06 maj 2017

Dagens dummaste hittills

Kommer ni ihåg fallet Trayvon Martin?

I fallet med dödsskjutningen av ligisten och inbrottstjuven Trayvon Martin visste polisen redan vid en första undersökning av fallet,  att det rörde sig om självförsvar och att George Zimmermans liv verkligen var hotat av Trayvon Martins angrepp. Därför avskrevs fallet - för att några veckor senare göras till föremål för raspolitiska ambitioner (med president Barack Hussein Obama och justitieminister Eric Holder som några av initiativtagarna). “

Att han är en död skurk har inte lagt hinder i vägen för hans akademiska karriär:

Han kommer att tilldelas en postum examen i flygvetenskap från Florida Memorial University.

     Martins föräldrar, Sabrina Fulton och Tracy Martin, kommer att ta emot utmärkelsen på hans vägnar under skolans terinsavslutning den 13 maj. Fulton är en fd. student i skolan, vilken är ett historiskt svart universitet i Miami Gardens, Florida.

Så…även om han inte hade dödats, medan han höll på att göra inbrott, var chansen väldigt liten att Trayvon ens skulle ha avslutat högstadiet.  Alla realistiska personer som spekulerat om hans framtid skulle ha sett antingen en tidig grav eller ett fängelse.

Men multikultisar/marxister beundrar honom,  därför att det var möjligt att förvandla denna annars odugliga ligist till någonting som kunde hjälpa dem att riva ner den amerikanska civilisationen, med början av vår rätt till självförsvar.   Svarta rasister håller fram honom som bevis på ett påstått förtryck.

2 Kommentarer:

Anonym sa...

Jo, jag kommer allt ihåg hur media använde en bild på en tolvårig Martin, samtidigt som man marknadsförde halvhispanikern Zimmerman som vit. Men vad gör man inte för att hetsa lite extra mot vita! Själv undrar jag hur alla vita journalister tänker när det gäller deras egna barn i framtiden, för våldet mot vita kommer ju bara att öka så länge media håller på att hetsa.

Anonym sa...

Gated communities är ett begrepp som inte har, eller kan, översättas till Svenska.
De priviligierade totalt ointelligenta politikerna och journalisterna kommer att vara de första att bosätta sig i dessa områden.
Kanske är det bra eftersom att utföra en Svensk krigshandling blir lättare.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.