23 september 2016

Merkel har noll kollFörra året lockades en miljon så kallade flyktingar till Tyskland. Angela Merkel & Co hoppades att det var lösningen på arbetskraftsbristen eftersom 643.000 anställda fattas.
330.000 flyktingar och migranter är registrerade som arbetssökande, men Merkel har noll koll. Tysklands 30 största företag har bara anställt 125 av dem.

2 Kommentarer:

Knute sa...

Det är invandringens storlek som är huvudanledningen till att integrationen inte fungerar. En röd droppe kan upplösas i ett vattenglas, vattnet färgas inte rött. Men det säger sig självt att ju fler droppar du har i glaset, desto rödare blir vattnet. Och det är där vi befinner oss nu, på vissa håll påverkas Sverige redan mer av invandringen än vad invandrarna påverkas av Sverige.

https://detgodasamhallet.com/2016/09/23/jag-sag-allt-fran-mitt-fonster/

Anonym sa...

125! Vilken framgång! För några månader sedan var det bara 54, om jag minst rätt.

Skämt å sido. Merkel växte ju upp i det gamla Östtyskland och har inga barn såvitt jag vet. Alltså finns det stora risker att hon inte bara har sålt ut sitt nya land till Soros & CO, utan att hon inte heller hyser några positiva känslor för sitt gamla grannland.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.