30 april 2016

Dags att deportera?

Det är en sak att vara oense med politiska kandidater och protestera.  Upplopp är en helt annan sak. Skada människor är inte acceptabelt.


 Polisen drabbade samman med hundratals demonstranter utanför Donald Trumps rally i södra Kalifornien på torsdagskvällen.
    Minst en polisbil förstördes när hundratals demonstranter - av vilka många viftade med mexikanska flaggor - fyllde gatorna utanför Pacific Amphitheater i Costa Mesa, Orange County där Trump talade.

    Demonstranterna översvämmade gatan utanför amfiteatern, hoppade på bilar, kastade sten på bilister och förklarade sitt motstånd mot Trump i hotfulla ordalag. De stoppade all trafik och skapade ett  spänt läge med polisen.

    En Trump supporter slogs blodig efter att ha “kolliderat” med anti-Trump aktivister, varav många verkade vara unga spansktalande människor.

    Våldet i södra Kalifornien, där Latinos utgör en stor del av befolkningen, antyder att Trump kan möta mer av detta under kommande dagar, när han leder sin kampanj inför statens  premiärval den 7 juni. Trump leder för närvarande med uppskattningsvis 45,7 procent av väljarna,  över Kasich och Cruz i Kaliforniens omröstningar. (enligt Real Clear Politics.)

Men pressen gör sitt bästa för att bagatellisera våldet och kallar det “protest”.
Det här är ingen protest, det är ett upplopp.



Jag kan föreställa mig rubrikerna och några Trump-supporters hade vält en polisbil vid någon av Hillary Clintons valmöten.  Tänk om mannen på bilden ovan burit en Hillary-skjorta.
De som protesterar visar tydligt var deras sympatier ligger.



Hur vågar dessa - till största delen illegala - försöka neka Trump och andra deras rätt till yttrandefrihet? Vad är det för fel med Vänstern? Hur skulle reaktionerna bli om det  rapporteras att deltagare vid ett Hillary-rally attackerades och skadades?
Och alla dessa flaggor? De kommer hit till USA och drar fördel av alla förmåner som erbjuds i detta land och sedan tackar de på detta vis?

Fler bilder här

Lördagsgodis

29 april 2016

“Jag måste betala räkningarna”

Peter Schweizers bok “ Clinton Cash”, har gjorts till en dokumentärfilm som kommer att visas på filmfestivalen i Cannes nästa månad.

Från pressmeddelandet: 

"Clinton Cash avslöjar hur Bill och Hillary Clinton, som påstod att de var “absolut panka”när de lämnade White House,  kunde samla ihop en nettoförmögenhet på över $ 150 miljoner med $ 2 miljarder dollar i donationer till sin stiftelse.  All denna rikedom ackumulerades genom lukrativa avgifter och kontrakt som betalas av utländska företag och av de som donerade till Clinton Foundation under den tid som Mrs Clinton var Secretary of Sate."




Schweizers bok hyllades av Högern och smutskastades av Vänstern när den publicerades.
Den bekräftade misstankar hos vissa personer, medan andra ryckte på axlarna och kallade det förtal.  Men en sak är säker, paret Clinton kan inte hemlighålla sina oroande mönster av donationer.

Även deras vänner på The Washington Post publicerade en detaljerad rapport där man  ifrågasätter hur två personer kan skrapa ihop miljarder dollar - mer än någon annan politisk familj - under en relativt kort period.

"Bill och Hillary Clinton har byggt upp ett oöverträffat globalt nätverk av donatorer genom banbrytande insamlingsmetoder som har förändrat modern politik och som banade väg för dem att eventuellt bli den första man och hustru som vunnit White House”, sade rapporten.

Som Schweizer säger i trailern, “För paret Clinton, är ingenting heligt och allt är till salu, men vi är de som betalar priset."

KD behövs som motvikt till islamiseringen

April 2016

Att svenskarna röstar på partier som vurmar för muslimsk invandring är dumt och fegt. Inställsamt låtsas man älska den så kallade mångkulturen, annars finns risken att bli av med jobbet. Men det är bara en tunn fernissa. Under döljer sig sunda värderingar. Det borde finnas plats för ett kristdemokratiskt parti.

28 april 2016

Patetiskt


Wow, Carly Fiorina.  Ted Cruz sade i går kväll att om han blir Republicans kandidat kommer han att utse Carly Fiorina till sin vice. Ted och Carly!
Det är så man stoppar det framrusande Trump-tåget och får uppmärksamhet igen och blir betydelsefull!
De 3,485 personer som stöttade henne på nomineringsmötet i Iowa och de 11.706 som röstade på henne i New Hampshire kan samarbeta och ge Big Ted en välbehövlig vitamininjektion .

Också… tillkännage din vicepresidentkandidat dagen efter att du blivit matematiskt utslagen och inte har någon möjlighet att vinna nomineringen själv?

27 april 2016

GOP-ledningen är desperat


Den ledande Republican-kandidaten Donald Trump tog hem primärvalen i fem delstater: Connecticut, Delaware, Maryland, Pennsylvania och Rhode Island. Hans enorma segrar, med mer än 50 procent av rösterna i varje stat, visar hur misslyckade alla “Stoppa Trump strategier” är.
 Men Cruz och Kasich tänker försöka sig på något som är mer udda och slumpartat.

Republikanska president-utmanarna Ted Cruz och John Kasich skakade om i sociala media med nyheten om en allians som syftar till att stoppa Trump från att få den mängd delegater han behöver för att vinna GOP nominering.

Cruz och Kasich har utarbetat en strategisk icke-angrepps-överenskommelse. Teorin i denna plan är att om Kasich inte driver en aktiv kampanj - skakar hand och pussar små barn -  inför Indianas primärval nästa tisdag och lämnar fältet fritt för Cruz att föra ett ensamt frontkrig mot Trump - och om Cruz gör detsamma i Oregon och New Mexico, (som röstar den 17 maj och 7 juni respektive), kan de minska antalet Trumpdelegater i förhållande till vad han skulle vinna om alla tre männen kämpade samtidigt i alla tre staterna. Vid GOP-konventionen  kommer antalet Trump-delegater då att  totalt bli lägre och argumentet för att neka honom utnämningen blir starkare. Teoretiskt kommer det att hindra Trump från att nå 1237-delegat tröskeln.

Detta är den typ av affärer som görs bakom kulisserna och som det så ofta talas om i politiken, men som nästan aldrig avslöjas. Det finns ett kraftigt Trump-motstånd inom GOP etableringen, så det verkar som man är villig att blunda för vissa synder, så länge som man kan besegra miljardären och affärsmannen en gång för alla.

Den plötsliga alliansen var inte populär bland allmänheten och motreaktion spred sig som en löpeld över hela sociala media på måndagen. Trump var på förstasidorna överallt och “pucklade på” sina rivaler.

Men förbittring över vad man kallade “samverkan” slukade inte där. MSNBC var på plats i Indiana och rapporterade att Kasichs väljare tänkte rösta på Trump i stället för Cruz på grund av detta rävspel.

Totalt kommer 118 republican-delegater och 384 democrat-delegater att stå på spel den 26 april. Clinton leder över Bernie Sanders med 1,428 delegater mot hans 1,153.  Hennes ledning ökar när superdelegater räknas, 1941 mot 1191. En Democrat-kandidat behöver 2,383 delegater för att vinna nomineringen. På GOP sidan leder Trump med 845 delegater, följt av Cruz med 559 och Kasich med 148. Republicankandidaten behöver 1237 delegater för nomineringen.

Livet är friare och vackrare i Ungern



Ferenc Almássy växte upp i Frankrike men valde att flytta permanent till Ungern för några år sedan. Han talar om den chockerande och deprimerande situation som plågar det franska samhället - migration, islamisering, mångkulturella getton, korruption, och hur han anser att den franska kulturen nått sitt slut.

Ungern med sin starka nationella kultur påminner på många sätt om ett försvunnet Frankrike. Vissa likheter består dock, som den goda maten och de goda vinerna. Man förstår varför det är lockande att emigrera till ett europeiskt land som fortfarande är normalt.

Ferenc Almássy ger en intressant upplysning i videon: 69 procent av nyfödda i Parisområdet är av afrikansk härstamning.

26 april 2016

Bolibomparegering infiltrerad av illasinnade islamister

Sveriges muslimpartistiske skolminister Gustav Frigolit: "Jag förstår inte varför det skulle vara kränkande för en kvinna om en man vägrar att hälsa genom att ta i hand."

Senare ursäktade han uttalandet. Han är hal som en ål och kommer säkert hålla sig kvar vid makten. En bedragare som varken vill eller kan sköta sitt jobb. Han borde få göra sällskap med den sparkade bostadsministern.

Lars Nicander, chef för Försvarshögskolans Centrum för asymmetriska hot- och terrorismstudier, säger att Miljöpartiet har blivit infiltrerat av islamister:

"Det är uppenbart att de försöker komma in och få förtroendeuppdrag. Jag ser en likhet med hur Sovjetkommunismen agerade under det kalla kriget, när man försökte att infiltrera olika demokratiska partier. Samma metod kan man se idag, när människor som står nära det Muslimska Brödraskapet får fotfäste i Miljöpartiet."

Illavarslande är att även Socialdemokraterna är infiltrerade, bland annat genom statsministerns fru. Ulla Löfven är anställd som ombudsman i Socialdemokrater för Tro och Solidaritet, en organisation närstående det Muslimska Brödraskapet.



Miljöpartiets kris drabbar även socialdemokraterna

Spågubbar


 Om du vill skapa en trend som du vill att folk ska följa, skapa dramatik!  Skräm alla så mycket som möjligt! Gör förutsättningar som är otäcka. Förutsäg de mest dramatiska, allomfattande konsekvenser du kan tänka dig. Reportrar kommer att ge dig mycket mer uppmärksamhet än vad de ger till de personer som står med fötterna på jorden och talar i mer moderata tongångar.

Under flera decennier nu har den 22 april utsetts till ”Earth Day”, vilket blivit ett tillfälle för alla typer av meningslösa offer till Vänsterns miljö-religion.
Evenemanget skapades 1970 och anordnas delvis av den dåvarande hippien och senare dömde mördaren Ira Einhorn som förutspådde död, förstörelse och sjukdom om vi inte gjorde precis som de Progressiva befallde.

Inte en enda av de apokalyptiska förutsägelser som gjordes då har ens kommit i närheten av sanningen.  Men var och en av dem fick respektfull uppmärksamhet från de stora medierna. De reportrar och journalister som trumpetade domedagsprofetiorna tog aldrig tillbaka vad de sagt…och ofta fortsatte de att sprida liknande felaktiga prognoser om katastrof under de kommande åren.

Här är några exempel:

*Harvardbiologen George Wald bedömde att "civilisationen kommer att upphöra inom 15 till 30 år, om inte omedelbara åtgärder vidtas mot de problem som mänskligheten står inför."

*Befolkningsökningen kommer oundvikligen att helt överträffa de små ökningar vi kan göra inom  livsmedelsförsörjningen.  Dödligheten kommer att öka och åtminstone 100-200 miljoner människor per år kommer att svälta ihjäl under de närmast 10 åren.” (Paul Ehrlich)

*Ehrlich var den som presenterade det mest alarmerande scenariot och försäkrade läsarna att mellan 1980 och 1989, skulle cirka 4 miljarder människor, däribland 65 miljoner amerikaner, förgås i “Great Die-Off".

 *"Demographer är nästan enhälligt överens om denna grymma tidsplan: Från 1975 kommer omfattande hungersnöd att starta i Indien och sedan sprida sig till att år 1990 omfatta hela Indien, Pakistan, Kina och Mellanöstern, Afrika. Fram till år 2000, eller möjligen tidigare, kommer Syd- och Centralamerika att existera under svältbetingelser ... .År 2000 - trettio år från nu, - kommer det att vara hungersnöd i hela världen, med undantag för Västeuropa, Nordamerika och Australien." (Peter Gunter, North Texas State University professor)

*Paul Ehrlich varnade i maj 1970 att DDT och andra klorerade kolväten "kan  väsentligt ha minskat den förväntade livslängden för personer födda efter 1945." Han varnade för att amerikaner födda efter 1946 ... nu har en livslängd på bara 49 år, och han förutspådde att om nuvarande förlopp fortsätter kan den förväntade livslängden bara bli 42 år från 1980, då det planar ut.

*”Om den nuvarande trenden fortsätter, kommer vi år 2000 att använda olja i sådan mängd… att det inte kommer att finnas mer olja.  Du kommer att köra upp till pumpen och säga: 'Full tank,"och man kommer att säga: 'Jag är mycket ledsen, det finns ingen bensin.” (Ekolog Kenneth Watt )

*Harrison Brown, en forskare vid National Academy of Sciences, publicerade ett diagram över  metallreserver och uppskattade att mänskligheten skulle han helt slut på koppar strax efter 2000.
Bly, zink, tenn, guld och silver skulle vara borta före 1990.

Och nu säger DiCaprio att “vår planet kan bara räddas om vi lämnar fossila bränslen kvar i marken”



Den där båten blir jobbig att ro, Leonardo.

25 april 2016

Gör som jag säger….

…inte som jag gör.


Bernie Sanders har vunnit alla levande socialisters hjärtan med sitt arga skränande om den onda kapitalismen och giriga En-procentare. Hans fördömer och förtalar USA: s högsta inkomsttagare och producenter, och ett marknadssystem som han anser "orättvist " för de fattiga och medelklassen. Han hävdade faktiskt vid ett tillfälle  att det finns fattiga barn i Amerika eftersom konsumenterna har alltför många val av deodoranter.

Sanders har också vid upprepade tillfällen kritiserat de som drar nytta av lagliga skatteavdrag för att sänka sin beskattningsbara inkomst och han anger på sin kampanj-hemsida att "Vi behöver ett progressivt skattesystem i detta land som bygger på förmågan att betala. Det är inte acceptabelt att företagens VD: ar i detta land ofta åtnjuter en effektiv skattesats som är lägre än deras sekreterares."

Men precis som man kan vänta sig är den socialistiske hjälten Bernie Sanders bara ytterligare en hycklande, progressiv skattesmitare.  Han har fulländat konsten att utnyttja den skatteflykt han påstår är omoralisk.  Efter att ha tillbringat en stor del av sitt vuxna liv som arbetslös och ibland "arbetat” genom att skriva socialistiska fantasier för vänster-blaskor för $ 50, plus ett kort men misslyckat “gig” som snickare, undvek Sanders att betala inkomstskatt i årtionden genom att inte ha ett fast jobb tills han var fyrtio. Och när han äntligen fick ett jobb, var det ett statligt jobb som borgmästare i Burlington, Vermont. Han blev sedan vald som den ende öppet socialistiska kongressledamoten och där har han varit efter det.

Men även när han gapar och skriker mot den kapitalistiska maskinen, ägnar han sig själv åt precis det han fördömer. Förra veckan offentliggjordes Sanders deklaration för 2014 och det var ganska avslöjande.
Det visar att Sanders och hans hustru, med en sammanlagd inkomst på $ 205.271, betalade bara  $27.653 i federal inkomstskatt efter att ha tagit mer än $ 60.000 i avdrag för saker som räntekostnader för huslån, fastighetsskatt, statliga och lokala skatter, och arbetsrelaterade kostnader. Detta gav honom en effektiv skattesats på bara 13,5%;  lägre än de 15,2% han skulle ha betalat om han inte utnyttjat avdrag och betydligt lägre än 27,4% som betalas av "miljonärer och biljonärer” i detta land (enligt IRS, startar den skattesatsen för "miljonärer och biljonärer” för de som tjänar så lite som $200.000 / år).

Med en årsinkomst över $ 200.000, samt exklusiva fördelar för kongressmedlemmar -  två hem (ett i Vermont, ett i D.C.), är Sanders mycket rikare än genomsnittsamerikanen som kämpar bara för att få det att gå ihop.
 Så, man kan fråga sig, med en sådan nivå av bekväm rikedom och inga beroende barn, varför försöker han undvika att betala sin "beskärda del"?

23 april 2016

Lördagsgodis

Armén firade Earth Day


Enligt Obama-administrationen, utgör den den påhittade globala uppvärmningenskrisen det största säkerhetshotet som USA står inför.

Obama, 28/8 /15:
"Detta är verkligt. Detta händer just nu. Tänk på det. Om ett annat land hotat att utplåna en amerikansk stad, skulle vi göra allt som står i vår makt för att skydda oss. Klimatförändringarna utgör samma hot, just nu. "
Obama, 28/9/15:
"För alla de omedelbara utmaningar som vi samlas för att ta itu med denna vecka -  terrorism, instabilitet, ojämlikhet, sjukdom - finns det en fråga som kommer att definiera konturerna av detta århundrade mer dramatiskt än något annat, och det är det angelägna och växande hotet från ett föränderligt klimat."
(Många fler citat här)

USAs armé lovade i torsdags att hedra "Earth Day" genom att återigen försäkra att ta itu med konsekvenserna av klimatförändringarna och bedöma riskerna för den nationella säkerheten.

    I ett särskilt meddelande säger man att armén står inför allvarliga nedskärningar i raden av soldater i aktiv tjänst, men förklarar att man inriktar sig på "den roll landet spelar för att säkerställa att armén förblir redo och motståndskraftig.”
 Man uppmanar soldater att fira Earth Day på fredag. Armén gjorde också Earth Day till sitt "fokus för dagen."
 “När vår armé firar Earth Day 2016, vänligen förena er med oss för att skydda miljön, vilket gör det möjligt för soldaternas beredskap att säkra framtiden för miljön och för våra medborgare och vår nation. Vi uppmuntrar alla att delta i detta arbete genom att lära sig mer om arméns miljöarbete.
Varje dag runt om i världen, kan du göra en skillnad. Army Strong "

Klart och tydligt, eller hur?
Även om vi är hjälplösa när det gäller att att göra något åt det ständigt växlande vädret, annat än några skenheliga och ineffektiva “gester” - visst är det en lättnad att veta att vi inte har något värre att oroa oss för.




22 april 2016

En kaka som slår tillbaka


Ännu ett hat-bedrägeri har avslöjats, denna gång från en öppet homosexuell, svart pastor Jordan Brown. Han hävdade att efter att han beställt en tårta dekorerad med “Love Wins" fick han en tårta med texten "Love Wins Fag."

Här är ett uttalande från Browns advokat Austin Kaplan:

"Pastor Brown bad aldrig om att detta skulle ske. Han fortsätter att överväldigas av känslor av smärta, ångest och förödmjukelse på grund av denna incident. Han handlar ofta på Whole Foods, vilket gör detta desto mer chockerande och nedslående. Vad som verkligen berör honom är att han vet att om inte vissa åtgärder vidtas, kan denna typ av sak hända igen, och att någon annan kan tvingas gå igenom en liknande, plågsam upplevelse. "

Jag rörs till tårar!

Och hur beundransvärt är det inte att Browns verkliga oro inte har att göra med någon ekonomisk vinning eller uppmärksamhet för honom själv, utan enbart tanken att "någon annan kanske måste gå igenom en liknande plågsam upplevelse."

Fast det fanns ett litet problem: det visade sig senare genom övervakningskameror, att när han betalar för tårtan kan man se att prislappen är placerades på toppen av lådan men i Browns video sitter den på sidan.  Man kan se att kassören skannar den på toppen av lådan. Och hur troligt är det att Brown  inte kontrollerade tårtan i affären innan han betalar?

Så advokatens uttalande är faktiskt sant i ett avseende: Brown bad aldrig om detta skulle hända;  han såg helt enkelt till att det hände.

Man kan ju fråga sig varför folk bär sig åt så här. Är de sjuka?
Det finns något som kallas Münchausens syndrom, där en person är extremt oärlig för att få uppmärksamhet och sympati.
Är han en annan Vänsteraktivist som helt enkelt främjar sin sak med alla nödvändiga medel?
En bedragare som antog att han skulle kunna roffa åt sig några dollar med sin bluff?

Och om man tror på begreppet ‘hatbrott”, är inte en hatbrott-bluff ett verkligt hatbrott?

Den här historien har spridit sig som en löpeld över hela landet eftersom den passar den bild man byggt upp.

Det är en perfekt historia, eller hur? Om tårtdekoratörer på Whole Foods i det “liberala” Austin, Texas hatar homofiler. Föreställ er vad resten av Amerika tycker!

Så kommer eftervärlden att minnas honom

Obama kommer att gå till historien som 20-Triljoner-mannen.

Den 3 juli 2008 - dagen före självständighetsdagen - sade Barack Obama att lägga till $ 4 trillioner till statsskulden var oansvarigt och "opatriotiskt.”



Obama: “Problemet är, att det sätt som Bush har gjort det på under de senaste åtta åren -  att ta ut ett kreditkort från Bank of China i av våra barns namn och driva upp vår statsskuld från $ 5 triljoner från president #42, till president  # 43, som på egen hand lagt till $ 4 triljoner,  så att vi nu har över $ 9 triljoner i skuld som vi måste betala tillbaka - $ 30.000 för varje man, kvinna och barn. Det är oansvarigt. Det är opatriotiskt.”

Efter att ha sagt det lade han till 4 triljoner själv på bara två och ett halvt år och innan han är klar kommer han att ha lagt till 10 triljoner - en dubblering av vad alla presidenter före honom har åstadkommit tillsammans. Vid slutet av räkenskapsåret 2016 kommer statsskulden att vara 19,3 triljoner dollar.

Om Bush var opatriotisk måste det Obama gjort kallas landsförräderi.

Migrantkrisen: Fortfarande massor av asylsökare på väg till Sverige

     

Bild: Migranter ankommer till Malmö. Förra året tog Sverige emot 163.000 asylsökande samt 134.000 övriga inklusive anhöriga, summa 297.000. Källa Statistiska Centralbyrån.

Ja, vad ska det bli av oss nordbor? Vad blev det av EU:s dröm om ett gränslöst Europa? Bäst att stänga gränserna så fort som möjligt. Befolkningsökningen i Afrika och Arabvärlden är enorm, alla slåss mot alla och alla vill komma hit. När de europeiska staterna går i konkurs och inte längre kan betala bidrag till invandrarna, vad händer då? Du stoppas vid rött ljus och ser en pistol peka genom bilrutan, ge hit plånboken. Det kommer att bli otryggt. Det som Avpixlat och andra alternativa media rapporterar om är bara början. Det kommer för plötsligt, vi hinner inte vänja oss och vi vill inte ta ut sorgen i förskott. Men det är nog bäst att spänna musklerna.

21 april 2016

Låt honom för Guds skull vila upp sig på ett lämpligare ställe

      

Den senaste tidens skandaler inom Miljöpartiet präglade även statsministerns frågestund i riksdagen i dag. Och när Sverigedemokraternas Mattias Karlsson ifrågasatte Socialdemokraternas samröre med den palestinska Fatah-rörelsen, reagerade Stefan Löfven som en fullkomlig sociopat:

- Här har vi ett parti som springer runt på stadens gator med järnrör, som kallar unga kvinnor för horor - och så står du här och ska läxa upp mig. Det är fullkomligt oacceptabelt, sa Löfven, som uppvisar tydliga signaler på att precis allt gått åt helvete för honom. Carina-Fina

-   -   -   -   -
En statsminister borde kunna skilja på sak och person. Men inte den här statsministern. De rödgrönas paradgren är att skrika okvädningsord i stället för att debattera. Lika bra att stänga av när man ser deras fradgande käftar i Sveriges television.

Apropå Miljöpartiet

En perfekt sammanfattning


"Clintons och Sanders paradis är en plats där alla har garanterad anställning, fri omfattande sjukvård, fri utbildning, fri mat, fri bostad, gratis kläder, gratis verktyg och endast brottsbekämparna har vapen
Och tro det eller ej, det finns faktiskt redan en sådan plats:
Det kallas fängelse."

Sheriff Joe Arpaio
Maricopa County, Arizona

Amerika är i uppror

 skriver Jack D. Douglas:

Stora revolutioner börjar i allmänhet långsamt och under många år, medan allmän upprördhet pyr mer och mer intensivt under fasader av överensstämmelse och lydnad inför myndigheten.  Men allt eftersom ilskan växer sig starkare,  kan även små händelser utlösa stora explosioner.
10 augusti i Tuilerierna i Paris började som en ganska vanlig dag tills den offentliga ilskan mot den korrupta kungen och hans system exploderade.

Jag tror inte att amerikaner är vid denna tidpunkt av koncentrerad, våldsamt explosiv ilska ännu, men miljontals är arga runt om i landet.

Amerikaner är mycket upprörda över den totala korruption i alla former som är så uppenbar i toppskiktet av vår nation, särskilt i D.C. och på Wall Street.  De är inte längre undergivna partimedlemmar som skrapar och bugar sig för Super Robber Barons.

Detta är ett avgörande faktum i amerikanskt liv nu och som nästan alla journalister inte ser, eller låtsas att de inte ser. Tiotals miljoner amerikaner söker efter vägar ut ur de överväldigande kriser som regeringen tvingar på dem. De är upprörda, drivna och ändrar sig mycket snabbt. De letar efter nya ledare som kan sätta stopp för det hatade systemet.


Trump och Sanders är de två ledarna som är i öppet uppror mot de stora lögnerna och all stöld och bedrägerier och ändlösa, förlorade krig. Deras väljare är en stor majoritet av de amerikanska väljarna.

Om en av dem har möjlighet att dra samman de stora väljargrupperna, kommer han att ha det offentliga stödet för att avsluta det korrupta systemet och återuppbygga Amerika.

Vi är inte längre i Kansas där folk följer sina partiledare och gör som de blir tillsagda. Vi befinner oss i en revolutionär situation där även små övergrepp kan växa och slutligen utlösa massiva offentliga uppror.

Ännu mer hyckleri


För några dagar sedan skrev jag om att HB2 lagen i North Carolina antogs och undertecknades av guvernören, som svar på en kommunal förordning i Charlotte, NC. som tillät transpersoner att använda vilken allmän toalett och omklädningsrum de ville, oavsett om de var ämnad för män eller kvinnor.  HB2-lagen åsidosätter stadens förordning och hindrar andra städer i North Carolina från att införa liknande åtgärder.

Kanada-baserade cirkus och teaterföretaget Cirque du Soleil har inställt sina kommande föreställningar  i Greensboro, Charlotte och Raleigh i North Carolina för att protestera mot statens Public Facilities Privacy and Security Act.
    "Cirque du Soleil anser att mångfald och jämlikhet för varje individ är mycket viktigt och motsätter sig diskriminering i någon form," förklarade gruppen på fredagen i ett pressmeddelande. "Den nya lagstiftningen HB2 i North Carolina är ett hinder i att säkerställa mänskliga rättigheter för alla."
    Cirque du Soleils återbud i North Carolina kommer efter att ett växande antal artister och underhållare protesterar.

Hur ädelt det låter att  mänskliga rättigheter är viktigt för Cirque du Soleil. Men är de verkligen det?

    Den världsberömda cirkusen har inte inställt sina kommande föreställningar i Förenade Arabemiraten i Dubai.
 I själva verket har Cirque du Soleil en planerad produktion, Varekai, som kommer att pågå från 16 till 24 september på Dubai World Trade Centre.
Förenade Arabemiraten i Dubai har förbjudit samkönade äktenskap,  könsbytesoperation, samkönade adoptivföräldrar, öppet homosexuell och lesbisk värnplikt. Allt detta är straffbart med döden, böter eller fängelse.

Uppenbart hyckleri. Precis som feminister som inte kan kritisera hur muslimer behandlar kvinnor eller hbtq-personer och som är tysta om hur muslimer behandlar homofiler.
Det går inte att ta någon av dessa människor på allvar. De är alla hycklare.

Underhållare av storleksordningen Springsteen och Cirque du Soleil bokar dessutom sina framträdanden och turneer långt i förväg, så jag är helt övertygad om att när de skrev under sina kontrakt var lagen om separata toaletter densamma som den är nu, efter att guvernören stoppade det nya PC-påhittet genom att underteckna HB2-lagen den 23 mars detta år.

20 april 2016

Även skolminister Fridolin borde avskedas

”Skolans problem ska vara lösta på 100 dagar”, lovade skolminister Gustav Fridolin när han tillträdde hösten 2014. Några konkreta planer verkade han dock inte ha, förutom ett fortsatt okontrollerat inflöde av muslimer. Helt i enlighet med den nyligen avskedade kollegan Mehmet Kaplans agenda. Boko haram betyder att alla böcker utom Koranen är förbjudna. Men sådana problem kanske går att undvika om Fridolin ordnar så att varje nyanländ elev slipper böcker och får en iPad i stället.

För inte så länge sen såg det hoppfullt ut. Sossarnas flumskola var på väg att ersättas av en kunskapsskola med intresserade elever som slapp gå hem med huvudvärk. Men år 2011 satte den psykologiska gåtan Fredrik Reinfeldt tillsammans med Miljöpartiet stopp för förnuftet, med benägen hjälp av Journalistpartiet. Syrier och somalier, ja i stort sett hela den muslimska världen fick nu rätt till permanent uppehållstillstånd i Sverige och kunde sätta sina barn i svensk skola.



Bild från Tundra Tabloids

19 april 2016

Kaliforniens minimilön drabbar Los Angeles klädindustri: "Utflyttningen har börjat"


De finns de som tror att det bara är att höja minimilönen, eftersom det inte “drabbar någon fattig”  utan bara de giriga företagarna. De har fel. Om minimilönen höjs långt över den verkliga marknadslönen för outbildad arbetskraft,  är det många människor som mister sitt arbete och det är ofta den kategori som redan kämpar för att hitta ett jobb.

Det finns naturligtvis ”vinnare" om man trissar upp minimilönen.  Politiker. Fackföreningar och deras medlemmar som har kontrakt som grundar sig på den officiella minimilönen och därför automatiskt också höjs.  På kort sikt kan fackliga medlemmar se en löneökning.  Fackföreningarna kommer också att höja sina avgifter, men dessa vinster kommer att bli kortlivade eller inte alls förverkligade.  Man kan inte tvinga marknaden till underkastelse.

Från LA Times

Förra veckan meddelade American Apparel, den största klädtillverkaren i Los Angeles,  att de kanske kommer att flytta tillverkningen av vissa plagg till en annan tillverkare i USA och då måste de friställa ungefär 500 lokala arbetare.  Företaget sysselsätter fortfarande cirka 4000 personer i södra Kalifornien.

"Utflyttningen har börjat", säger Sung Won Sohn, ekonom vid Cal State Channel Islands och tidigare direktör för Forever 21.  “Klädindustrin  krymper successivt och den trenden kommer sannolikt att fortsätta."

Ifall ni har glömt


Hillary Clinton är det största fiaskot i USA-politiken. Det säger en hel del, med tanke på hur misslyckad hennes fd. chef är.  Hillarys politiska misslyckanden går tillbaka till tiden innan hon blev en “gör-ingenting-Senator” och till tiden när hon var Första “Dam”.

Hon ville vara mer än bara presidentfru; mer som en co-president, så Bill Clinton lät henne konstruera en sjukvårdsreform. Trots påtryckningar och hot kunde hon inte ens förmå den democrat-kontrollerade Senaten att  rösta om det och floppen kostade skattebetalarna $13 miljoner.

Nästa uppgift hon fick var att utse en statsåklagare och eftersom hon är feminist var de två första förslagen kvinnor,  Zoe Baird och Kimba Wood.  Båda tvingades att dra tillbaka sina namn efter skandaler om att de anställt illegala invandrare. Nästa val var Janet Reno och Bill beskrev senare det som “min värsta mardröm”.

Som ni kanske minns var det Reno som fattade beslutet att gasa David Koresh och den religiösa sekten i Waco, Texas, vilket resulterade i dussintals dödsfall bland kvinnor och barn. Även efter denna katastrof, tillät Bill Hillary att göra fler rekommendationer. Hon placerade sin tidigare advokatpartner Web Hubbel i justitiedepartementet, Vince Foster i White House personalavdelning  och William Kennedy i finansdepartementet. Återigen gick det åt skogen: Hubbel hamnade i fängelse, Foster begick självmord (förmodligen), och Kennedy tvingades avgå.

Man skulle kunna tro att Bill Clinton borde ha tröttnat på Hillarys dåliga omdöme vid det laget, men inte. Hon fick också i uppdrag att göra rekommendationer för chefsposten för Civil Rights Commission och valde Harvard professorn Lani Guanier, känd som en notorisk rasist.
President Clinton återtog utnämningen av Guinier i juni 1993, efter en våg av negativ press som orsakas av hennes kontroversiella skrifter, av vilka en del även Clinton själv kallade "anti-demokratiska" och "mycket svåra att försvara".

Hillary fick också i uppdrag att utse chefen för White House säkerhet och vakter och rekommenderade  en nära vän, Craig Livingstone.  När Livingstone senare misstänktes för otillåten hantering av 900 FBI-filer rörande  Clinton-fiender (Filegate) och den utbredda användningen av droger bland personalen, nekade både Hillary och presidenten till att ens veta vem Livingstone var, och naturligtvis förnekade de all kännedom om droganvändning i White House.  Efter denna skandal stängde FBI sitt kontor i White House efter mer än trettio års tjänst för sju presidenter.

Nästa skandal på Hillarys lista blev känd som "Travelgate” då hon avskedade hela den befintliga personalen som organiserar alla resor för White House för att ersätta dem med en Little Rock, Arkansas-baserad resebyrå, World Wide Travel, ett företag med anknytning till Clintons.

Sedan kom Whitewater som handlade om skumma fastighetsaffärer i Clintons förflutna och som de inte kunde tysta ner. Hillary vägrade att lämna ifrån sig dokument, som magiskt dök upp en dag i White House utan förklaring men som ledde till utredning och utnämningen av Ken Starr som särskild åklagare. Efter att $ 80 miljoner skatte-dollar spenderats, ledde Starrs utredning till Monica Lewinsky, vilket ledde till att Bill ljög om sitt förhållande som han senare erkände.  Hillarys slingrande resulterade i att Bill förlorade sin advokatlicens för "att han ljugit under ed" inför en grand jury och sedan den efterföljande “riksrätten” i House of Representatives.

Hillary undvek åtal för mened och hindrande av rättvisan under Starrs utredning genom att upprepa, "jag minns inte", "jag kommer inte ihåg” och "jag vet inte", totalt 56 gånger under ed.

Efter att de lämnat White House var Hillary tvungen att  återlämna möbler, porslin, och konstverk till ett uppskattat värde av $ 200.000, som av “misstag följt med i flytten.”

Enbart E-postskandalen, den privata servern och Benghazi är tillräckligt för att förpassa denna kvinna i fängelse.
 En kvinna som klamrar sig fast vid en allvarligt störd äktenskapsbrytare bara för att vara nära makt och hur feminister kan se henne som sin hjältinna och ikon kan jag bara inte förstå.

18 april 2016

Mehmet Kaplans kamrater marscherar

    

Turkiska fascistiska Grå Vargar marscherar på Münchens gator. Kan ni föreställa er Ankara eller Istanbul med tusentals tyska flaggor? Hodja

Miljöpartisterna Åsa "Öka-Invandringen" Romson och Mehmet "Ship-to-Gaza" Kaplan

Är idén om att att krossa skallen på en stor del av jordens befolkning lockande för miljöpartister? Jorden skulle må bättre då? Är det för den ekologiska balansens skull de vill ha hit islam? Kaplan är miljöpartist, vad är det för sjuka tankar som har skapat det där partiet?

17 april 2016

En vårhälsning från Malmö

      

Bilden är från entrén till Coops butik i Jägersro i Malmö. Fotografen uppger på Facebook att han sprang därifrån. Språkförsvaret

16 april 2016

Multikultis via löss


I Salzburg (Österrike) har en somalier insjuknat i "Läuse-rückfall-fieber", en infektions-sjukdom som blir dödlig [30 till 70%] om den inte behandlas. Det är en form av borrelia, fästings-infektion. Normalt finns den bara i 'Tredje världen'.
- Det [f.d.] lyxhotellet där invandrarna bor, har lagts i karantän, och man försöker desinfektera alla rummen. Man läkarundersöker de andra 'flyktingarna'. Alla anställda har fått skyddskläder för att inte själva drabbas.

Detta utbrott av återkommande feber är bara den senaste av sjukdomar som återuppstått och som man trott var utrotade i Europa, men som nu kommit tillbaka till kontinenten genom den stora migrationen av miljontals människor från Afrika och Asien. Sjukdomen associeras speciellt med Etiopien, Sudan, Eritrea och Somalia. 

Länkar här, här och här.
Tips från SD


15 april 2016

Politiskt korrekta toaletter


I slutet av förra veckan meddelade Bruce Springsteen att han skulle ställa in sin show i Greensboro, North Carolina. Hans beslut föranleddes av North Carolinas omstridda nya lag HB2,  "Public Facilities Privacy and Security Act.”

HB2 är en lag som antogs och undertecknades av guvernören, som svar på en kommunal förordning i Charlotte, NC. som tillät transpersoner att använda vilken allmän toalett de ville, oavsett om den var ämnad för män eller kvinnor.  HB2-lagen åsidosätter stadens förordning och hindrar andra städer i North Carolina från att införa liknande åtgärder.

Syftet med HB2 är att se till att människor, särskilt kvinnor och barn, men män också, kan använda offentliga toaletter och omklädningsrum utan att konfronteras med människor av motsatt biologiskt kön.
Det låter som sunt förnuft tycker jag.

Lagen påpekar också att även om det krävs att en person med penis använder rum avsedda för män och personer med vagina använder rum för kvinnor, kan enskilda toaletter användas av personer oavsett deras biologiska kön eller det kön de identifierar sig med.

Vad HB2 faktiskt representerar är en samordnad insats av folket i North Carolina att hindra vuxna män från att använda samma badrum som småflickor.
Det förvånar mig att det behövs en samordnad insats och lag för att utföra en sådan bedrift. Vad som också förvånar mig - men tydligen inte Springsteen - är hur i stort sett alla på Vänsterkanten av Amerikas politiska spektrum, upprörs över tanken på att hålla männens organ separerade från kvinnornas på offentliga toaletter.

Springsteen var inte ensam om att spela på vänsterkänslorna. Stora företag som PayPal och Deutsche Bank hotade också med bojkott, även om de fortfarande tycker det är på sin plats att göra affärer i länder där man hamnar i fängelse - eller något mycket, mycket värre - om man är HBTQ och BBTQ .
Så vitt jag vet har ingen av de HBTQ-personer jag känner någonsin haft problem att välja rätt badrum och de skulle bli djupt kränkta om man antyder att de behöver statligt stöd i denna sak.

Ett par av dem har också barn och jag är ganska säker på att de inte skulle uppskatta att en vuxen man följer deras tonårsdöttrar in på toaletten, även om denne vuxne man är Bruce Springsteen eller VD för en Storbank.





14 april 2016

"FNs Politbyrå är redan USA: s president”

Oavsett vem som blir den 45:e presidenten i USA den 8 november, är det inte den nyvalda presidenten som kommer att få styra det dagliga amerikanska livet.
Det är ett privilegium som tillhör FN’s Politbyrå - som de flesta människor fortfarande inte verkar vara medvetna om -  men som nu kontrollerar nästan varje aspekt av det civila livet.

FN:s Politbyrå är redan president i USA, president, premiärminister och kung i nästan alla andra länder på jorden. Långt innan de smygvägen fick kontroll över de högsta ämbetena i världen,  "ägde" de redan borgmästare och kommunfullmäktige i både städer och kommuner, vars förtroendevalda både medvetet och omedvetet var kända för att sprida sin giftiga Agenda 21 .... "

De traditionella media, vilka har fullt upp med att skvallra om alla republikanska presidentutmanare, ignorerar nästan fullständigt FN: s intrång i civila liv och arkiverar den långtgående Agenda 21 under “k” för "konspiration".

Men FN:s politbyrå utövar mer makt än någon Ted Cruz eller Donald Trump, trots att de agerar bakom kulisserna.


Deras medlemmar är riktiga människor. Titta på den här bilden och lägg namnen på minnet. Det är de som pådyvlar Agenda 21 på dig och din omnejd genom att låtsas ha monopol på "hållbarhet”.
Bara ett fåtal av dem är valda. De flesta är utsedda helt privat.

FN:s Agenda 21 kräver att regeringar tar kontroll över all markanvändning och fråntar privata fastighetsägare beslutanderätten.  Det utgår ifrån att människor inte kan förvalta sitt land på rätt sätt och regeringen kommer att göra ett bättre jobb om de är i kontroll.

Mer i Canada Free Press

13 april 2016

Österrike stänger Brenner-passet

Efter att Makedonien stängt gränsen till Grekland försöker migranterna ta vägen över Italien. Men även där kommer de inte vidare. Österrike släpper inte in asylsökare. Man genomför en lagändring som gör det möjligt att bryta med flyktingkonventionen.

När Ungern i höstas stängde gränserna sprang journalisterna runt med mikrofon i hand och uttryckte sin förargelse. Nu är de plötsligt tysta. Det handlar om mörkläggning, de vill inte att fler länder ska följa Österrikes exempel. De europeiska befolkningarna börjar dock genomskåda Journalistiskt Vänsterparti.

Den Korte Avis

12 april 2016

Inkvisition


En grupp delstatsåklagare (D) har meddelat att de kommer att rikta in sig på några företag som utmanar den katastrofala klimatförändringsreligionen.
 New Yorks åklagare Eric Schneiderman sade, "Summan av kardemumman är enkel. Klimatförändringarna är verkliga" Han tillade att om företag begår bedrägeri genom “att ljuga“ om farorna med klimatförändringarna, kommer vi att "jaga dem med alla tänkbara, lagliga medel”, och att “klimatoliktänkare” begår bedrägeri och skyddas inte av First Amendment. (yttrandefrihet)

Inkvisitorerna hotar med rättsliga åtgärder och dryga böter mot alla som vägrar att tro på en oprövad vetenskaplig teori.

Government Slaves

DWT = driving while texting/talking


Vi är alla bekanta med “Breathalyzer”, varumärket för den apparat som mäter blod-alkoholnivån.  Den har använts i årtionden här i USA.  Nu finns det en så kallad "textalyzer" för att hjälpa polisen att avgöra om någon, inblandad i en trafikolycka, körde distraherad.

Tekniken har utvecklas av Cellebrite, det israeliska företag som man tror hjälpte Federal Bureau of Investigation att öppna den iPhone som var aktuell i dekryptering-striden med Apple.

Om lagförslaget går igenom i New York skulle det innebära att förare inblandade i olyckor måste lämna över sin telefon för kontroll med “textalyzer”, för att avgöra om föraren använde sin mobiltelefon strax före en krasch.  I ett försök att kringgå Fourth Amendments rätt till personlig integritet, påstås det att textalyzer kan hålla samtal, kontakter, siffror, foton och applikationsdata privat. Den kommer bara att rapportera om telefonen var i bruk strax innan olyckan. Mer ingående analyser kan vara nödvändiga för att bestämma om det rör sig om “handfri” användning, och det kan kräva en fullmakt.

Identitets-humor

      
      Bild-tips: Ole G.

Inget fel på skägget i och för sig, men den bortrakade mustaschen samt kläderna avslöjar islamisten. Ingen hederlig gammaldags skepparkrans precis. Visst kan man bli svensk, men inte om man predikar förtryck av kvinnor och folkmord på kristna, judar, hinduer, buddhister, ateister osv.

Människor med den inställningen borde inte få känna sig som hemma i Sverige.

11 april 2016

Trumps Fans är upprörda

“Gubbarna” i Republikan Party känner sig väldigt hotade av Trumps framgångar och i Colorado gjorde de ett smart schackdrag genom att inställa primärvalet och överlämna hela högen av delegater, 34 st., till  Ted Cruz utan någon omröstning.

Denna möjlighet var faktiskt känd redan i augusti när GOP Executive Committee röstade för att inställa omröstning "efter att det nationella partiet ändrat sina regler och krävde att en stats delegater måste stödja den kandidat som vinner valmötet röster” enligt Denver Post.  Colorado är den enda stat hittills som gått så långt för att förverka nomineringsprocessen (enligt politiska experter) men andra stater överväger hur man ska anpassa sig till den nya regeln.

 Här är en man som är väldigt arg



GOPs ledare har inte gett någon officiell förklaring, men deras partiordförande yttrade i ett radioprogram att alldeles för många Republicans skulle annars komma till valmötet.
Partiets elit är rädd för att ett intressant val kommer att intressera tusentals medborgare att rösta och det kommer att försvaga partiledarnas inflytande och möjlighet att styra resultatet.

Ilskan sprider sig i Colorado nu när det börjar gå upp för en miljon republican väljare där, att det inte blir någon omröstning i Colorado. Nej ingenting. Cruz automatiskt ... vinner.

Trump är naturligtvis inte heller glad.


GOP verkar ha förklarat krig mot sina egna väljare över Trump. Folk börjar förstå detta och vi kommer att se en revolt mot systemet.

10 april 2016

De rika flyr medan de kan


 Chicago  förvandlas snabbt till ett helvete med ökad brottslighet, utbredd fattigdom, skuld och rasmotsättningar. Staden är på god väg att bli som Detroit och det är därför så många av stadens rika invånare flyttar därifrån.

Chicago Tribune rapporterar att ungefär 3000 miljonärer har lämnat staden under det senaste året, vilket uppgår till cirka 2 procent av den förmögna befolkning. Detta är den största utvandringen av rika människor i USA, och en av de största i världen. Paris och Rom är de enda städerna som förlorat fler miljonärer än Chicago under samma tidsperiod.

Många av dem flyttar till andra städer i USA, som Seattle och San Francisco. På frågan om varför de lämnade Chicago, anger de flesta av dessa miljonärer att det beror på rasmotsättningar och ökande brottslighet.

09 april 2016

De vet bäst

Alla som kallar sig "progressiva" och som favoriserar stort regeringsinflytande anser att de vet bättre hur dina pengar ska spenderas än vad du själv gör.

 Här i USA arbetar man 16 veckor av 52 bara för att betala skatt.
Vi betalar mer i skatt än vad vi gör för mat, kläder och bostäder kombinerat.
Men de som inte arbetar kan spendera skattepengar i form av socialbidrag under 52 veckor.


Här är bara några exempel på de offentliga utgifter som våra pengar används till, på ett klokare sätt än vad vi någonsin skulle göra själv:

Bidrag till Iran för deras kärnvapenprogram.
Socialbidrag för  illegala utlänningar.
Import och stöd för muslimska "flyktingar".
Finansiering av  ISIS.
Lösa ut banker som gjort felaktiga bedömningar.
Ändlösa semesterresor för Barry och hans familj, samt deras vänner.

Lördagsgodis

08 april 2016

Holländarna säger nee till Ukraina-avtalet


Nederlag för NWO?

 Gårdagens "nej" i en holländsk folkomröstning om Ukrainas anslutning till Europeiska unionen har försatt Bryssel i panik. Ingen av de andra EU-länder får en folkomröstning om att släppa in Ukraina - deras parlament godkände avtalet.
Men eftersom det krävs enhällighet för nya medlemmar, innebär det holländska "nej" - även om det bara är tekniskt rådgivande - att affären slopas, åtminstone för en tid.
Bryssel har ett sätt att komma tillbaka med omröstning efter omröstning, tills människor väljer "rätt”.  Men för närvarande är resultatet ett enormt lyft för Brexit-rörelsen liksom för andra euroskeptiska partier och politiker i hela Europa.

Varför röstade  holländarna nej? Frustration och ilska över Bryssels invandringspolitik, över att EU blint accepterat det amerikanska "regimskiftet” i Ukraina, som har lämnat landet i sämre skick än tidigare och över Ukrainas misstänkta sekretess om de faktiska omständigheterna i nedskjutningen av Malaysia Airlines Flight MH-17 över östra Ukraina 2014?

Vad kommer härnäst? Det kan bli intressant ...

En ny Mupp

Sesame Street avslöjar -  whoopse, fel ord - aviserar att man tillför serien ett nytt ansikte: en afghansk hijab-flicka, Zari, som ska lära barnen om "flickors egenmakt, socialt och emotionellt välbefinnande."
Hon är lila med en orange näsa. Att den är orange beror på att den är en protes.  Hennes grymme make högg av hennes riktiga näsa, eftersom hon hade ögonkontakt med en annan man.

Vem drar det kortaste strået?

Vi har skrivit en hel del om minimilön-debatten alltsedan den började blossa upp för några år sedan.
Härhär  och här.


 Om regeringen lagstiftar om att ett jobb ska betalas med $ 15 / timme betyder det inte att det jobbet plötsligt kommer att vara värt  $ 15 / timme. Regeringen kan inte bara omvärdera tillgång och efterfrågan.
Marknaden kommer att anpassa sig.  För företag som existerar med små marginaler - vilket många gör bland de som använder minimilönarbetare - kommer jobb att försvinna. I vissa fall kommer företagare att helt enkelt stänga, om minimilönen ligger långt ifrån vad jobbet verkligen är värt och  resultatet blir smärtsamt för alla parter.

T.o.m. guvernör Brown som undertecknade lagen, sade en $ 15 / timme minimilön “saknar ekonomisk mening".
Ekonomiskt är minimilöner inte vettigt. Men moraliskt, socialt och politiskt är det meningsfullt, eftersom det binder samhället samman för att se till att föräldrar kan ta hand om sina barn."
 (det viktiga ordet här är politiskt!)

Vi har en stor mängd outnyttjade, okvalificerade arbetare i detta land. Det saknas mycket skicklighet och talang i det nedre skiktet i arbetslivet.  Att höja lönerna genom tvång kommer ytterligare att marginalisera de fattiga och lågutbildade vars arbete inte är värt $ 15 / timme, men det kommer otvivelaktigt att öka antalet socialbidragsmottagare och det är inte så illa från vissa politikers perspektiv.
Vi kommer att se att många jobb - som för närvarande innehas främst av människor som är nykomlingar här, samt de lågutbildade - kommer att fyllas av bättre utbildade och sannolikt också resultera i bättre utfört arbete.  Många med college-examen skulle bli överlyckliga för ett  $ 15 / timme jobb.  I konkurrens med en färsk nykomling kommer Mr eller Ms College att få jobbet och kan åtminstone göra en avbetalning på sitt studielån. 

Vem drar det kortaste strået?
Svar: De människor som har dessa jobb nu. De människor som tror att de kommer att få högre lön.

07 april 2016

Och vinnaren är…..


Spanska skolor planerar att "tackla extremism" genom att segregera muslimska studenter och lära dem mer om Koranen och islam, enligt nya riktlinjer från regeringen.
Ja, ni läser helt rätt. Barnen ska lära sig mer om den ”helig" bok som uppmanar muslimer att underkuva eller döda alla som har andra trosinriktningar .

Regeringen publicerade i tysthet de nya riktlinjer för skattefinansierade islamiska kursplaner i allmänna förskolor, grundskolor och gymnasieskolor i den officiella statliga tidningen (Boletín Oficial del Estado) den 18 mars.
Riktlinjerna antyder att många aspekter av islamisk doktrin, kultur och historia ska ingå och kritiker menar att det kommer ytterligare att försvåra och avskräcka västerländsk integration. Att i stället undervisa om västerländska ideal är ett bättre sätt att motverka islamisk extremism.

Barnen ska lära sig att "Erkänna Muhammed som den sista profeten skickad av Allah och acceptera honom som den viktigaste", och "erkänna att Koranen är en guide för hela mänskligheten ."
Detta är inget mindre än statligt finansierade madrassas.

I Grekland ska man också rätta in sig i ledet.
Statliga tjänstemän har varnats:  Aten - den sista europeiska huvudstaden utan en moské - kommer sannolikt att drabbas av islamiska terrorattacker, såvida de inte snabbt bygger en moské med skattemedel.
”Varje dag som vi inte har en officiell moské och en imam i Aten, betalar vi för den ökade risken för radikalisering av muslimer", säger en tjänsteman från ministeriet för utbildning och religiösa frågor.

Invandringsreligionen

Lilla Aktuellt är Sveriges Televisions hårt vinklade nyhetsprogram för barn. Programmet skrämmer små barn med lögner om att de stygga Sverigedemokraterna vill slänga ut alla med utländskt ursprung. Barnen ska lära sig att älska invandringen. En bergfast tro som de inte kommer att överge även om de blir rånade eller våldtagna.

Det påminner om klimatreligionen som drabbade världen för några år sen. Efter att ha sett Al Gores propagandafilm i skolan kom barnen hem gråtande över att världshaven stiger och vi alla snart blir dränkta.

06 april 2016

Polisen tystade ner händelserna i Köln


En läckt cache av konfidentiella e-postmeddelanden och anteckningar som skickas mellan Nordrhein-Westfalens (NRW) statsstyrelse och den lokala polisen har avslöjat i vilken utsträckning poliskåren utsatts för påtryckningar för att skyla över invandrarnas sex-attacker på nyårsafton.

Enligt uppgift släpptes nyheten av en polisinformatör till den Köln-baserade tyska tidningen Express och dokumenten kan äventyra NRWs inrikesminister Ralf Jägers ställning. Ministern har klamrar sig fast vid den position han intog när attackerna blev först kända dagarna efter händelsen och han gick så långt som att avskeda sin polischef att "återställa förtroendet” i staden.

Ett av dokumenten som skickats av Jägers inrikesdepartement till polisen den första januari är ett så kallat ”Viktigt Händelse-Meddelande” ("Wichtiges Ereignis-Meldung"). Meddelandet bekräftade att delstatsregeringen hade full kännedom om gäng-attackerna långt innan de gjorde inledande påståenden och uttalanden vid en tidig presskonferens strax efter händelserna.

Den interna meddelandet förtydligade att det förekommit ”Våldtäkt, sexualbrott, stölder, rån som begåtts av en större utländsk grupp” och att en grupp om ”40 till 50 män hade agerat i centrum vid järnvägsstationen till skada för unga kvinnor”

Läs vidare här

Som man bäddar…

Kalifornien har beslutat att lyssna på ekonomiska analfabeter och fackföreningar  - vars löner är kopplade till minimilön- och höja minimilönen till $ 15 per timme. Detta kommer naturligtvis att få till följd att företag tvingas stänga och många människor blir utan arbete, vilket är bra för Democrats som kontrollerar Kalifornien.  Democrats älskar de fattiga. Det är därför de har så många strategier för att folk ska förbli fattiga och för att skapa nya fattiga människor.

Titta på den svarta befolkningen. Under de senaste 50 åren har Democrats gjorts sitt bästa för att hålla dem fattiga, outbildade och beroende av Staten. Den svarta befolkningen har låtit sig luras och fortsätter att rösta för Democrats. Ironin i det hela är att Svarta klarade sig mycket bättre när  Reagan och de två Bush var presidenter än de gjort under den första svarta presidenten. Way to go bros och sistahs!

Här intervjuar Cavuto en av drivkrafterna bakom lönehöjningen. Jag beundrar hans förmåga att hålla masken, när han konfronteras med så mycket dumhet.



Jag undrar också hur denna unga dam kommer att känna sig när hon mister jobbet och blir ersatt av en robot.


05 april 2016

Många börjar inse vad det handlar om


Den "politiska klassen" i båda de stora partierna i USA stoppar huvudet i sanden och vägrar inse hur missnöjda och arga amerikanerna är på det dysfunktionella politiska och ekonomiska systemet som råder och media undviker med näbbar och klor att rapportera om det.

 Folk är så arga att de stöder Sanders och Trump i stället för Dems. favoritkandidat Hillary och Reps. “vem som helst utom Trump”.  Båda de stora politiska partierna ses som kumpaner som står i maskopi med Wall Street och ett korrupt, finansiellt, politiskt system som styrs av en “inne-grupp”.

Reps. har nog gett upp ansträngningarna att placera ytterligare en Bush i White House men kommer att se sig själva som "vinnare” även om de förlorar och Hillary vinner, eftersom lurendrejeriet kommer att fortsätta i vanlig ordning bland de som redan har de rätta kontakterna och är “inne.”
Det kommer att bli intressant att se vad som händer om båda partierna lyckats manipulera sina utnämningsprocesser så att varken Sanders eller Trump nomineras och att de i vanlig ordning stoppar in sina favoritkandidater i stället.
Hur många väljare kommer att vara arga nog för att förkasta det och ”skriva in" Sanders eller Trump och sabotera deras planer?

Det skulle vara bättre än att rösta på “Ingen", eftersom Ingen talar sanning, Ingen håller sina löften, Ingen vet vad de gör, Ingen är ärlig, och Ingen representerar vad som är bäst för folket.





04 april 2016

Bilden är typisk för dagens Sverige



"De som ska integreras vill inte integreras. Så är det och så kommer det att förbli och därför är alla miljardsatsningar kastade i sjön," skriver Petterssons blogg, som hämtat bilden från SVT:s propagandaprogram Agenda (minut 21).

För en vaken TV-tittare borde det ringa varningsklockor, men för de politiskt förgiftade TV-journalisterna ringer uppenbarligen inga klockor. De lyssnar hellre på ropen från minareterna och gör allt de kan för att propagera för att svenskarna inom en överskådlig framtid ska att bli en minoritet i sitt eget land. Snart väntas i Stockholm finalen på den europeiska Melodifestivalen, och då utlovar SVT en orgie i propaganda. Stackars européer som väntar sig en mysig kväll med musik men i stället blir utsatta för hjärntvätt.

Sverige kommer säkert att få arrangera den där Melodifestivalen fler gånger, men om SVT får bestämma kommer de att sjunga på den fula arabiskan i stället för den någorlunda acceptabla engelskan. Det var längesen man sjöng på svenska, synd på ett så melodiskt språk.

Mandom, mod och morske män
Finns i gamla Sverge än,
Kraft i arm och kraft i barm,
Ungdomsvarm i bardalarm.
Ögon blå,
Då och då
Le i blomsterdalar där!
Nord, du jordens jättelem,
Nord, du milda hjertans hem!

Det är över hundra år sen den texten skrevs. Finns det några milda hjärtan kvar som är snälla mot kvinnor och barn, eller har alla böjt sig för muslimsk arrogans? De "goda" journalisterna och opinionsbildarna tror att de har milda hjärtan men de är bara fega. Om de bara kunde hålla käft och låta oss andra tänka själva! De pålägger oss självcensur och splittrar våra familjer. Låt oss behålla vår tankeförmåga. Varje människa måste få lov att skapa sin egen logik, 2+2 är inte 5. Tyvärr hjälper inte logik mot propaganda.