04 april 2016

Bilden är typisk för dagens Sverige"De som ska integreras vill inte integreras. Så är det och så kommer det att förbli och därför är alla miljardsatsningar kastade i sjön," skriver Petterssons blogg, som hämtat bilden från SVT:s propagandaprogram Agenda (minut 21).

För en vaken TV-tittare borde det ringa varningsklockor, men för de politiskt förgiftade TV-journalisterna ringer uppenbarligen inga klockor. De lyssnar hellre på ropen från minareterna och gör allt de kan för att propagera för att svenskarna inom en överskådlig framtid ska att bli en minoritet i sitt eget land. Snart väntas i Stockholm finalen på den europeiska Melodifestivalen, och då utlovar SVT en orgie i propaganda. Stackars européer som väntar sig en mysig kväll med musik men i stället blir utsatta för hjärntvätt.

Sverige kommer säkert att få arrangera den där Melodifestivalen fler gånger, men om SVT får bestämma kommer de att sjunga på den fula arabiskan i stället för den någorlunda acceptabla engelskan. Det var längesen man sjöng på svenska, synd på ett så melodiskt språk.

Mandom, mod och morske män
Finns i gamla Sverge än,
Kraft i arm och kraft i barm,
Ungdomsvarm i bardalarm.
Ögon blå,
Då och då
Le i blomsterdalar där!
Nord, du jordens jättelem,
Nord, du milda hjertans hem!

Det är över hundra år sen den texten skrevs. Finns det några milda hjärtan kvar som är snälla mot kvinnor och barn, eller har alla böjt sig för muslimsk arrogans? De "goda" journalisterna och opinionsbildarna tror att de har milda hjärtan men de är bara fega. Om de bara kunde hålla käft och låta oss andra tänka själva! De pålägger oss självcensur och splittrar våra familjer. Låt oss behålla vår tankeförmåga. Varje människa måste få lov att skapa sin egen logik, 2+2 är inte 5. Tyvärr hjälper inte logik mot propaganda.

3 Kommentarer:

Anonym sa...

30.000 nya jobb inom välfärden! Det lovar regeringen! (Stödda av V!)
- "Eleverna behöver längre tid med sina lärare!" Nu är resultaten dåliga; elever som hamnar i livslångt utanförskap kostar oss 15 miljoner! Så att man nu satsar 10 miljarder på välfärden är en väldigt bra affär!
- Hur regeringen ska få ihop dessa 10 miljarder är inte klart. Finansministern återkommer i höst.
- Fridolin förklarar närmare på video (2:01). "Sverige växer så snabbt nu!" Usch ja.
http://www.aftonbladet.se/nyheter/article22565991.ab
/ SD
PS. Lärare som en del av välfärdssektorn...

Anonym sa...

'Flyktingbarn' våldtar 15-åring sin andra dag i Sverige. 14 december 2015 sökte han asyl här, 14 december våldtog han den 15-åriga flickan på det asyl-hem där han placerats. Personalen lämnade dem en stund, medan de tittade på TV; när de kom tillbaka höll mannen på att våldta flickan, som grät och ropade på hjälp.
- Flickan har fått mardrömmar och ångest, och klarar inte längre av sin skolgång.
http://www.breitbart.com/london/2016/04/05/underage-migrant-rapes-15-year-old-sweden/
/ SD

Anonym sa...

Upp till åtta identiteter kan man ha idag i vårt land. Och få socialbidrag för dem. Åtta id-kort, åtta namn, åtta uppdiktade historier om ursprungsland och resa till Sverige.
- Och vad gör man - myndigheterna - åt det? Ingenting.
- Nuri Kino skriver i SvD på "ledarsidan" idag.
http://www.svd.se/samma-person-atta-identiteter/om/ledare
/ SD

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.