26 juli 2016

Tyska tonåringar förbereder sigBarnkunskap med bruna babydockor i en tysk skola. So jung und schon Mama?

Värdegrundsbloggen

Koling

Expressen: “I spåren av det varma vädret sköljer en våldtäktsvåg över Sydsverige. På åtta dagar har det inträffat sex grova överfall mot kvinnor. Offren är både tonåringar och mogna kvinnor... Det handlar nog bara om att vara förståndig och inte vara ensam på konstiga ställen.”

“Men för fasen hela Sverige är ju konstigt. Var ska kvinnor vara då?” skriver en kommentator på bloggen Snaphanen. En av kvinnorna som råkade ut för gruppvåldtäkt var ute och plockade svamp. Det är vädret...

Om man klickar på länken till Expressen kommer man till en omredigerad artikel där orden om “konstiga ställen” är borttagna, tidningarna brukar göra så när de läst reaktionerna på nätet, men originalet finns säkert sparad någonstans.

4 Kommentarer:

Argus sa...

Javisst, vädret bidrar med två faktorer; Ett, det är svårt att genomföra en våldtäkt i -30°C. Två, när det inte är mycket tyg som skyler kvinnor får de som är ovana att se kvinnohud, som kulturellt ser ner på kvinnor, som har obefintlig impulskontroll och som bara är kaxiga i grupp spatt.

Fast grundläggande orsak till ökningen av överfallsvåldtäkter utomhus är den ohämmade massinvandringen av yngre män från misogyna dysfunktionella kulturer och det tror jag att de flesta börjar att förstå.

Anonym sa...

Är de brunhyllta ungarna ett resultat av våldtäkter?

Evot sa...

Det är staten som våldtar, genom att massimportera folk från Mellanöstern och Afrika.

Knute sa...

Läkare skjuten på tyskt sjukhus - gärningsman begår självmord. Inget tecken på terror, säger polisen. Nej, det är ju helt normalt. Har inte alla med en gun på sjukhuset? Ole G.

http://ekstrabladet.dk/112/laege-skudt-paa-tysk-hospital-gerningsmand-begaar-selvmord/6206936

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.