanna i Italien, Grekland eller Portugal.


Bryssel och EU-ledarna vet inte vad de ska göra. Officiellt favoriserar de multikulturen och öppna gränser inom Europa men nu börjar inhemska politiker få gehör på hemmaplan genom att hävda: "Stäng gränserna nu"

Byråkraterna och politikerna i EU har inte kontroll - de bara låtsas att de har. Politikerna i de enskilda medlemsländerna är de som bestämmer när det kommer till kritan och de kan räcka lång näsa åt EU om de vill.  EU har ingen möjlighet att genomdriva sina påhitt. De skulle behöva en armé för att göra det och de kan inte utdöma tillräckligt många negativa sanktioner för att övervinna en samlad politisk rörelse i något EU-land. Det är en illusion att de har denna typ av makt.

Vågen av invandring kommer att fortsätta under hela vintern och sedan det kommer det att eskalera under våren. Om inget görs för att stoppa det i form av staket, kommer norra Europa att översvämmas. Tyskland kommer att få ytterligare en miljon flyktingar. Holland, Sverige och Österrike är också populära.
Enligt  EU: s nuvarande regler finns det ingenting som dessa nationer juridiskt är tillåtna  att göra åt detta. Men de kan sätta upp stängsel!
 De kan stoppa invandrare från att kommer in i landet med tåg!
Ungern kommer inte att vara ensam - det kommer att byggas fler staket under sommaren. Men jag tror inte att det kommer att finnas en gemensam och samordnad insats för att blockera intrånget.
 Det kommer en ny våg.

EU kommer inte att veta hur de ska hantera detta men det närmar sig den tidpunkt när man måste fatta ett beslut. Antingen stänger man alla gränser eller så tvingar man Ungern att riva stängslet.
EU har genom åren fixat valen gång på gång, men jag tror att nationalismen har vuxit sig stark nog nu,  för att motsätta sig den Nya Världsordningen i Europa.

Under 2016 kommer de som röstar att se att detta är en invasion av individer som drar med sig islams regler som de vill leva under fast i ett annat land där de har mer frihet.
Jag tror att detta är början till slutet för den Nya Världsordningen i Europa.

6 Kommentarer:

elina sa...

Jag tror detsamma.

Anonym sa...

Massinvasionen från islamiska länder kan ses som ingenting annat än ett överfall på invånarna i EU:s länder. Förut möttes dylikt med militär. Varför detta inte sker fattar jag inte!
/ Frivillig

Anonym sa...

Citat: Vi är mitt i en härdsmälta i Mellersta Östern. Terrorism i hela världen. Europas huvudstäder stängs ner. Attacker här i USA.
- Och Obamas svar är 'vapenkontroll i USA'? Obamas svar är 'låt oss tala om fångarna på Guantanamo, låt oss släppa dem. Det är därför som USA är på helspänn!'
- Jo, världen är i kris, men det är ofta så. Skillnaden nu är att vi har en president som inte bara somnat vid ratten; han är inte vid ratten alls, han är någon annanstans."
- Charles Krauthammer, Fox News.
http://www.nationalreview.com/corner/429280/krauthammers-take-obamas-not-asleep-wheel-hes-not-wheel
/ SD

Knute sa...

Ungerns premiärminister Viktor Orban uttalar sig om de sexuella övergreppen på nyårsafton i Tyskland:

“Those who seek to lecture us on freedom of speech and who greet the arrival of immigrants as something good, suppress negative news about immigrants in the name of liberalism. The events in Germany thus show that freedom of the press in Eastern Europe is broader and more diversified than in many Western European countries.

A vital question for 2016 will be whether Europe finally realises that it is not enough to slow down migration: it must be stopped entirely."

http://www.hungarianambiance.com/2016/01/we-must-establish-european-line-of.html

Knute sa...

För ett okänt antal tjejer kom en konsert i Stockholm i somras att utvecklas till en mardröm. Gäng av killar tryckte sig mot unga tjejer, tafsade och försökte föra in händer under kjolar, byxor och tröjor. Det var grova sexangrepp som pågick mitt framför scenen. Ett 90-tal ensamkommande flyktingbarn från Afghanistan togs av polisen. Tidningar och TV var knäpptysta.

http://nyheteridag.se/sa-morkade-dagens-nyheter-omfattande-sexovergrepp-i-centrala-stockholm/

Knute sa...

Den polske justitsminister om de seneste seksuelle forbrydelser i Köln, hvor de tyske medier forsøgte at dække over, hvad der skete:

“Jeg er kommet til en smertefuld konklussion, at det åbenbart er nemmere for jer at tale om om fiktive trusler til pressefrihed i andre lande, end at indrømme censur i jeres eget land.”

http://mreast.dk/polen-afviser-tysk-kritik-og-henviser-til-anden-verdeskrig-og-koln/

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.