12 januari 2016

Rapefugees är inte välkomna


Misslyckandet att mörklägga de omfattande sexuella övergrepp som begicks av muslimska män på nyårsafton i Köln och på andra håll, har öppnat dammluckorna och Tyskland exploderar av ilska gentemot Merkel.

Agence France-Presse är en del av vänster-etablissemanget och är därför inte vänliga mot "främlingsfientliga" patrioter som motsätter sig att deras land invaderas av fientliga utlänningar, men måste ändå rapportera att tyskarna har fått nog:


Genom att skandera “Ut med Merkel” och vifta med tyska flaggor, visade anhängare av den xenophobic pegida-rörelsen sin ilska  mot invandrare efter mängder av sexuella övergrepp i Köln.
Med banderoller och skyltar med slagord som "Rapefugees inte välkomna", anklagar högerdemonstranter Merkel, för att hon, genom sin liberala hållning gentemot de som flyr från krig,  låter invandrare löpa amok i Tyskland.
"Merkel har blivit en fara för vårt land. Merkel måste gå ", säger en av pegida-medlemmarna.
"Frau Merkel, Frau Reker, ni är kvinnor! Var är er solidaritet? Vad är kvinnor värda i detta samhälle?

Till och med New York Times, som är den största vänsterblaskan, måste också ha svängt till “högersidan” och blivit “xenophobic” eftersom de håller med om att Merkel måste gå.

I Sverige framkommer det nu att liknande händelser som de i Köln har undanhållits allmänheten av rädsla för att det kan ge röster åt Sverigedemokraterna.

“DN:s avslöjande om händelserna på ungdomsfestivalen We are Sthlm i somras har väckt stor debatt. Enligt polisens officiella version gick det relativt lugnt till under evenemanget i Kungsträdgården i Stockholm. Interna polisrapporter som DN tagit del av visar dock att omfattande sexuella trakasserier förekom mot unga tonårstjejer i publikhavet. Förövarna uppträdde i stora gäng. ”Dessa är så kallade flyktingungdomar företrädesvis från Afghanistan”, står det i en av rapporterna.
Slutsats:
Vi kan inte låta allmänheten få vetskap om sexuella mass-övergrepp, eftersom de kan rösta på det parti som vill stoppa dem.”

4 Kommentarer:

Knute sa...

Så mörkade Dagens Nyheter omfattande sexövergrepp i centrala Stockholm

http://nyheteridag.se/sa-morkade-dagens-nyheter-omfattande-sexovergrepp-i-centrala-stockholm/

Knute sa...

Försvarade sina kvinnliga klasskamrater mot sexuella trakasserier, knivhöggs till döds av nyanländ.

Göinge har varit bäst i klassen på att vara svenskt korrekt multikulti. I en skola med ca 250 elever har Göinge de senaste 2 åren tagit emot nästan 200. Igår var det nyanlände Ahmad 14 år, som andra dagen efter jullovet kom till skolan med en stor kniv och iskallt angrep en helt oförberedd 15-åring bakifrån. 15-åringen dog av knivvåldet.

http://soldatmamma.blogspot.se/2016/01/i-sverige-2016-behover-vi-inget.html

Anonym sa...

Staden Bornheim (20 km S Köln) förbjuder manliga invandrare att använda badhusets bassäng. Detta sedan flera kvinnor klagat över trakasserier från invandrar-grupper.
- I december tyckte 47% av tyskarna att förbundskansler Angela Merkel gjorde ett bra jobb i fråga om invandring. Nu är det 39%. (BBC idag 15/1).
http://www.bbc.com/news/world-europe-35326090
/ SD

Anonym sa...

Om skol-mordet i Broby (Göinge): Nyheter Idag (14/1) citerar offrets far som talat med en litauisk tidning: "Arminas skyddade tjejkompis från trakasserier".
http://nyheteridag.se/arminas-15-mordades-for-att-han-skyddade-en-tjejkompis-fran-trakasserier/
/ SD

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.