25 juni 2016

Olika sätt att lämna EU-skutanPraise the brits… and pass the ammo.

2 Kommentarer:

Knute sa...

For i morgen begynder det hele igen. Som en giftedderkop der har mistet et ben, er fjenden såret men ikke ufarlig. Her har vi jo ikke med rationelle mennesker at gøre. I så fald ville de besinde sig, tage fornuften fangen og situationen ad notam. Det gør de ikke. Dertil mangler de format, samvittighed og forstand. I stedet går de nu helt amok – som et tirret rovdyr. Det første vi kan forvente os er visumfrihed for 80 millioner tyrkere, efterfulgt af Tyrkiets indlemmelse i det som nu bliver Den Osmanno-Eurabiske Union. De tyrkiske pastrykkerier kommer på overarbejde, når ISIS er slået af kurderne og russerne og hærskarer af hellige krigere derfor pludselig skal have tyrkisk statsborgerskab – og dermed blive EUSSR-borgere. Den gale kansler i Berlin – det nærmeste man kan komme på inkarneret ondskab – vil forstærke bestræbelserne på at blive den tredie, tyske kansler, der drukner Europa i blod inden for et århundrede. Og herhjemme vil hendes lille toy boy fra Græsted stadig ikke have fattet en brik af den apokalypse, som venter forude. Han tror det handler om fadøl og flæskepriser….

https://voldposten.wordpress.com/2016/06/24/praise-the-brits-and-pass-the-ammo/

Knute sa...

Stefan Löfven kan i framtiden ihågkommas för att ha varit den som pumpade upp EU-ballongen så mycket att den så småningom sprack.

Vår svenska svetsarpamp med fullt utvecklat Olof Palme-komplex, i rådande självförhärligande mentala klimat i maktens korridorer i Europa, har lyckats värva tunga politiska spelare till att förvandla migrationsfrågan till fullständiga pajaserier även på Europa-nivå. Om det hade skett avsiktligt skulle det inte ha kunnat betecknas som annat än extremt skickligt. Allt talar dock för att det är en helt oförutsedd effekt av ett seriöst, men verklighetsfrämmande, försök att leka Messias.

http://mikaelstyrman.blogspot.se/2016/06/eus-baneman-en-svetsarpamp-fran.html

EU har skapat migrationskrisen genom att tillsammans med USA-maffian trasa sönder arabvärldens statsbildningar, för att inte nämna Afghanistan och dräneringen av Afrika. För att kröna skapelsen har man sedan visat sig oförmögna att hantera migrationsfrågan på annat sätt än att ösa skattemedel över turkarna och ge även dem fri rörlighet i Europa. Inte konstigt att britterna tackar för sig.

http://mikaelstyrman.blogspot.se/2016/06/eu-drommen-som-shanghajades.html

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.