15 maj 2017

Segregering

En grupp svarta studenter vid universitetet i Santa Cruz, Kalifornien ockuperade en skolbyggnad och begärde att skolans administratörer skulle samtycka till de fyra krav som gruppen hade.

Efter tre dagars ockupation av Kerr Halls gick skolan med på att ge alla svarta studenter en 4-årig bostadsgaranti att bo i Rosa Parks African American Themed House; segregera byggnadens sällskapsrum ; måla huset i  "Pan-Afrikanfärgerna"  rött, grönt och svart; och tvinga alla nya inkommande studenter att gå igenom en obligatorisk “mångfaldsutbildning.Men när de såg att man kan lägga sig ner på golvet och sparka och skrika för att få sin vilja fram, ställde gruppen tre nya krav och varnade UC Santa Cruz att det har fyra månader på sig att lyda annars kommer fler “protester” att följa.
Ytterligare krav är att universitetet köper en fastighet som ska “tjäna som en bostadsrättsförening för historiskt missgynnade studenter",  att universitetet "avsätter $ 100,000" för en svart support-organisation och att universitetet skapar speciella klasser för “svarta studier”.

En professor vid ett annat universitet, Southern University ledde en grupp som heter Take 'Em Down NOLA,  i en protest mot en staty av George Washington i New Orleans. Det är en del av vänster-gruppens kampanj för att förstöra alla offentliga minnesmärken och monument över konfederationens soldater, präster och i princip alla vita historiska ledare i staden. “Korståget” beskrivs  i media som anti-konfederation, men det är mycket mer än så och går hand i hand med Vänsterns politik mot vita människor.
Denna svarta marxistiska grupp “arbetar” också för en omfattande utrotning av monument, gatunamn, skolnam.

Det får mig att tänka på en annan svart kommunistisk aktivistgrupps aktioner mot en staty av president George Washington i South Carolina. Varje år när National Association for Advancement of Colored People (NAACP) håller sitt stora rally i Columbia, SC. kräver de “Black Power” och utrotning av alla symboler av söderns kultur och historia och placerar en svart låda över statyn av president George Washington vid statshustrappan.
Det här reportaget från Fox News från 2011 visar att detta har pågått länge.

University of Colorado Boulder skapar också ett speciellt nytt hus som kommer att avskilja svarta människor från övriga studenter.
Tjänstemän vid den skattebetalda skolan har meddelat att de kommer att göra om Hallett Hall,  till tre separata "Living Learning Communities" från och med denna höst.
En av dessa "Living Learning Communities" kommer uteslutande att användas för "studenter som identifierar sig som svarta och deras allierade."
En andra segregerad grupp, "Multikulturella perspektiv" kommer att reserveras för "studenter som är passionerade över mångfald”.
1 Kommentarer:

Berit sa...

Harvard håller em speciell examensceremoni bara för svarta.
http://www.bet.com/news/national/2017/05/06/here-s-why-black-harvard-students-are-holding-their-own-graduati.html

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.