24 januari 2017

Obama, vit som snö

Nästan alla inom media har beslutat att Barack Obama var en president utan skandaler.
Det framgår av videon nedan. Obamas hela förvaltning var ett stort skådespel som gick ut på att förändra oss och samtidigt upprätthålla popularitetssiffrorna.



Här är några av de skandaler som aldrig hände:

Fast&Furious
Solyndra
 Benghazi
VA - tjänstemän fick bonus när veteraner dog
IRS - Lois Lerner, skatte-granskade specifika medborgare
Obamacare - behåll din läkare, din försäkring, ditt sjukhus och betala mindre.
Hillary Clintons privata server.
Bowe Bergdahl - skandalösa hantering av denna desertör.
Secret Service anställda som spårade ur.
Påverkade det israeliska valet
Spionerade på journalister och Angela Merkel
   
Han är också den enda president som varit inblandad i krig under hela sin presidentperiod och dessutom är han en nobelprisvinnare  (fast det är ju inte hans skandal).

6 Kommentarer:

Rutger sa...

Läs gärna GP i dag.

Anonym sa...

Hela världens PK anhängare fick fnatt när negern vann. Det visar med all tydlighet att stora skaror människor från den vita befolkningen är mer eller mindre utrustade med en hjärna av en hönas storlek.

Berit sa...

Känslan av “skuld” styr mångas tänkande. Är det därför man släpper in så många asylsökande i Europa?

Anonym sa...

Här är länken till GP:http://www.gp.se/ledare/bokslut-obama-1.4128442
En förhållandevis snäll artikel. Ingerö sade inte värst mycket om alla lögner och övriga socialistgrodor som flödat ur Obama.
En blinkning eller grimas av Trump är med blixtens fart i socialistpressen och hela världen har tagit ett jättekliv mot undergången.
Hur kommer det sig att media lyckats vända ut och in på Trump men icke på Obama. Hoppas Obama snart ställs inför rätta!
Han lär knappast bli martyr i USA och heller ingen MLK.

Anonym sa...

Vad Obama gjorde för USA:s ekonomi skrivs det inget om nu. Om jag ska försöka visa läget, kan jag hänvisa till Forbes (bi-weekly, circulation 931,000) 2016. Första diagrammet (ett par hopp ner) visar "Budget Surplus/Deficit & Total Debt".
- Obama blev president januari 2009. Och ni kan se hur budget-utfallet utvecklade sig; de röda strecken nedåt är underskotten.
http://www.forbes.com/sites/mikepatton/2016/03/28/u-s-debt-is-heading-toward-20-trillion-where-its-been-where-its-going-and-why/

Wiki skriver om "National Debt of the US". Andra diagrammet där (Graph of GDP and gross national debt) är bra. (Tryck på det, för större bild.) "Federal Debt" (statsskulden) ökar kraftigt från 2009. GDP (= BNP) backar lite, men får sedan en rätt obetydlig ökning.
https://en.wikipedia.org/wiki/National_debt_of_the_United_States

Det här får man inte veta något om i (vanliga) media...
/ SD

Anonym sa...

Han är nog inte ens legitim president.
Det finns ett födelsecertifikat från Mombasa/Kenya för en Barack Obama och en av hans släktingar har stolt deklarerat att hon var med i Mombasa när han föddes. Den födelseattest han la ut på statens hemsida visade sig vara ett redigerat dokument. Ett scannat blad blir bara i ett lager oavsett om det är gjort med eller utan OCR (Optical Character Recognition). Dokumentet han lade upp hade 10 lager och en massa detaljer var redigerade, till och med bakgrunden.
Lätt att kolla på youtube för den som vill.
Detta utspelet om att det inte varit några skandaler kom nog bara för att hindra Trump att göra en utredning.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.