20 april 2016

Även skolminister Fridolin borde avskedas

”Skolans problem ska vara lösta på 100 dagar”, lovade skolminister Gustav Fridolin när han tillträdde hösten 2014. Några konkreta planer verkade han dock inte ha, förutom ett fortsatt okontrollerat inflöde av muslimer. Helt i enlighet med den nyligen avskedade kollegan Mehmet Kaplans agenda. Boko haram betyder att alla böcker utom Koranen är förbjudna. Men sådana problem kanske går att undvika om Fridolin ordnar så att varje nyanländ elev slipper böcker och får en iPad i stället.

För inte så länge sen såg det hoppfullt ut. Sossarnas flumskola var på väg att ersättas av en kunskapsskola med intresserade elever som slapp gå hem med huvudvärk. Men år 2011 satte den psykologiska gåtan Fredrik Reinfeldt tillsammans med Miljöpartiet stopp för förnuftet, med benägen hjälp av Journalistpartiet. Syrier och somalier, ja i stort sett hela den muslimska världen fick nu rätt till permanent uppehållstillstånd i Sverige och kunde sätta sina barn i svensk skola.Bild från Tundra Tabloids

7 Kommentarer:

Anonym sa...

Svensk skola, vad är det? Varför kopierar man inte den Finländska?

Anonym sa...

http://polytempik.blogspot.com/2016/04/mehmet-och-danspojken.html

Arlav sa...

"Stassministern" använder dagligen och stundligen uttrycket "ordning och reda".
Kan han inte börja med att ordna till det i skolan?
Fridolin har ju inte tid med sånt trams, han är fullt upptagen med att försöka få in fler muslimer i landet..och regeringen.

Knute sa...

Jimmie Åkesson: "Konflikten står enkelt uttryckt mellan dem som bygger bilar och dem som eldar upp dem."

http://erixon.com/blogg/2016/04/akesson-beskriver-ny-politisk-skiljelinje/

Knute sa...

Sverigedemokraterna föreslår ytterligare åtgärder för att begränsa invandringen till Sverige. Till exempel ska permanenta uppehållstillstånd avskaffas och enbart tillfälliga uppehållstillstånd ska ges.

-Pettersson säger att det är självklarheter och en del är sådant som Moderaterna lovade införa i valrörelsen 2010 men sedan ”glömde” bort när de gjorde upp med extremisterna i Miljöpartiet.

https://petterssonsblogg.se/2016/04/20/sd-avskaffa-permanenta-uppehallstillstand/#more-160153

Anonym sa...

Bra inlägg!

Knute sa...

Tack! Inlägget kanske var väl komprimerat, det var mycket på en gång.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.