04 augusti 2016

Påvar och presidenter sitter med armarna i kors medan Satan (islam) skär halsen av oss en efter en

Inte en dag utan ett islamiskt knivdåd. En knivman gick till attack på Russel Square i centrala London igår kväll. En kvinna dödades och fem personer skadades. Offren verkar ha valts ut planlöst, helt enligt Islamiska statens order till "troende" muslimer i Europa.

Martin Luther skrev detta för snart 500 år sedan: "Men vad gör våra höga herrskap? De räknar det för ett rent skämt, fastän det är sant att vi har fått muslimerna på halsen. Även om de inte drar emot oss i år så är de hela tiden rustade och redo att angripa oss, som varken är rustade eller förberedda. Och under tiden förhandlar furstarna om hur de kan plåga Luther och evangeliet! Det är muslimerna som är det allt övervägande problemet, och det måste klaras."

Snaphanen: "En kidnappad religion?" Eller som Danmarks statsminister uttryckte sig: "Det finns några som uppenbarligen har våldtagit en av världens största religioner och på ett fullständigt fanatiskt sätt har dödat oskyldiga människor."

Har det något att göra med verkligheten? Att politikerna inte förstår vad de talar om har nu blivit en direkt hot mot säkerheten för oss alla.

De talar om "islamism", som visserligen existerar som begrepp och dyker upp omkring år 1700, som om det inte hade något att göra med islam, när det i själva verket är en rörelse som söker tillbaka till islams rötter och har allt att göra med islam. Danska journalister har begreppet "islamiska extremister" för att vara på bortförklaringarnas säkra sida.

När man återvänder till islams rötter, får man fascistiskt våld och intolerans, där en återgång till den nya testamentet ger precis motsatt resultat. Därför blir muslimer, till skillnad från alla andra religiösa, mer kriminella och våldsamma desto mer troende de är, som en stor tysk universitetsstudier visar. Svårare är det inte: En fredlig muslim är som regel en ex-muslim, eller en muslim som inte känner till Koranens innehåll. Det är lyckligtvis för oss en hel del.

6 Kommentarer:

Anonym sa...

Oavsett om de känner till koranens innehåll eller ej, har de vuxit upp i en muslimsk miljö i sina hemländer. Sharialagarna är rådande och islam finns överallt. Det fungerar knappast bättre i Sverige, det har vi åtskilliga exempel på. Islamiseringen fortsätter oavsett om muslimer känner till koranens innehåll eller ej! /V

Knute sa...

"19-årig norrman" skriver svenska tidningar. Inte ett ett ord om att mördaren är somalier.

https://everykindapeople.blogspot.com/2016/07/lordagsgodis_30.html?showComment=1470318306090#c848500269439848515

Knute sa...

IS har skickat ut tiotusentals västhatare och uppmanat till ensamma terrormord. Varför har det äckliga etablissemanget i väst plötsligt enats om att kalla alla hatterrorister för "psykiskt sjuka" eller Breivik-wanna-bes?

http://soldatmamma.blogspot.se/2016/08/is-har-skickat-ut-tiotusentals.html

Knute sa...

UK: Muslims set random man on fire in broad daylight

http://www.bbc.com/news/uk-england-essex-36932841

Knute sa...

Prästen Jacques Hamels sista ord när IS-muslimerna skar halsen av honom: Försvinn Satan! "Va-t-en, Satan"

http://www.dailymail.co.uk/news/article-3719457/Funeral-set-held-today-French-priest-slaughtered-altar-ISIS-jihadis.html

http://everykindapeople.blogspot.se/2016/07/det-finns-bade-onda-och-goda-martyrer.html

Knute sa...

Något av det vär­sta som kan ske med vår civi­li­sa­tion, är att den slut­ar
ar att tro på djävulen, sa C.S Lewis. Och jag tror han har rätt. Europas för­vir­rande svar i mötet med islam visar oss vad som sker när reli­gio­nen mis­ter sin betydelse för hela natio­ner och deras ledar­skap.

https://www.document.no/2016/07/29/olsok-pa-tide-a-ta-gamle-idealer/

– Det var Satan som kom på besök.

https://www.document.no/2016/08/02/satan-pa-besok/

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.