09 maj 2017

“Det blir säkert helt fantastiskt”

Nu när det tas för givet att sjukvård är en (gratis) rättighet liksom mat, mobiltelefon och bostad - varför inte transport?

Sacramento har lanserat ett testprogram där åtta elektriska Kia Souls ska finnas tillgängliga för invånare i ett (public housing ) bostadsområde. (Public housing innebär att skattebetalare står för alla kostnader för husen).  Upp till 300 invånare kan ansöka om tillgång till fordonen, utan att behöva betala underhåll, försäkring eller ström för att ladda batteriet.


  Ingen tvättar eller städar en hyrbil så föreställ er hur en bil , som delas av alla inom ett bostadsområde, kommer att se ut om några dagar.  Det kommer inte heller att dröja länge förrän de måste ersättas med nya bilar, men det är inga problem - någon annan betalar för dem.

  Programmet finansieras genom ett bidrag på 1,3 miljoner dollar från California Air Resources Board med hjälp av cap-and-trade-medel som företagen betalar för att kompensera för sina koldioxidutsläpp.
Eftersom energi är nödvändigt i allt som produceras, ökar det produktionskostnaderna för allt inom Kaliforniens gränser och kostnader överförs till konsumenterna. 


   Detta skrattretande dumma program kommer sannolikt inte att hålla längre än Pronto-programmet  - Seattles idiotiska “dela-cykel” fiasko. Men under tiden hävdar Sacramentos borgmästare Darrell Steinberg, att de fria bilarna är "definitionen av miljörättvisa”.

Vad kan gå galet?


2 Kommentarer:

elina sa...

Absolut ingenting kan gå galet. Det är bara att pumpa in mer pengar.

Här köper kommuner in bostadsrätter till invandrare. Meningen är att de ska bo där en kort tid men med icke borttagna systemet besittningsrätt bor man kvar resten av livet. Skattebetalade betalar medan deras egna unga får bo kvar hemma eller tälta som min dotter gjorde en tid när hon studerade till läkare.
Den nya världen är underbar. Kollaps närmar sig.

Arlav sa...

Praktiskt.
Knarklangarna får gratis leveranstransport till kunderna..

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.