25 januari 2016

Chockdoktrin och systemkollaps

Systemkollapsen är här:

"Lärarna är rädda, blir hotade, fysiskt angripna och är oroliga för att elever skall slå ihjäl varandra. Tillmälen som hora, fuck you, motherfucker, bitch etc tillhör förstås vardagen. Givetvis är det många av dessa elever som inte får tillräcklig kunskap och aldrig kommer att få ett fungerande vuxenliv med egen försörjning genom arbete.

Ett annat område där vi ser systemkollapsen växa är äldreomsorgen. Kommunerna har avvecklat en fjärdedel av platserna i äldreboenden. Effekten är att inte ens multisjuka ytterst gamla människor har någon självklar rätt till ett tryggt boende i livets sista skröpliga period. Så illa har det inte varit sedan vi överhuvudtaget fick en välfärdsstat."

Chockdoktrinen är snabbt på väg att bli verklighet i Sverige: "När kostnaderna för bidragssystemen skenar kommer politikerna såväl tvingas begränsa dessa kraftigt som släppa låglönejobben fria."

Migrationen knäcker Sverige: "Takten på nyanlända vuxna är betydligt högre än lediga jobb som skapas. Migranterna är helt enkelt fullständigt inkompatibla med den svenska arbetsmarknaden och ekonomin. Vi ser alltså en tågkrasch i slow motion mitt framför våra ögon."
 

De män som invaderar vårt land behandlar uppenbart kvinnor som packdjur. Snart blir det lika synd om vårt lands befolkning, som det är om den barfota kvinnan på bilden.

9 Kommentarer:

Evot sa...

En 15-åring i Broby försvarade sina kvinnliga klasskamrater mot sexuella trakasserier, knivhöggs till döds av en nyanländ 14-åring.

Kommunerna har avvecklat en fjärdedel av platserna i äldreboenden. Till förmån för unga afghanhanar.

Anonym sa...

Rich Swedes Exposed To Multiculturalism. Gediget villa-område utanför Nacka. En bil med högtalare som spelar arab-musik. Polisen kommer. Bilen beslagtas... Svenska, men engelsk textning. Tid (4:44) (Hittade detta på BareNakedIslam.com)
https://youtu.be/tLUTe9ZQpYk
/ SD

Knute sa...

Tack för tipset, SD! Jag publicerar det som ett inlägg på bloggen!

Knute sa...

400 danska soldater tränar för kamp mot asylsökande.

Schweiziska arméchefen varnar för social oro.

True horror of Cologne attacks finally revealed: Gang rape among hundreds of assaults.

http://ekstrabladet.dk/nyheder/samfund/400-danske-soldater-traener-til-kamp-mod-asylansoegere/5915790?ref=lokalavisen

http://deutsche-wirtschafts-nachrichten.de/2015/12/28/schweizer-armee-chef-warnt-vor-sozialen-unruhen/

http://www.express.co.uk/news/world/636944/Cologne-sex-attacks-list-crimes

http://jyllands-posten.dk/debat/kronik/ECE8381416/skam-og-skaendsel-i-aftenlandet/

Anonym sa...

Rakyat Post i Malaysia (KL) berättar: Migrant dödar svensk anställd vid flykting-center. (Mölndal, alltså.) Ja, påpekar man, polis-basen Dan Eliasson vill ha 4.100 nya poliser för att bekämpa terroristerna, deportera utvisade, och sköta polisens asyl-anläggningar.
- Får vi det inte, säger han, kan vi inte hantera andra problem bra.
- Ni ser, vi börjar bli kända världen över... (Fann detta först hos BareNakedIslam.com)
http://www.therakyatpost.com/world/2016/01/25/migrant-fatally-stabs-swedish-refugee-centre-worker/
/ SD

Anonym sa...

En man i 60-årsåldern, som enligt uppgift inte hade någon bostad, hittades tidigt i onsdags morse död i väntkuren utanför sjukhuset i Nynäshamn. Mannen ska ha setts på platsen av en väktare klockan två, natten mellan tisdagen och onsdagen. När väktaren körde förbi några timmar senare, vid 06-tiden, var mannen livlös. Det var mycket kallt under natten. (Nynäshamnsposten.)
- Detta via BareNakedIslam.com. Som har mer info om honom!
http://nynashamnsposten.se/nyheter/nynashamn/1.3440548-man-hittades-dod-utanfor-sjukhuset
http://www.barenakedislam.com/2016/01/25/sweden-while-homeless-swedish-citizens-freeze-to-death-in-the-streets-african-muslim-refugees-get-free-fully-funrished-apartments/
/ SD

Knute sa...

– Det är de svenska politikernas fel att hon är död, säger en av hennes kusiner. En 22-årig kvinna med livet framför sig dödades av en asylsökande. Nån som är förvånad?

Det är företagets/fackets brister i arbetsmiljön som gör dem till medskyldiga, precis lika skyldiga som reinfeldt, ullenhag, löfvén, 87% av väljarna, samtliga 7k-politiker, migrationsverket, 291an Eliasson och media som medvetet dolt de akut överhängande farorna för oss.

http://soldatmamma.blogspot.se/2016/01/en-22arig-kvinna-med-livet-framfor-sig.html

Jihad? Den mördade var kristen libanes.

http://avpixlat.info/2016/01/25/tumult-pa-boende-for-ensamkommande-kvinna-mordad/

Knute sa...

År 2025 är en tredjedel av alla barn som föds i Europa muslimer. I Storbritannien finns ett åttiotal inofficiella domstolar som praktiserar sharia. År 2050 är Tyskland en muslimsk stat.

Nå, blir livet sämre för Europas invånare om de är muslimer? Ser vi till levnadsstandard så är svaret ja.

Också när det gäller spetskompetens är muslimerna på efterkälken. De patent som registrerades från arabstaterna (inklusive Syrien) i USA mellan 1980 och 2000 var 347 jämfört med Sydkoreas 16.328 och Israels 7.652. De 200 arabiska universiteten lyser också sedan länge med sin frånvaro bland världsrankingens 500 bästa lärosäten.

https://morklaggning.wordpress.com/2016/01/25/europas-undergang/#more-14380

Anonym sa...

Homo-kyssar - jättebra! Karl slår en kvinna - usch!
Österrikes inrikesministerium har gett ut en guide för invandrare om rätt beteende. I Luzern (CH) tänker man också använda den inför karnevalerna nästa månad.
- "Barnen" (23-24 år) som kommer nu kan väl inte läsa; i varje fall inte tyska; så man använder sig av så'na här tydliga bilder.
- (Hon som blir slagen är ju inte muslima utan "europé". Fast det var väl meningen så?)
http://www.dailymail.co.uk/news/article-3413956/Attacks-women-bad-kissing-public-good-European-authorities-hand-cartoon-strips-telling-migrants-shouldn-t-assault-women.html
/ SD

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.