12 september 2016

Vad är nyheter?


 Det är nu helt klart, trots alla tidigare förnekanden, att Dems. presidentkandidat är allvarligt sjuk. Sedan Hillarys dramatiska kollaps i går vid 9/11 Minneshögtiden i nedre Manhattan,  (se nedan) är Hillary Clintons hälsa den centrala frågan för dagen. Hennes kampanjansvarig försöker naturligtvis bortförklara och kallar det en infektionssjukdom - lunginflammation - som kommer att gå över med behandling.
 "Nyheterna" är att i stort sett har alla Media-hajar svalt den metreven, tillsammans med den bifogade kroken och sänket, och upprepar det i så stor utsträckning som möjligt.

     Men vad som var lätt för media att göra under tidigare årtionden har blivit omöjligt i detta nådens år 2016. Det finns alltför många mobiltelefoner med kameror och för mycket Internet-bandbredd. Alltför många människor ser vad som händer och ställer fel sorts frågor. Det finns alltför många “medborgarjournalister” och alltför många som är ärliga - eller åtminstone alternativt fördomsfulla.

Hillarys hälsa skapar rubriker över hela världen.  Kandidaterna för den mest inflytelserika positionen i den mest inflytelserika nationen på jorden är av intresse för alla levande varelser.
 Det finns statsmän i Europa, Asien och Sydamerika som vrider sina händer över möjligheten av en upprepning av Woodrow Wilsons sista år.
Det finns envåldshärskare och oligarker som ler inför utsikterna av en svag, förvirrad amerikansk president. Och de flesta i den amerikanska väljarkåren,  vare sig de tidigare var för eller emot Mrs Clinton, undrar vem som kommer att leda “hennes Administration”....  Bill eller Huma?

Media har inte råd att låta Clintons kampanj misslyckas. Clinton kunde falla död ner mitt i stan och reportrarna skulle göra sitt yttersta för att övertyga allmänheten om att hon “bara snubblade”-“ hon återhämtar sig” - “påståendet om hennes oförmåga är bara hennes motståndares påhitt och presidentinvigningen kommer att äga rum som planerat. "

   Intressant medicinsk förklaring här. Kan någon av våra kunniga läsare tala om ifall det verkar troligt?

10 Kommentarer:

Anonym sa...

Nu är jag ingen läkare själv men eftersom en nära anhörig kallad X är ett av Sveriges Parkinsonspecialister och vi pratar jobb och forskning med varandra vet jag en del, det låter det som en möjlig diagnos. Har funderat på det själv. Kan ju finnas annan neurologisk diagnos förstås som kan ge psykisk påverkan.
Absolut inte lämplig för ämbetet.
Underskriver anonym på grund av Parkinsonspecialisten. X ska ju inte blandas i.

Berit sa...


American Thinker har två videos av händelsen men bilarna är vända åt olika håll.
Någon som kan förklara?


http://www.americanthinker.com/blog/2016/09/hillary_didnt_stumble__she_could_not_stand.html

Berit sa...

MSNBC jobbar övertid för att göra händelsen till en bagatell. Det var olämplig klädsel, för varm, Hillary åt inte sina cornflakes ....
https://youtu.be/mE-hKEA8ALo

Knute sa...

Hillary Clintons hälsa pekar onekligen mot en tredje period för Obama, på grund av "exceptionella omständigheter". När de legala utmaningarna är kirrade så kommer väljarna att acceptera, och då lägger inte the Supreme Court några fingrar emellan.

http://soldatmamma.blogspot.se/2016/09/jag-har-haft-lunginflammation-man-mar.html

Anonym sa...

Vilket är värst för Mrs. Bill Clinton, lunginflammationen eller lögnerna?

Anonym sa...

En alternativ diagnos är faktisk Multipel Skleros. Ett antal observationer passar i bilden. Prognosen är lika som för PD: Sjukdomen kan endast lindras inte botas.

Berit sa...

De väljer alltid att ljuga även fast sanningen vore bättre

Anonym sa...

Berit,
Titta på denna video om Hillary Clinton: https://www.youtube.com/watch?v=Zr1IDQ2V1eM

Den visar att Hillary Clinton lider av Parkinson’s sjukdom i relativt tidigt stadium. Det är en doktor med 30 års erfarenhet som läkare, som drar historien (inte hennes läkare), men jag tror att han har rätt. Det innebär att vi kanske får se lite av dessa reaktioner under debatterna om hon blir stressad - vilket hon lär bli. Sedan kommer hon att bli dement efter ett tag. Man kan fråga sig varför partiet inte stoppar henne före valet. Jag tror att de inser att det är för sent och bankmaffian har inget emot att hon blir president och kanske ersätts av vicepresidenten Tim Kaine. Båda dessa är bara nickedockor.
Eller varför inte en tredje period för Obama eller kanske Joe Biden, som du föreslagit.

När det gäller pneumoni som föreslagits, så hittar man flera liknande långa hostattacker vid skilda tillfällen bakåt i tiden, och då har man inte sagt att det handlat om pneumonier och ej heller behandlat henne för sådana. Det hindrar naturligtvis inte att det kan röra sig om en aspirationspneumoni denna gång - men det förklarar inte hennes tidigare attacker. Det innebär att det finns en annan grundsjukdom i botten här.Jag tror faktiskt mest på Parkinson i relativt tidigt skede - med sväljningssvårigheter, varför hon sväljer fel och hostar. Demens är att vänta - och det kanske förklarar att hon i det senaste förhöret kunde hävda att hon inte mindes 39 gånger (!!!).
/SB

Berit sa...

Tack SB, mycket intressant

Anonym sa...

Berit,
här kommer en ny video från samme doktor: https://www.youtube.com/watch?v=q5mYx5oCxEg
Även om jag inte är neurolog så verkar det ganska övertygande utifrån mina allmänna medicinska kunskaper.
Det är ju så med medicinen mot Parkinson, L-Dopa, att den måste ges med mycket regelbundna
intervall, 4 gånger per dag, dvs. var 6:e timme.
Under operation av en Parkinsonpatient står man ofta inför detta problem - har patienten fått sin L-Dopatablett innan operation ? I annat fall (om operationen drar ut några timmar) så kommer patienten vid uppvaknandet att vara helt stel och svår att få i en ny tablett.
Jag skulle tro att detta kan vara en förklaring. Hillary har helt enkelt glömt att ta sin tablett och skyndar sig till Chelseas lägenhet - men försent. Hon har hunnit bli stel.
/SB

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.