24 maj 2017

Var rädd!


ISIS har gjort ett uttalande efter Manchester-bombningen, där de berömmer sina soldater och kallar händelsen en hämnd för överträdelser mot muslimernas länder. "Det som kommer nästa gång blir mycket värre för Korsets tillbedjare och deras allierade".
Nästa attack kommer tydligen att rikta sig mot kristna.

Media uppmanar oss ständigt att “vi ska inte vara rädda”.  Det är som om rädsla är något som skulle göra ISIS starkare?
Jag menar att vi ska vara rädda för ISIS, så att vi inte underskattar dem.  Att vara rädd betyder inte att vi gömmer oss i ett hörn och darrar. Vår rädsla måste utvecklas till mod, så att vi inte tillåter oss att bli offer för  deras infall.

Efter 9-11 fick Israels Mossad i uppdrag att utvärdera säkerheten på USAs flygplatser - efter att HomelandScurity och säkerhetskontrollerna var på plats.  Nästan alla flygplatser fick underkänt.

 Vi kan inte vara säkra, om vi underskattar vår fiende. Vi kan inte vara säkra om vi inte förstår och är klar över vem fienden är. Det betyder inte att vi gömmer oss, eller att vi agerar irrationellt;  det betyder att vi lär av Mossad och tillämpar deras säkerhetsåtgärder.

ISIS tillgång till martyrer är praktiskt taget oändlig. Att döda dem minskar kanske antalet en tid men deras rekrytering omorganiseras ständigt. Och det är därför Obama misslyckades i kampen mot ISIS.

Han spenderade miljarder för att förstöra Syrien och skapade därmed en häckningsplats där ISIS kunde föröka sig.  Det skapade en invandringskris och ISIS blev starkare, ibland tillsammans med al-Qaida och Al Nusra. Varför bryr vi oss ens om Assad-regimen? Var syftet att skapa exakt vad vi bevittnar idag?
Kommer Trump och Mattis att göra något åt det?

Vi bör vara rädda, för det öppnar våra ögon så vi ser fienden; vet vad han går för och underskattar inte hans ondska och planer. 

ISIS kommer inte att försvinna därför att vi blåser upp ballonger, tänder fler ljus och lägger ut tårdränkta nallebjörnar.
Men om våra bästa elitstyrkor i kombination med Ryssland, Europa, Kanada och Israel inte kan besegra en armé på mindre än 100 000, då är vi dömda.

ISIS har sagt att deras nästa mål kommer att vara kristna människor. Var uppmärksam. Var rädd. Var stark.

0 Kommentarer:

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.