03 augusti 2016

Men avsikten är ju god…


Nicolas Maduro glufsar i sig tårta medan han tvingar de svältande människorna i Venezuela att arbeta på åkrarna.
Tårtan serverades på en födelsedagsfest för att hedra Maduros avlidne föregångare Hugo Chavez för att han infört socialism i landet:

   Enligt Venezuelas tidning Informe21, ägde festen rum i Cuartel de la Montaña, en byggnad i Caracas som tjänar som mausoleum för Chávez. Chavez avled den 5 mars 2013 i en ålder av 58 år, efter att han innehaft presidentposten i fjorton år.

     Tidningen uppskattar att det behövdes ca 720 ägg, mer än 20 kilo smör, 90 kilo vardera av mjöl och socker, och 170 liter mjölk.  Den totala kostnaden ligger någonstans runt 650.000 Venezuela bolivars eller $ 65.000. Det är tillräckligt för att köpa minst 541 statliga matransoner.

Medan Maduro och hans kumpaner vräker i sig tårta, får Venezuelas barn sin mat här:Hur många gånger måste socialismen visa sitt rätta ansikte innan folk slutar tro på att socialister har goda avsikter?

2 Kommentarer:

Argus sa...

"The problem with socialism is that you eventually run out of other people's money." (Margaret Thatcher)

HazeP sa...

En god vän i USA skickade denna länk till mig i natt:
https://www.youtube.com/watch?v=Zmji36q8E4o

Ja, om det är så det ser ut i dag på universiteten i USA så blir jag livrädd och då har jag ändå inte nämnt Social Justice Warriors- och Black Lives Matter-studenter samt safe spaces- och trigger warnings-anhängare ...

Ovanstående video får mig att tänka på Bill Whittles geniala video, "Eat the Rich":
https://www.youtube.com/watch?v=661pi6K-8WQ

Den underbara Rebecca Weidemo Uvell har ännu en gång demaskerat rödvinsvänstern, eller vi ska kanske kalla dem champagnevänstern i detta fall:
http://www.uvell.se/2016/08/02/prada-v%C3%A4nstern-lena-endre-32849686

Och tänk, en gång hyste jag respekt för denna skådespelare ...

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.